Aşık olduğunda duyguların mı yoksa mantığın mı daha ağır basıyor

Aşık olduğunda duyguların mı yoksa mantığın mı daha ağır basıyor

Ben her zaman için mantığını kullanmayı seven birisi oldum hayatım boyunca gerçek anlamda aşk yaşamadım ya da sevgilim olmadı ama her işte mantığımı kullanmayı tercih ederim bazen duygularım ele geçirir beni evet hoşlandığım sevdiğim insanlar olabilir ama şöyle düşünüyorum o bana yar olur mu olmaz mı olmayacağını anladığım anda mantıklı düşünerek kendimi üzmekten vazgeçerim, çünkü bazen duygular insanı yanlış yönlendirir arada işin içine mantık da katmak gerekir.
Aşk mantığı kabul etmez. Normal şartlarda yapmayacağın şeyi yaparsın. Atıyorum sana bir arkadaşın giydiğin kıyafeti çıkar böyle dışarı çıkma dese hayırdır der takmazsın bile. Ama aşık olduğun kişi onu dese karşı çıksan bile oflayıp puflayıp yenik düşer yaparsın. Müsait olmasan bile telefonu açar, mesaja cevap verirsin. Aşk mantığı devre dışı bırakır aşık olan kişiyide.
Maalesef duygularım. Mantık olursa çok iyi olurdu ama bilmiyorum genc olduğum için mi böyleyim duygular daha çok ön plana çıkıyor. Bu sorunu çözmek için çalışıyorum.
Cevap
12Cevap
Benim ikisi de olur tabi ki de.. ama %99 duygular sadece.
@тαмαяιѕк Beğeni için teşekkür ederim
Soru yanlış aşk ve mantık aynı cümlenin içinde nasıl yer alıyor aşık insan hastalanmış aklını kaybetmiş insandır.
@izyonex aski sizden ogrenelim abilerim ablalarim:dd
Gerçekten duygularım ağır basmıştı ama mantık önemli. Bazen insan kontrolünü kaybediyor. Ama genelde mantık derim.
Ben aşıksam gururum kim olur ki
ben burada onu düşünürken onun sürekli sosyal hesaplarından birilerini eklemesine ne demeli peki
bro ben sosyal medyadan 900 tane kız takip etmiyorum. 900 kişiyi takip ediyor ve eminim çoğu erkek. Sürekli takipçi sayısını arttırıyor. O bunu yaparken ben s*alak s*alak bekleyecek miyim? Hayır. O zaman ben de beklemem. Eskisi gibi kafama göre takılırım.
Kızın sevip sevmediği belli değil fakat bugün izinliydi. İzin gününde bile birilerini eklemiş, bu kadar da olmamalı ya
her gün takipçisini arttırıyor.
Sevdiğim kız niye böyle sürekli takipçi arttırıyor olabilir? Ben ne güzel sadıktım ya sanaldan bile aldatmıyordum.
yorum yapmadın kardeşim
Sevdiğim kızla arkadaş değiliz, benim sosyal hesabım yok.
@MaviSever1108 tek cevabı var seni yedekte tutuyor
@cemrekaya701
kız aslında çok hanım, beni yedekte tutacak biri değil fakat sosyal medyayı çok aktif kullanıyor :/
insan izinde olduğu gün birilerini ekler mi ya, yine eklemiş. Her gün takipçi sayısı artıyor.
@MaviSever1108 öyle olanlardan korkacaksın
korkmam mı gerekiyor :(
Aşkın yoğunluğu mantığımı benden alıyor ama sonra alışınca veya azalınca hatta bitince mantıkdan devam ediyorum
Mevzu aşka gelince duygularım hükümdarlığıni ilan eder..
Saçma canım o duygular.. bu kadar duygusal olmaktan nefret ettim
Ne kadar mantıklı davranmaya çalışsam da , duygularımın esiriyim aşk konusunda.
Mantık tabikide ama duygular da işin içine girer elbette
Mantık maalesef aşkımın peşinden gidecek kadar cesur bi erkek değilim
Duygularim ağır basar
Duygularım ağır basar
En başta mantık sonra da duygular
Kapak fotondaki okul egal demi
İyi ki Mantık.
Duyguları hemen kullanmam gerekirse kullanırım
Duygularım ağır basar zaten aşkta mantık yoktur
Eskiden duygularımdı artık mantığım
aşk zaten bir duygu nasıl mantik basabilir
Eskiden duygularımdı. Artık kapattık o defteri
midem daha ağır basiyor
Benim her zaman duygularım daha ağır basıyor.
Aşkta mantık arayan aşık değildir 😄
Menfaat
Duygularım🥹
mantığım
Aşık olmak neydi hatırlamıyorum ajs
Duygu ve mantık sentezlenmeli
Duygularım maalesef
Duygu duygu duygu
Mantık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?