Hanii şu görüşçü usulü evlilik muhabbeti vardı yaa. Bu çocuğun fotoğrafını gördüm. Boyu 2 metreydi tövbe estağfurullah bi de oruçluyum 🤣 gördüğümde verdiğim tepkiyi bir görseniz keşke Gıcık oldum ayy çok masum bu dedim valla çok masum görünüyordu. Yanii çocuk fena değildi ama benlik değildi 🤣 çocuk gibi neyse dedim ki bu benim için çok masum yaa ben onunla evlenseydim vayy çocuğun hâli kıyamam ben ona 🤣 Allah affetsin. Neymiş efendim çok başarılıydı güzel bir ev varmış araba iyi bir maaş zengin falan filan bla bla bla. Herkese kabul etmezsen pişman olacaksın diyorlar çok iyi bir fırsat bla bla bla. Dayım sabah sabah annemi aradı sordu, annnem hayır dedi. Çocuğu gökyüzünün zirvesine kaldırdı yine aynı sözler çok iyi bir fırsat pişman olacaksınız. Ama şunu kabullenmem lazım kaynanam ve görümcem çok güzeldi yaaa valla 🤣 neyse ne o çocukla arkadaş bile olamazdım ben ve dedim ki bir gün pişman olursam o günü hep beraber göreceğiz inşallah. Pişmanlık benlik değil 😂 Koskoca adam kendine için bir kız bile bulamıyor. Neyse hâlâ ısrar ettiler arkadaşlar Ne kadar iyi bir kızım ben yaa 😂 beni bırakmak istemiyorlar.

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer