Yani eski sevgilimi 3, 4 gün oldu benden ayrılalı ama hiçbir yerden engellemedi silmedi pek söylediği şeyde sebep de denmez bahane gibiydi ama nasıl tavlıcam dönmesini istiyorum özlüyorummm
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Anası gibi davran hemen gelir
Yav ne alaka
Tecrübe canim
Nasıl ne alaka yengeç burcu kesinlikle ilgi seviyor aynı zamanda annelerine de düşkün oluyorlar anne gibi davranabilirsin😂
@sananeejsjs annesine düşkün kesinlikle haklısın. Annesi hasta olmuştum eline telefonu almadı kaç gündür konuşamadık sonra konuşuruz dedi ortadan kayboldu ve terketti beni
Kesin annesi terket demiştir 😄😄
@sananeejsjs kimse bilmiyordu beni ama anası gibi de davranmak ne bilim 22 yaşında insan çocuk değil büyüdü ama döner mi bilmiyorum konuşmadığım birini de tavlamam zor
Kız bunlar 30 yaşında da çocuk gibiler
@sananeejsjs cidden mi
Evet çevremde gözlemlediğim kadarıyla
@sananeejsjs beni kendimi kötü hissediyorum herkesten uzaklaştım kimseyle konuşmuyorum iş hayatımda kötü gidiyor diye bitirdi saçma dimi. Böyle birini nasıl tavlıcaksam ben ve döner mi bilemiyorum
Ben senin yerinde olsam beni terk eden birini tavlamak için uğraşmam
@sananeejsjs olsun yazsın
Yaz dönerse senindir.
3,4 gün oldu ayrılalı ben yazmammm
O yazcak
Sen hangi burçsun?
Kova
İkinizde su anda aynı hisleri düşünüyorsunuz o yüzden ilk adımı sen at kaybedeceğin bir şey yok zaten elinde olmayan bir şey.
İkimiz de aynı şeyi düşünsek saçma yere terketmezdi beni. Yok kötüyüm kötü hissediyorum kendimi kimseyle konuşmuyorum iş hayatım kötü gidiyor herkesten uzaklaştım ölesiye kadar yalnız kalcam ben uzak kalalım birbirimizinden ara verelim benden sana yar olmaz bunlar ne ya ortada bir şey yokken o da öyle düşünmez
Sana bırakıyorum ve benim sevgilimden ayrılalı 4 gün oldu ve bende yengeç burcuyum o yüzden sadece konu dikkatimi çekti konuşmak istedim ama sana şunu söyleyeyim aynı kişiye ikinci kez aşık olursan anılara aşık olursun o kişiye değil.
Döner mi sence bana
Evet uyuyamıyorum bu dört gün boyunca tek düşündüğüm şu anda mutlu mu yoksa o da beni düşünüyor mu diye düşünüyorum iş yerinde birileriyle konuşurken karşımdaki muhatabım birşeyler anlatıyor ama sadece anılara, maziye dalıyor gözler. elden ne gelir ben inatçı birisiyim ve bu burçlar genelde hepsi inatçı olur yine de sen bilirsin şansını bir dene
Sen mi ayrıldın o mu
dedim ki seni üzeceğim sürekli bu şekilde olacak ilişkimiz ben kıskancım dedim o yüzden beni bu şekilde kabulleniyormusun dedim oda ilk başta evet dedi ve birbirimizi tanıdıkça aramız yavaş ta olsa soğudu daha doğrusu bu kadar benimseyen birisinden bende soğurum çünkü artık sevgilime benimmiş gibi davranmaya başladım telefonda konuştuk ilk başta bizden olmaz dedim işte seni üzerim dedim istemiyorum dedi tamam dedi bende zorlamadım ama bunu derken ağlayarak dedim çünkü çok seviyorum en zor olanı da bu ya severek ayrılmak bir gün sonra gittim yanına bana aldığı hediyeleri vermeye aldı ve çöpe attı gittim peşinden dur dedim yeni bir sayfa açalım bırakma beni senin istedigin gibi birisi olayım dedim ama istemiyorum dedi kabullenip bende zorlamadım durumum bu bu acı veriyor ama son sözleri o son sözleri en çokta onu daha kolay unutmamı sağlayacak her uyandığımda uyandımı diye wpden bakarım bu çok kötü bir durum ama başaracağım unutacağım
Aşk gurur tanımaz ve ben aşk yönünden gurursuz birisi oldum
Bak sen barışmak istemişsin o çabalamadı istiyor mu bilemeyiz
Şu anda çabaladığım tek şey unutmak
Bunu nasıl yaparım senin soruna bir soru daha ekleyim
Yahu unutma yaz ve benim soruma cevap vermedin
Hem ben ayrıldım hem o, istemeyen bir insana zorla gel beraber olalım diyemezsin olmuyorsa zorlama diyenlerdenim ben dediğim gibi ayrıldıktan bir gün sonra eşyalarını vermeye gittiğimde teklif ettim kabul etseydi orada ederdi.
Döner mi sence sana karşıdaki arkadaşın yapısını bilmediğim için veya aranızdaki muhabbeti sohbete ilişkiyi bilmediğim için bir şey diyemiyorum ama dediğim gibi burctan yola çıkmışsın yengeç burcun nasıl bir insan diyerekten bir araştır çok inatçı birisidir
Sana neden ayrıldığını söyledim bundan yola çıkabilirsin
Bir sorunu var arkadaşın seninle alakalı olmasa da veya seninle alakalı bilemiyorum ama net bir sorun var iş ile alakalı bir sorun veya ailevi bir sorun yasıyor olabilir insanlar konuşa konuşa anlaşır o yüzden bir sorun varsa gel beraber çözelim yolunda ilerle ama şimdi sen 4 günden beridir yazmıyorum diyorsun bunalım geçiriyor arkadaş tedavisi sen olacaksın ama biraz geç kalmışsın bu konuda
Kaç aylık bir ilişki ve kaç yaşlarındasınız
Bunalım geçiriyor lafta doğru mu bilemiyorum kendisi bitirdi ben değil.
2 aylık
Ben 21
O 22
Bunalım sadece ilişkide olmaz ki başka birşeye canı sıkılmıştır o yüzden biraz müsade et anlamında da demiş olabilir aynı şeyi bende demiştim ama benim dediğim seninle bir hafta konuşmayalım kendimi biraz toparlamam gerekiyor diye kız arkadaşıma demiştim o da anlayışla karşılamadı hep ilişkiyi düzeltmek isteyen ben oldum gittim yine düzelttim aramızı ama bu şekilde olmasaydı keşke yapacak bir şey yok ayrılıgın bile hayırlısı iyidir o yüzden vardır bir hayır bunda da diyip geçtim
2 ay fazla bir bağlanma olmamıstir tam cicim ayları tam birbirinize alışacağınız zaman sonlanmış ikinizde aklı başında insanlarımız kendi kararınızı verebilecek yastasiniz ama neden bu ergence tavırlar bilemedim şimdi
Ergence tavır ben mi ergenim?
Bağlanıp bağlanmadımı nerden biliyorsun bağlanmasam bu soruyu sorar mıyım
Gerektiğinden çok fazla konuştuk ve iş tartışmaya dönecek ergence tavır dememin sebebi o yazacak diye beklentiye girmen ve onunda sana karşı bir soğuk yapması kalbin kırılmasın diye de söylemeyin demiştim ama seni yedekte bile tutuyor olabilir aranızdaki muhabbeti bilmiyorum ve bana bilmediğim kişiler hakkında doğru bir yorum yapmamı bekliyorsun sadece sana şunu can yücel in bağlanmayacaksın adlı bir şiiri var git onu oku belki biraz için serinler ama unutacaksın biraz zor olacak ama unutacaksın
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
"O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.
Ve zaten genellikle o daha az sever seni,
Senin onu sevdiğinden.
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de
korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
Paldır küldür yürüyebileceksin.
İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin,
Güneşi, ayı, yıldızları...