Pisman olur mu?

1 ay beraberdik sonrasinda ne oldugu belirsiz bir seye döndü oynatmaya calisti beni kisacasi cepte tutmaya duygularim var diyip acik profil yapip kiz ekleme falan.. bende dün insan gibi onunla konusmak istedim ama beni umursamaz sekilde arayip sormadi ne zaman diye yani dünden önce demistim ona hatta net bir sekilde saat bile söyledim sonra kendi kafana göre belirleyemezsin 3 saat uzaklikta bir nisana gitmisti geri döndügümde haber edicem dedi bende hazirlandim bekledim aksam 5 bucuk oldu hala ses soluk gelmdi dün ve ise 9 bucukta aksam basliyor
Yoldan 1 bucukta geldi her neyse sabah zaten uykusunu aldi bu cocuk
Bende ona su mesaji yazdim: „Sana ben dün insan gibi mesaj attim yarin görüselim diye oraya varinca haber veririm dedin ne aradin ne sordun su dakikadan sonra artik istedigini yapabilirsin
Senden bir karsilik gelmiyorsa hic bir konuda, benimde kalmamin bir önemi yok.“
Sonra instagramdan snapchatten cikardim whatsappdan da numarasini sildim engellemedim yani.
Daha bu hafta ona veda mesaji yazip cikarmistim her yerden sonra fevri davrandigimi düsünüp tamam belki gercekten zamana ihtiyaci vardir diye tekrar telefondan konustuk ve tekrar iliskiye girsem zaten seninle girerim ve bazen kendime cok kiziyorum bulmussun bu kadar iyi kizi niye aptallik ediyorum diye dedi
Dün de ben onu her yerden cikarinca o da beni life360 uygulamasindan silmis ve bana attigim o mesaja cevap vermedi „sana ben dün insan gibi…“ cevap vermedi.
Instagrama story attim profilim acikti bakmis simdi profilimi gizliye aldim.

Ne yapmaliyim beni merak etsin deli gibi pisman olsun istiyorum.
Ve sundan eminim hemde cok eminim: vicdanim okadar rahat ki elimden gelen her seyi yaptim sade deger saygi kiymet buna biraz fazla geldi.
Güncellemeler
+1 yıl
ayrica o ilk sildigimde bi kiz eklemisti sordum ki bu kim diye kiz sadece arabami begeniyor yazismiyoruz biz dedi bende dedim ki bu ayni sey degil mi ya bi erkek beni sirf arkamı begeniyor diye takip etmesi gibi
Sildim her yerden o gün bana iste whatsappdan „öyle mi“? Yazmisti

Simdi ama hic bir cevap gelmedi cok zoruma gitti ve ayrica life360dan da silmis beni
Pisman olur mu?