Güncellemeler
+1 yıl
ayrica o ilk sildigimde bi kiz eklemisti sordum ki bu kim diye kiz sadece arabami begeniyor yazismiyoruz biz dedi bende dedim ki bu ayni sey degil mi ya bi erkek beni sirf arkamı begeniyor diye takip etmesi gibi
Sildim her yerden o gün bana iste whatsappdan „öyle mi“? Yazmisti
Simdi ama hic bir cevap gelmedi cok zoruma gitti ve ayrica life360dan da silmis beni
Sildim her yerden o gün bana iste whatsappdan „öyle mi“? Yazmisti
Simdi ama hic bir cevap gelmedi cok zoruma gitti ve ayrica life360dan da silmis beni
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verilince böyle oluyor. En büyük intikam sessiz kalmak farkedeceksin
Allah kurtarmış bence seni
Bide dün acaba beklesem ses soluk gelirmiydi diye düsündüm tüm gece ama kendimi suclamayi kesmeliyim 1 bucukta öglen yoldan geldi 2,5 saatlik yoldan sabah gayet uykusunu aldi ve aksam 5 bucuk olmus ben tüm gün onu mu beklicem aksam 9 bucukta is aliyor o hadi bulusalim dedigimde tamam dememi bekliyor sanki kendi hayatim yok
Zaten hic ses soluk da gelmedi bende öyle mesaj yazdim iste sildim her yerden cevap da gelmedi
Eğer sen ona tek bi hamle daha yaparsan seni parmağında oynatır sen sessizce bekle önüne bak
Ama sen galiba pişman olsun sana geri dönsün istiyorsun
Evet pisman olup dönmesini istiyorum
Tamam sen daha bu kafayla çok sürünürsün
Gerçi kızlar hadi ordan çeken umursamayan erkeklerden sevgi dileniyorlar şaşırmamak lazım
Yardimci olacakmisiniz?
Yardımcı olmaya ihtiyacın yok , çünkü dışarıdan bakınca olayın çok saçma olduğunu ve seni parmağında sallayan iplemeyen biri için neredeyse göz yaşı dökeceğini göremiyorsun. Sen yarın mesaj da atarsın bana geri dön diye
O daha çok isteyecek sen kabul edeceksin
Hep böyle gidecek en son ayrılınca salya sümük ağlarsın
Cinsellik yaşadığını bunda siz bu konuda her istediğini Kabul ettin mi
Cinsellik yasamadik ama aramizda yakinliklar oldu oral mesela
Illa ki bir iz birakmisimdir onda ondan haric hayatinda görmedigi kadar deger verdim ona
İste ne yasarsan yasa sonucta yakinlasma oldu ve diger kusur ise, deger vermek.
Boyle haketmeyenlere deger vermenin sonucu bu. Neden kendine deger vermiuosun.
Peki bu cocuk pisman olup dönmeyecek degil mi
Donse ne ise yaricak.
Donse bile, oral icin doncek ya da daha fazlasini isticek. Sonra gene degersiz olcaksin. Amacin ne herdaim kullanilmakmi
Okadar iyidik ki sonra böyle cöküse ugradi anlamadigim bir sekilde
Hani story falan bile atiyordu profilini kapatmisti rahatsiz oluyorum diye ben demeden her kizi silmisti
Benimde beraber el ele oldugu bi resim bile paylasmisti „@kalp“ koyarak ailesinin gördügü annesine falan da anlatmisti beni
Yaslar kac peki
O 23 ben 21
Ergen ergen tavirlar... Buyuyememis
Bide bu cocuk 4 yillik iliskiyi nasil sürdürüp 1,5 yildir güya bekar anlayamadim
Güya cok yipranmis eskisi gibi olamiyormus iliski adami olmadigini anlamis
Meslekler. nedir
Ben ögrenciyim o aslen marangoz ama simdi fabrikada prodüksiyonda calisiyor gelisim kursuna yazilcak CAD cizimleri icin
😄😄😄😄😄
Sen bir marangozala bunlari yasadin ve ustune birde adamin egosunu tavanmi yaptin. Yuuh ama yaa.
Sen nasil ezik biriymissin arkadas. Bu kadarmi yokluktaydin sen
Ya bos bos konusacaksan yazma. Yardimci olacaksan yaz
Bosmu bu?
Gayet dolu.
Haksizmiyim.
Sen git unv oku, ustune birtane sanayide aptal bir ergen bul. Altina yat. Sonrada hayatinda gormedigi degerinver.
Adamin seyini tavan yap, egosunu sisisr. Sonra gel burada halen ezik ezik adam pesinde kos.
Biraz kendine saygin olsun.
Ailene saygin olsun.
Nedir bu onursuzluk gurursuzluk arkadas.
Zaman ayrilacak kalitede biri degilsin.
Zeki insan severim. ben.
Kendini kullandiran zeki degildir.
Simdi gidebilirsin.
Yattın mi