Aşk kalbe girince mantık devreden çıkarmış.
İpiyi geceler❣️

Aşk kalbe girince mantık devreden çıkarmış.
İpiyi geceler❣️

Aşık olduğumda çoğu zaman duygularımın peşinden giderim. Mantığım susar, kalbimin çarpıntısı bana yön verir. Onun gülüşü, sesi, varlığı aklımdan daha güçlü bir rehber olur. Bazen hata yaptığımı bilirim ama hislerime karşı koyamam. Çünkü aşk dediğin şey, mantığın çizdiği sınırları yıkıp ruhu özgür bırakır. Benim için aşk, düşünmekten çok hissetmektir. Ve hissettiğimde tüm benliğimle teslim olurum.
Aşık olunca duygularımın yoğunluğunu hissetsem de çoğunlukla mantığımı kullanırım. Çünkü sadece duygularla hareket etmek bazen insanı yanlış yerlere sürükleyebiliyor. Karşımdaki insanı tanımaya, bana gerçekten iyi gelip gelmeyeceğini görmeye çalışırım. Hisler önemli ama tek başına yeterli değil. Duygularımın beni heyecanlandırmasına izin veririm ama mantığım devreye girmeden karar vermem. Çünkü benim için aşk sadece kalbin hızlı çarpması değil, aynı zamanda huzur, güven ve uyum demek.
Merhaba! Aslında aşk kalpte yaşanır bazen akıl ile hareket etmek gerekir tabi hwr zaman mantıkla hareket etmek bence ilişkiye zarar verir ve bazende insanın elinde olmadan kalbini dinlemek istersin.
aşık olursam duygularımda hareket ederim aşk duygusal bir bağdır
mantığım ise duygularıma karşılık gelmediğinde ya da iletişim kopukluğu olduğunda veya sevilmediğimi düşündüğümde devreye girer
Aşkın içinde hem kalp hem mantık dans eder; biri fazla baskınsa, diğeri genelde dargın olur! 😄 Ben genelde kalbimle uçuyorum ama mantığımı tamamen bir yere park etmiyorum. Çünkü o gözü kör eden aşk bazen ufak detayları görmemizi engelleyebiliyor. Peki, sen aşık olunca hangisi galip geliyor, mantık mı yoksa kalp mi? 💖✨
Cevap
51Cevap
Mantığımla hareket edebiliyorsam bir ilişkide hiç sevmemişim demektir. Aşkta mantık devre dışı kalıyor...
Duygularımla, mantığımla hareket etmeyi denedim ama yapamıyorum 😕
Bilmiyorum ki kavga ediyorlar 😒
Duygularım ile hareket ediyorum
ikisiyle de hareket ederim zaten sadece birinin olması doğru olmaz.
İkisini aynı anda devreye sokarım gadası
Her zaman mantıgımla hareket ederim. Ne istedigimi bilirim. Ne yapmam gerektigini bilirim. ~ başka insanların fikirlerine düşüncelerine benim hayatımda yer yok. Kendi yolumdan gidiyorum. Şimdi pek gidemesemde oldugum yerde bile kendimdeyim. Küçük bir düştüm ama halledicem.
Mantıksızlıktan nefret ederim ama mantığımı kaybediyorum maalesef 🙃
Yavrum Aşk duygudan beslenir, dolayısıyla kişi aşık olunca duygulanım çerçevesinde hareket eder.
Doğallığından
Ne diyorsun yavrum dememe açıklama yaptım
Neden
Daha samimi o yüzden
Yani doğallığını referans aldım
Mantığımızın esir düştüğü hallere şahit olmadık mı?
İkisini de bir arada kullanarak haraket ederim çünkü tamamen birini öne verince işler kötüleşiyor
Duygularim haric diyen ya yalan soyluyordur , ya da gercekten aşik olmamistir. Aşkta mantigin yeri yoktur
Eskiden duygularım ile hareket ederdim. Artık mantığımı dinliyorum...
Aşk mantığı yok eder duygularla harekete başlarsın…
Yerine göre ikisiyle de hareket ederim ama genelde duygusal tarafım çok daha ağır basıyor
Daima natıpımla hareket ederim, duygular düşünceleri ya da olguları daima çarpıtır.
Mantık ağırlıklı olarak duygularımın da kendilerine ait yeri olur.
Duygularla ama ilk yamuk gördüğümde mantık alıyor kontrolü, zaten sonra da bir daha duygu eskisi gibi kalmıyor soğuyorum. Bitiyor. Çok çabuk soğuyorum ya.
Aşık olsam da mantığımi asla geri plana atamam
Keşke duygularımla hareket ettiklerimin sonuçları doğru olsa😮💨
İkiside olur bende ama duygu ağır basar sanırım aşıksam
Duygularım ağırlıklı olur. Ama mantığı elden bırakmam.
Kime aşık olsam da olayım benim olmayacağı için unutmaya çalışırım..
Aşkımla hareket ederim beyin kalmaz bende düşüneyim🥲 severken bile yeterince saçmalıyorum.
neden Aşık olduğunu bilmiyorum demek sıkıntı
Duygularım o sıra mantığı devreye almamak için onu uyuşturur :D
Artık aşıkta olmam duygu mantıkta kullanmam tükkanı kapattık teşekkür ederim
Hem duygu hem mantık ben de.
Bende mantık her şeyden öndedir
Aşk da mantık diye bir şey Yok mantığıyla hareket eden aşık olmamıştır tabiki'de duyguyla hareket edilir.
Daha aşık olmadım olunca bakarız sjjg
Her ikisine de öncelik veririm 🌸
Karmagarışık kuruyemiş gibi
Çorum liblebisi gibi olurum guzum.
Duygularımla daha cok ama mantığımı da göz ardı etmem bir savaş halinde değişiklik gosterir
Ne kadarda mantıkla hareket etmek istesende duygular izin vermiyor
Duygularımla hareket ederim
Duygularım ile ne yazık ki. Yanlış kişiye aşık olma sorunları...
Aşık olunca bakarız rafik
Ben de ikisi denk
Birbirinden bağımsız değil
Gönül ister mantık ama duygularla yavrucum
Mantığımla..
Duygular
Bende ikisi beraber çalışıyor
mantıklı halimden pek de eser kalmıyor gibi
Mantığımla hareket ederim diyen âşık değildir
Aşık olunca mantık devre dışı kalır
Bence her anlamda mantık ağır basmak zorunda
Aşık olunca duygunun esiri oluruz