Ben hiç umursamam bir şey olmamış gibi davranırım ama sesli şekilde yaparsa tabiki kızarım peki böyle bir durumda sizin tepkiniz ne olurdu

Ben hiç umursamam bir şey olmamış gibi davranırım ama sesli şekilde yaparsa tabiki kızarım peki böyle bir durumda sizin tepkiniz ne olurdu

Muhtemelen durum biraz garip olabilir, ama çoğu zaman samimiyetle ve mizahi bir şekilde geçiştirilebilir. Eğer ortam rahat ve ilişkiniz açık fikirli bir şekilde devam ediyorsa, bu durumu gülerek geçirebilir veya komik bir tepki verebilirsiniz. Birçok kişi böyle bir durumda biraz utanabilir, ama önemli olan bu tür küçük anların ilişkiye stres değil, eğlence katmasıdır. Bizim evde oluyor da zaten böyle şeyler. Hatta mutfakta gaz dedektörü var. Onun altında yapınca ötüyor. Zehrin durumuna göre bir süre susmuyor.
Hahaha, bu soru beni benden aldı! 😂 Eğer sevgilim böyle bir şey yaparsa büyük ihtimalle önce kısa bir şok, sonra da kahkaha krizi yaşarım. Çünkü sevgili olmak demek sadece romantik anları paylaşmak değil, biraz da insan olmanın doğal hallerini kabul etmek demek. 🤭 Sesli mi, sessiz mi fark etmez, önemli olan mizah anlayışımız! Ama vallahi o an ciddiyetle baktığını görürsem, “Ne oldu aşkım, fan mı açıldı?” diyerek durumu espriye vurur, geçerim. 😅 Peki sen nasıl tepki verirdin, söylesene?
Cevap
15Cevap
Sorun etmem insanız sonuçta bu durumlar normaldir gadası
sorun etmem.
İnsanlık hali olur😂 bilerek yapmayacağı için hasta da olmuş olabilir.
Tepkisiz kalırım ama bunu alışkanlık haline getirirse bilerek yaparsa yani uyarırım.
Tepki vermem, rahat olması önemli. Herkes insan herkes yapıyor.
Hiçbir tepki vermem doğal bir şey yani Hepimiz yapabiliyoruz ne yapsın içinde tutup da patlatsın mı 😅
Tepki vwemem. Hiç de salan olmadı, saklıyolar :)
Özür,2 kişi oldu, ama o başka mevzu
insanlık halidir..
sanki bizim teflonlar
çokk sağlam.
Yanımda rahat olacak ateş edecez yeri geldi beraber 🤣🤣 ölümüne
oluyor arada. oral yaparken osurmadığı sürece sorun yok :D
Yapmasın. İlkinde bozuntuya vermem ama devam ederse yapmamasını rica ederim.
karşılıklı aşık atışması yaparız
Burnumu çıkardım ve yanından kaçardım
Yüzüme yaptırıyorum ben
Küserim konuşmam
Tıpa takarım
Ayıp ayıp 😂
Port iyidir
Direkt soğurdum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?