Sevgiliniz evlense tepkiniz ne olur?

Ailem beni zorla evlendirmek istiyor. Vermişler beni ve hatta düğün tarihi almışlar. Sevgilime durumu anlattım "hangi devirdeyiz sen istemeden olmaz" dedi. Durumun ciddiyetini anlamıyor mu anlamak mı istemiyor bilemiyorum. Defalarca bu konuyu açtım ve "biz evleneceğiz, ben arkandayım" gibi şeyler söylesin istedim. Oysa bana "bana da ailem evlen diyordu ve ben de istemiyordum hâlâ konusu açılınca tavrımı koyuyorum" diye cvp verdi. En son baktım destek yok sevgilimden ailem de baskı yapıyor ben de evleneceğim dedim. Aradı defalarca bu konuyu konuşalım falan diye ama havadan sudan konuştu. En son adam olsaydın da sahip ciksaydin dedim ve ayrıldım. Şimdi ara sıra arayıp "konuşuyorsunuz galiba" diyor, tarih belli oldu mu falan gibi şeyler soruyor. Bana kırgın güya, tavırlı, gururu incinmiş. Yani bu normal mi sizde öyle mi yapardınız yoksa aksine kimseyle evlenmezsin, sen benimsin gibi şeyler söyler sahip mi çıkardınız. Sevgiliyken baya kıskanç ve sahiplenici tavrı vardı. Şimdi niye sahiplenmiyor? Sorumluluk var ortada bu yüzden mi acaba yoksa bana kırgın mi?
Sevgiliniz evlense tepkiniz ne olur?