#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Önceden aynadan baktığımda küçük delik gibi gözükürken şimdi yırtılmış gibi gözüküyor sadece mastürbasyon yapıyordum ve içine bir şey sokmadım kanamada olmadı fakat delik büyük gözüküyor sizce bozulmuşmudur ilk gece kanama olur mu ve ya kendimi sıkarsam ilk gece kan gelirmi
Ben seni cinsel terapiste yönlendireyim istersen :D
Hayır ya öğrenmem gerekiyor korkuyorum
Evet bu durum belli raddeden sonra beni rahatsız eder. Bende bunu dile getiririm ya da ona karşı teşvik edici şeyler yaptırmaya çalışırım. Hayat kendini salarak yaşanmaz.
Sorun etmem istediği gibi yesin içsin tosunum benim
Hahah safa ya hemşehrim benim dabi dabi dabi
Evet o da Madagaskarlı :D
Ordulu ordulu hatta aynı ilçedeniz 😂
Cevap
18Cevap
Genelde biraz hayal kırıklığı hissedebilirim
Kızlar Bir Adım Öne önemli olan karakteri insanligi degişmesin vucudu guzeligi degisse ne olur iyi günde kötü günde herzaman yanında olurum o insanın her şekilde yardımcı olurum ona kirmadan 🙂🙂
Şu fotoğrafın olduğu dizinin adi neydi ya o kadar da izledim bir de aklım oraya takıldı kaldı.
2 Broke Girls <3 :)
:) Evet
Sorun değil. :)
Onu ilk günkü gibi sevgiyle ve saygıyla yaşatamadığım için suçu kendimde ararım. Aşık olunan ve sevilen, mutlu olan bir kadın asla kendisini salmaz.
Hemen salarsa başkada zamanla olacak tabi yaş geçiyor insan çöküyor eskiddn insanlar 40 ta çökmeye başlarken şimdi 30 da çökmeye başlıyorlar
Vücudunu salması benim için sorun teşkil etmez ancak davranışlarını salması ve nasıl olsa evlendik diye rahat davranması beni rahatsız eder.
Yani hem sağlığı icin hemde o ilk heyecanı kaybetmemek amacı ile uyarirdim , güzel bir dille söylerdim
Özellikle davranış anlamında salma beni çok üzer, yıpratır.
Dobarlan, bırakma kendini derim..
Üzer ama beni ciddi bu durum
Kilosu sağlıksızlık boyutuna girmediği sürece sıkıntı olmaz ama bakımsızlaşmışsa tavırlarımla belirtirim fırsat bulunca da söylerim
Maalesef bir süre beklenir ama.. Bir süre sonra kaybeden o taraf olur diye düşünüyorum.
Spor yaparız birlikte yardımcı olurum ben düzene girer.
Her gün benimle spor yapar işte kilo almamak için. Akşamları yürüyüş yaparız en azından. 😃
Yavrum bi toparlan bi silkelen kırmıyım belini derim 😂
Ben aksine evlendigim zaman yeni karımın sayesinde biraz daha dikkatli olurum kendi hakkımda
Davranışı önemli açıkçası görünüşünü zaten sevmişim almışım her haliyle severim
Kendine gel, toparlan derim bu ne hal olmuyor böyle :)
Hayatı ortak paylaşıyorsa iki tarafta görünümleri bozulmaz.
Şu görsel yeterli
Düzgünce alır karşıma konuşurum olmasa bitaz sabrederim sabrım taşarsa boşanırım
Salma derim
Üzer, o heyecanı kaybetmemek lazım her anlamda
Ben de salarım beraber göbüş tokuştururuz
Kendine gel kızım derdim 😃
İnsanlığını kaybetmesin de gerisi baştacı🙂👍🏻
Üzer tabiki hayal kırıklığına uğrarım
Dobarlan aslanım derim
Toparlanmasini isterim
boşanırım..
çok netim bu konuda..
topla şu göbeği, derdim snçsjs
Evden atarım onu