Karakteri oldukca düz bir erkek ve biraz öküz
Yakın arkadaşımdan meğerse hoslaniyormus o yüzden bana yaklasmis s@lak biraz gidip direk kızla da konusabilirdi neyse birtakim şeylerde oldu egomu kirdi
Ben onu nasil pisman ederim kendi kendine s@laklik ettim bu kızı nasil kacirdim ben desin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Umursama salla gitsin
Ondan daha üst kalitede bir erkekle flört ettiğini görürse dediğin olabilir
Bu çok mantıklı sanki ama başka birinin hayatımın içine edemem aka şu da var onu tabidiktan sonra hiçbir ozelliginin olmadığını boş biri olduğunu anladım
O zaman intikam duygun çok yersiz öyle biri için
Ben beni kullandigina ve konuşmaları falan hepsini kizginim şu an yani
O yüzden pişman etmek istiyorum
Pişman etme çabası emin ol bir nevi onunla tekrar iletişim kurmak için bir yol sadece pişman etmek isteyen onu hayatından sonsuza kadar siler ve hayatına pür neşe devam eder
Nasıl beni kullanir ve hayatindan cikarir istedigi herseyi yapıyor olması sinirimi bizde ve pişman olmasın istiyorum normal bi istek bu
Benim aklıma gelen bu oldu artık gerisi sende
Ben onu zaten görmezden gelicem konusmucam heryerden çıkardım sadece kendimi kötü hisediyorum arkadaşlarimla bozustum ben bu konu yüzünden
Pek sosyalde degildim o yuzden vikac sey de oldu yani rezil olmus gibi hisediyorum
Eskiden seviyodum şu an kizginim
Öfke de bir duygu unutma sen ona hala deli gibi aşıksın bunu kendine bile itiraf edemiyorsun
Aranızda ne geçti bilmiyorum ama sen baya tutulmuş sun
Aramizda bisey olmadı çok yakışıklı ve cool tatligeldi bana ama tanidikca bu niye böyle davranıyor ne kadar öküz odun demeye başladım sonra ilgiyi kesti
Evine gitmistim ama aramizda bisek gelmedi hiç ve temastan falan hep kacti kolunu tutmuyorum kaçıyor falan ben de açıldım ama redyedim
Asik değilim sadece ego meselesi yaptim
Onu gordugum yerde paramparca edesim var öyle bi duygu var sadece
Evine gittim senden mi kaçtı
Hayir evine gittik sonra geçti ben kalkiyim dedim basim donuyo artık çok uykum var dedim aşağı Indik yolda koluna girdim
Bunda bir şey yok iyi evde aranızda bir şey olmadı
Bisey oldu demedimki ben
Biliyorum demedin zaten
Tamam)
Ben en iyisi kendimi degistireyim biraz bu böyle olmaz
Hayatına sonnn derece jilet bi şekilde bakarak gözden çıkarmışsan artık olmasada olur diyebiliyorsan kısacası göze alabiliyorsan o gece senin bu club benim ak abla arkandayım
Club da takilan biri degilim
Aşkım takıl o zaman ortam edin kendini güzelleştir ulaşılmaz ol sana kolay ulaşamasın
Arkadaşlarımdan oldum ondan sonra şu an bi çevrem pek yok bikac kişi var onlar da bisiklet surveyed falan gidiyolar club falan değil yani
Askım tek git tek gecede ortam yaparsın ya
şu an istemiyorum bide benim tarz yer değil orası sevmiyom ki öyle yerleri
Guzelleşirsen
Spora tam gaz devam ediyom)
Tamam sguata devam
Zaten güzelim ama eksiklikler var işte
Yüz güzel olsada fizik önemli
Evet işte bu sıkıntı 10kilo vermeliyim
dekolteli fotoğraflar
Bu ucuzluk
O zaman havada bulut sen onu unut
Ben onu umursamıyorum zaten geri Alma düşüncem de yok