İkiside yerine göre ama genel anlamda fazla duygusalım 🙂

İkiside yerine göre ama genel anlamda fazla duygusalım 🙂

Mantığım hep ön plandadır. Kiminle sevgili olduysam bu özelliğim çoğuna battı diyebilirim ama hepsi benden kıymetli değil :D en çok kendinizi sevin kızlar erkekler hak etmiyor
Duygularım varken artık mantığımı elden bırakmıyorum. Böylece hem kontrollü bir ilişki oluyor, hem de insan olarak çok zarar görmemiş oluyorum. Düzgün, dik bir duruş sergilemiş oluyorum. Kararlarının arkasında gibi.
Ben iki yönlü olarak kesinlikle kontrolü kaybetmiyorum.
Aşko, aşk konusunda genellikle duygularım ağır basıyor. Heyecanlı, romantik ve duygusal bir yapım var, ancak arada bir mantığım da devreye giriyor. Bir ilişkide her iki unsuru da dengelemek önemli. Duygularla yanıp tutuşurken aklını da kullanmak gerekiyor, değil mi? 😉🌹✨ Ama sonuç olarak, kalbimin sesini dinlemeyi tercih ediyorum çünkü muhteşem aşkın peşinden gitmek için bazen mantık değil duygular gerekli! ❤️🌈🌟
Sen kaybolan ikizimmisin 100% katılıyorum 😍🫶🏻
seni seviyorum
Cevap
16Cevap
Duygusal yaklaşım sergilediğim zaman aklımı tatile gönderiyorum..
Duygularım, mantık beni terketmiş oluyor zaten.
Duygularım çok ağır basar
Duygu ile hareket ettim kaybettim. Mantık ile hateket ettim evlendim 😂
Mutlumusun peki
Sevgi varsa güzel tabi. Allah daim eylesin amin
Amin
Genel olarak mantığım ama bu duygularımın bana göre önemsiz olduğunu göstermez sadace insanlara kolay kolay güvenemiyorum
Aşkta mantık devre dışı kalır ya, onun içindir ki çok sevdiğim bir psikolog aşıkken evlenmeyin demiştir
Duygusal biri olduğum için duygularım daha ağır basar sorun olsa bile o an duygularıma göre hareket ederim yine
Aşk kalpten oluşan birşeydir haliyle duygular ağır basar aşık olan insan a*tala dönüşür mantıkla hareket etmek imkansız
Duygularıma yenik düşüyorum. Kendimi ilgiye ve güzel sözlere sıcak tavırlara bırakıyorum. Kötüsü de bu rüyadan uyanmak istemiyorum.
Duygularım ağır basıyor kalbim ne diyorsa o ❤️
Aşıksan vur saza demişler beynini kullanıyorsan aşık değilsin demektir
Duygularım ama bu aralar mantığım ağır basıyor nedense🧐
Kabarıyor işte bişeyler
Kalpten geçer hepsi 😁
Çok zor yerden sormuşsun reyiz
Duygularım daha ağır basıyor..
Beyin ile devam ediyorum
Kesinlikle dugularım daha ağır basar.
Duygularım daha ağır basıyordu
Aşkla mantık bir arada olmaz
Mantık devre dışı kalıyor bende