Diyelim ki eşinize taparcasına aşıksınız ama gerçekten çok zor bir kaynananız var. Eşiniz de durumun farkında ama elinden de bir şey gelmiyor...
Ne yapardınız?

Diyelim ki eşinize taparcasına aşıksınız ama gerçekten çok zor bir kaynananız var. Eşiniz de durumun farkında ama elinden de bir şey gelmiyor...
Ne yapardınız?

Hiç öyle bir durum yaşamadığım için gerçekten nasıl cevap vereceğimi de bilmiyorum. Ya kaynanam çok iyiydi çok sessiz kadın da hala da öyle. O yüzden bilmiyorum yani. Ama tavrım karışmaması yönünde olurdu. Bu konuyu şimdi konuşuyorduk annene söyle derdim.
Eşim durumun farkında ve elinden bişey gelmiyor 🤔
Benim odak noktamda eşim olur.
Karışsın yiaa. Ben onun etinden, sütünden bir şekilde faydalanırım. Karışıyorsa sorumluluk veririm mesela.
Yemeği mi beğenmedi?
"Anne bu akşam yemeği sen yap istersen. Sen bu yemeği daha güzel yapıyorsun ya" derim, kendim gezmeye çıkarım falan filan😄
Bu tarz şeyler bir tık katlanılabilir zaten. Ama arkadaşın kaynanası kızın aldığı iç çamaşırına kadar karışıyordu mesela. Böyle şeylerden bahsediyorum daha çok 😂
Altlı üstlü oturuyorlar ama kaynana genel olarak gelinin evinde 😅
youtube.com/shorts/SOufGVfU6Ew?si=QNEWkct4UHt71MXl
Şöyle bir şey olmuştu onlarda da 😂 arkadaşıma Allah peygamber sabrı vermiş zaten hiç umursamıyor keyfi yerinde onun 😂
Nazar da etmeyim evliliklerini ama evlendiğinden beri bir kez düşük görmedim kızın yüzünü... Her anlamda mutlu ediliyor muhtemelen 🤷🏻♀️😂
Tavrım ailenin huzurunu bozmaya ve anneme saygısızlık etme sinyali veren gelini babasının evine iade etmek olurdu. Daha mutlu olacağı bir yere gitmeye herkesin hakkı var 🤗
Tek taraf için sormadım, aynı şekilde senin kaynanan da sorun olabilir. Kızlar diye belirtmedim soruda
Hayır. Kaynanası ile sorunu olan bir erkek çok nadir gördüm.
Kadınların geneli evlendikleri kişinin annesini kıskanıyor tuhaf bir şekilde onunla bir sorun oluşturup kocasını uzaklaştırmaya çalışıyor. Tuhaf ama gerçek. Bir çoğu avucunu yalıyor o ayrı konu 😆🤣
Erkeklerin kaynanası, damarlarını hep çok sever. Kızların kaynanası da oğullarını çok sever 😄
Erkek olarak her türlü seviliyoruz, gelinler kendine baksın
Öyle deme erkeklerin de bazıları şanssız olabiliyor 😂
Nadiren, neyseki onlardan değilim 😄
Ahshdhd aman Allah bozmasın
Cevap
12Cevap
kaynanam benim ilişkime karışamaz tabi ki de müsade etmeyiz eşimle. eşim kaynanam haklı derse o zaman kaynanam haklıdır.
Ahahshdhd böyle de hanımcı olacaksın 😂
evet :D
Benim ailemde eşimin aileside karışamaz hiç bişeyime benim evim benim kocaam yaa 🤣 ama tabi dediğimiz gibi olmuyo bizde ters davranıp onun yaptığını yapsak huzurumuz kaçar yinede büyük konuşmak istemiyorumda ben katlanamam öyle bi kaynanaya 😂
Bir şekilde idare etmeyi öğreniyor insan ya 😂
Kendimi sorgulardım önce, sonra eşimi.. Ona ya da herhangi birine bu cesareti vereceğimi sanmıyorum..
Ufak tefek şeyler sorun edilmez de ileri boyutta bir dur demek gerekebilir 🙃
Ben herturlu hepsi ile baş ederim, bana karışamaz eşime de karışamaz, keskin dille uyarısını alır, kim olursa olsun, ikili ilişkilere üçüncü kişiler dahil etmemek lazım en güzeli budur , anlaşmak icin.
Çok keskin olmak da doğru değil gibi ya 😅
Kadın! Ben seninle değil oğlunla evliyim tamam mııı? Kendi kaynananda yaşadığın travmaları başka bebeksulara yaşatmak yerine destek ol! Derim
Denmiyor işte o ya insan kendine yakıştıramıyor 😂😂
Değil kaynanamın, annemin bile müdahale etmesine izin vermem. Benim mahremim benim hayatım benim yaşantım diye cevap veriyorum genelde.
Yine de bazen sessiz kalmak, idare etmek gerekiyor bence ya
Evet. Onları ilgilendiren konularda müdahale edebilirler idare ederim. Fakat evimin içinde olan olaylardan ben sorumluyum ve dolayısıyla olayları ilk elden izlemeyen kişilere yorum hakkı tanımam.
Doğru tutum bence de 🙃
Kayganamı sevsem de ağzını bantlamak durumunda kalırdım 😂
Ahdhdhf onu yapamıyoruz maalesef
Ülke böler gibi pasta böler gibi kıtalara ayırır tavrımı koyardım🤨🤪😂
Konuyla alakasız soru sahibiyle aramızda bir şifre bu 😂🤨😂
Soruya cevap vereyim
Evli olsam sonuçta oda benim annem sayılıyor yani idare ederim bir şey demem ne diyeceğim annem sonuçta 🤦♂️😂
@Munkesir 😂
Sen neden hep gizli geliyon sorulara 😂😂
Allahtan kork ilk defa gizli geldim seninle savaş ilan ettik ya unuttun mu yoksa ohoooo😂😂😂😂
Ahahaha hayır geçen sefer de gizli geldin sonra açtın ki 😂
Abow hakikaten mi?🤦♂️😂
Farketmemiştim😂
Ben ettim
Savaşımız devam ediyor 😂
Beni yakalayamazsın ajdjgj
Sorularına denk geldikçe geleceğim 😂😂
Buyur gel bekleriz ahdjfjg
Tamam 😂😂
Senin gibi zeki bir gelim olsa elini soğuk sudan sıcak suya sokturmaz dım :P
Benim kaynanam uzakta olduğu ve ayda yılda bir bir araya geldiğimiz için genelde ılımlı yaklaşıyor zaten 😂 ben severim kaynanamı 🙃
Eşimle arandaki ilişkiyi güçlü tutmaya odaklanırdım. Kaynanamla mesafeli, saygılı ama sınırları olan bir ilişki kurardım. Eşime destek olur, onun annesiyle arasını açmadan kendi huzurumu korumanın yollarını arardım. Unutma, kimse mükemmel bir kaynana garantisiyle evlenmiyor.
Şu ana kadar sitede gördüğüm en akıllıca yorum. Tebrik ediyorum
Çok teşekkür ederim, çok naziksiniz saygıdeğer beyefendi🌼♥️
Sen Nadide bir çiçek kadar değerli bir insansın. Ailen çok güzel evlat yetiştirmiş ikisinin de ellerinden öpmek lazım. Umarım hep böyle kalır ve çok mutlu olursun. Hadi bakim hayatta başarılar diliyorum
Kaynanamla bağlantımı keserim olur biter. Kayınbabam kocamdan daha çok karılıyordu düğün öncesi, düğün sırasında düğün sonrasında. Bende kendimi uzaklaştırdım her şey çözüldi.
Zor bir durum. Oturup konuşmak, mümkün olduğunca ilişkiden uzak tutmak, uzak durmak gerek
kvalideme degil esime kizardim bu durumda cunku esimin arayi bulmasi gerekiyor
Benimkinde nişanlıyken mobilyama , giydiğim kiyafetten. Yedigimiz içtiğimizde kadar düşünün 🙄
@Kshsbs Ben dersem saygısızlık olur. Eşim de arada söylüyor ama anlamıyor
@Kshsbs evet birlikte yaşadık biraz.. dediğimize kadar karıştı 🙄 tost yapardı bir buçuk sana bir buçuk bana mesela.. belki ben daha çok yiyecem
@Kshsbs evet mecbur bırakıldım diyeyim.. bir kay böyle geçti sonra ayrıldık
@Kshsbs evet 🙄
Onunla mı evliyiiiiiiim
Öyle sayılır ahdhfjf
Karıştırmam ki😸
Kaynana kocasına karışa bilir anca
Yokmuş gibi davranıriz eşimle
Çok ayıp şeyler söylerdim sdfghd
O iş olmaz.. kaynana bi git işine derim
Mesafeli davranmaktan başka çare yok.
Kaynanamı kaynar kazana atarım 😂
çok can sıkarım