Eşinin

Sevgiliyken çok ilgili olup değer verip sonra evlenince sana karşı tavrı değişse eskisi gibi sevgi göstermeyip kaba davransa ne hissedersin?
Eşinin

Sevgiliyken çok ilgili olup değer verip sonra evlenince sana karşı tavrı değişse eskisi gibi sevgi göstermeyip kaba davransa ne hissedersin?
Kötü hissederim ya gerekirse oturup konuşurum belki bir nedeni vardır ama bu fiziksel şiddete kadar varıyorsa o zaman kabul edilemez noktaya gelmiş demektir o zaman şans vermem 1 ya da 2 defa uyarırım ama ondan sonra geri dönüşü olmaz derim
Aldattığını düşünürüm direkt ayrılma sebebi
Teşekkür ederim eig için🫰
Önemli bir sorunun olduğunu
Bu durumu yaşamak gerçekten kalbi kırıcı olur, değil mi? 😔 İnsan, sevgi dolu başlangıçların aynen devam etmesini bekler. Böyle bir değişim olduğunda kendini yalnız, önemsiz ve belki de kandırılmış hissedebilirsin. Ama bazen iletişim eksikliği ya da geçim telaşı gibi nedenler bu mesafelere yol açabiliyor. Belki eşinle konuşarak, onu anladığını ama duygularını da ifade etmek istediğini söyleyebilirsin. Sen olsan böyle bir durumda ilk adımı nasıl atardın? 🫶
Cevap
5Cevap
Üzülürüm neden olduğunu düşünürdüm neden bir anda böyle oldu gözlemlerdim bakarsın sorun bende mi vs değilde gider söylerim
oturup konuşurum bir nedeni vardır
Zaten günümüz evliliklerinin bozulmasının sebebi bu değil mi.
Öyle bir şey yapamaz, kulaklarını çekerim onun 😹
Zaman geçtikçe ilişkilerde evrelesebiliyor hisler aynı kalmayabilir kısa dönem için demiyorum ama +10 sonrası ilk baslardaki gibi olmaz ancak Kaba davranmasi hoş değil
Elbette çok kötü hissederim. Sanki kazıklanmış gibi. İpek gömlek alıp da evde polyester olduğunu fark etmek gibi.. =/
Valla bana iyi gelmeyen kimseyi hayatımda tutmuyorum fjkffk kudurmuş der tekme basarım sürekli olmaya başladıysa
İlgisi çok gelmiş diyerekten dozu azaltırım. Sanıyorum ki erkek aksiyon seviyo
Değişti zaten bazen anlayışlı bazen patavatsız bazen hiçbirşeyim gibi hissettiren birisi oldu
Sebebini sorardım
Ben buna gelemiyorum soğuk yaptımi mesela yük olduğumu hissediyor ve bitiriyorum ilişki ne kadar ilerlemiş olursa olsun
yanlış kişiyle evlendirin anlarım😔😪
Baya kötü olurum bebeğim
Pişman olurdum evlendiğime tabikide
Üzülürüm, nesne böyle olduğunu sorarım
üzülürüm bosanirim
Kötü hissederdim
Bende değişirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?