Sevgiliniz evlenince sizin giyiminiz olsun bir işte çalışmanız olsun karışırsa evlendiğinize pişman olur musunuz, ama sizi çok seviyor
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Haklı sebepler varsa karışabilir. Ama giyim normal ise yersiz olur
Giyimim normal fazla açık değilim ama onun için açığım işte
"Onun için açığım" derken?
Onun gozunde acikmis iste erkek gozu
Yani mesela pantolon giyersin onun için pantolon açık ama uzun etek açık değil o manada yani
@Димаа Anladım şimdi. Erkek bakış açısı ile kızların bakış açısı farklı. Erkekler diğer erkeklerin bakış açısını daha iyi biliyor. Ben görüyorum, kız hafif bir dekolte versin, hayvan gibi bakıyorlar. Erkekte sevdiği insana bu bakışı istemez.
"Ee o zaman hayvan gibi bakmasınlar" diyebiliriz, haklısınız. Ama dediğimiz ile kalıyoruz ve bakmamaları için önlem almıyoruz. "Çarşafta giysek bakarlar" derseniz aynı değil. Çarşaflığa 100 kişi içinde 10 kişi bakar, bir şey göremez. Açığa 90 kişi bakar, gördükleri görüntü karşısında hemen fantezi kurarlar.
Kadınlarda da benzerdir bu durum aslında. Ortak noktada buluşmamız zor değil bana göre.
Vücut hatları belli oluyor ise kalça vs sorun bence.
Haklısın ama ben illa başımı kapatmak zorunda değilim kapatsam da din için kapatirim sırf o istedi diye değil dekolte falan da giymiyorum ama cahil kafasi işte ne diyim ki onun hakkinda
Evet onun için kapanmak zorunda değilsiniz. Sizi böyle kabul etmiyor ise kendi bilir.
Ama şöyle bir sey var madem öyle şartlarina uymuyoruz giyim falan fistan o zama en bastan deseydi böyle giyimi sevmiyorum kapalı kız seviyorum diye o zaman yol verirdim gider kapali kız ile olurdu ama sevdik hayal kuruyoruz evlilik ile ilgili aradan nerdeyse bir yıl geçti bu gelmis böyle yapıyor aşırı saçma
Aynen öyle boşverdim gitti zaten ne hali varsa görsün olan benim onunla geçridigim bir yılıma oldu
Çok pişman olurum
Olurum tabii
Olurum derken
He pisman olursun tamam anladim, aynen ben de katiliyorum sana
Kıskanılmak düşünülmek güzeldir bence
Ama özgür yaşamadığın sürece bir önemi var mı ki
Bu kadarda kiskanclik olamazz
Özgürlüğünün kısıtlandığını düşünüyorsan zaten ayrı bir sıkıntı var ilişkide
@Димаа o yüzden engelledim zaten ayrıldım sevgilimden çünkü özgürlüğüme çok düşkün biriyim beni sevgili iken nasıl seviyorsa evlenirken de o halimle sevmesi gerek diye düsünüyorum haksizmiyim sizce
Onun için bir sıkıntı var anlaşılan sanırım güven problemi var bana karşı anlamadim
Sana güvenmiyorsa zaten en kısa zamanda gerekeni yapmalısın :)
Yaptım zaten çok sevmeme rağmen sildim hayatımdan ama unutmak çok acı unutulmuyor bir türlü çıkaramiyorum hayatimdan kahretsinki
Emin ol ilerde gülüp geçeceksin hayat daha neler çıkartacak karşına
Evet sana karsi guven problemi var bu saglikli iliski degil
Cok haklisin kuzum
Tabii giyimin cok acik degilse haksiz
Insallah öyle olur teşekur ederim
@Димаа zaten guven olmayan ilişki hiç hayra alamet değil bir gun de iftira falan atar konu ne olursa olsun
@Димаа çok açık degilim tabi benim de kendime göre kriterlerim var ama onun dediği başını kapat gibi şeyler saçma sapan davrnaiyor işe
Ohooo o zaman haklisin boş yapmasin seni nasil sevdiyse oyle devam etmelisin
Asirii sinir oluyorum boyle wrkeklere
@Димаа erkek değil bunlar zaten :)
Haklisin kanka
@Димаа aynen ya benim ailem bana karismiyor bu bana karışıyor ama nedense bekarken hepsinin gozleri ayrı oynuyor boylelerine ne denmeli