Pisman olur mu?

7 aylık bir ilişkim vardı. En başlarda güven sorunum çok fazlaydı, hatta çok kötü günler yaşadım. O hep peşimden koştu, bana güven vermeye çalıştı. “Bana güven, çok güzel olacağız” dedi ve ben de zamanla inandım. Gerçekten de güvenmeye başlamıştım. Uzak mesafedeydik, ama görmüştüm onu konuşmuştuk bir sürü fotoğrafımız vardı. tabii kavgalar da başladı, birbirimizi tanıdıkça doğal olarak tartışmalar çıkıyordu.
Bir gün Twitter’da başka bir kıza yazdığını gördüm. Birine “hi” atmış, başka birinin fotoğrafına “soldaki benim ex” yazmış. İlk başta dalgaya aldı "makara yapıyordum" "kız ünlü" falan dedi ama değildi sonra ciddileşti. Benim için bu çok kırıcıydı. Hep yanıma geleceğini söylüyordu: “Ağustos’ta geliyorum, yok Eylül’de…” Ama her seferinde erteliyordu. Sebep hep aynı: para, vize. Ben de anlıyordum ama madem gelemiyorsun, başta umut verme dedim.
Dershaneye gidiyordu, sınıf listesini attı. Baktım hepsi kız. Ben de doğal olarak kıskandım. “Konuşma onlarla” dedim ama içimden hep bir şey olacakmış gibi hissediyordum. Bir gün içime kurt düştü, yine sordum. Gözüme bir kız çarptı, Instagram’da takip ediyor. “Sınıf arkadaşım” dedi, Ben silmesini istedim, söyledim konuyu çevirdi tam tersine beni suçlayıp kızı savunur gibi oldu, sonra da ayrıldı benden.
Ayrılık işte böyle oldu. Çok ani. Çünkü biz aslında iyiydik yani bu olay aniden patladı aniden ayrıldı, sorun yok gibiydi. Ben çözmek istedim, alttan aldım, hatam varsa kabul ettim. Ama o çözmek yerine ayrılığı seçti. Sonra bana uzun uzun yazıp “çok güzeldi, huzur verdin ama kader değilmiş” gibi şeyler söyledi. biraz saçma bulabilirsiniz bilmiyorum ama ben onun twitterda takipçi sayısını bir yere yazmıştım hep bakardım ama hiç bir zaman takip ettiklerine bakmadım ve dün bakasım geldi çıplak kız takip ediyormuş beraberkende öyleymiş. nasıl vazgeçicem ben beni çok iyi hissettiriyordu ilk kez aşık olduğumu hissetmiştim

Pisman olur mu?
Cevapla