Hem senden severek ayrıldım diyo hem aldatıyo sizce pişman olur mu?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Nasıl aldattı mesala yani? Başka bir kızla dolaştığını mı gördün?
bak şimdi biz 1 aydan biraz fazladır sevgiliydik sonra o günün içinde de aramız gayet iyiydi, akşam birden sorunlarım var dedi ayrıldı ve aldatmış beni başka bi kızla biyografilerine kalp koymuşlar öyle anladım kızada yazdım gerçekten öyle,
Gerçekten öyleyse hiç değimez karaktersiz birine rastladın demek ki. 1 aylık ilişkiyede güvenme eğlencesine bakmıştır demek ki
evet o beni engellemişti aslında ama ben onun sevgilisine yazdım 1 günlük sevgilisine herşeyi attım biz böyleydik diye kız şok geçirdi sonra beni hep aldatıp hem engellemişti, engeli kaldırıp yazdı bana senin derdin ne ben seni bıraktım dedi, bende dedim uğraşmak istemiyorum senle diyip engelleyen ben oldum, amacım buydu
İyi yaptın gerçekten böyle insanlar etrafda çok var sen sadece kendini bi toparlan şu an. Ve bir ilişkiye başladığında şunu duymanı istiyorum bir erkekten eğlencesine değilde ciddi bir ilişki istiyorum diyorsa ondan ayrılma. Zamanla çözülür 1-4 ay geçtiğinde ve sana iyi davranıyorsa anla ki mutluluğun başlangıçı şimdi oluyor.
artık güvenemiyorum kimseye, bu da demişti bir sürü söz vermişti seni bırakmicam ilerde seninle evlenmek istiyorum tarzı ben seninle ciddiyim diyordu ama işte böyle çıktı
Gerçekten zor o zaman gerçekten. Dinlen hiç o yöne kafanı verme. Elbet doğru kişi bir gün senin karşına çıkacaktır.
artık istemiyorum kimseyi ama bunada hakkımı helal etmiyorum edemem bana onca yemin söz umut verip bıraktı, pişman olur mu bilmem eğer gelirsede ben yokum
Yok pişman olursa yazma gerçekten seni aldattı başka birisiyle başka bir kızla tarih koydu saçma sapan şeyler yazdı sana emin ol değmez
değmez beni çok ağlattı, bak bide şöyle yalan söyledi bana dedi ki aile sorunlarım var yapamıyorum senle, sonra sabah oluncada dedi ki ayrılmayalım sonra dediki yok ya ayrılalım ne dediği belli değildi, sonrada o kızla aldattı, kendi bilir, ben hakkımı helal etmiyorum
Tehlikeli bir karakteri var cocuğun iyi ki bitti senin ilişkin. Hakkını helal etmiyorsan etme.
evet iyi ki,🥺
Üzülme gerçekten. Ben sinir krizinden neler yaptım neler sırf sevdiğimi kaybetmemek için şu an sadece arkadaşız ve asla birlikte olamayacağımızı söyledi içim öyle bi acıyor ki. Daha kötüsü var 2,5 senelik bir ilişkim düşün.
yaaa ama 2 buçuk senelik bir ilişkin oldu ve şu an arkadaşsınız eminim ki zor olmalı ben öyle kalamazdım ki
peki neden böyle oldu
Bazı Olaylardan sebep. ben ne kadar barışmak istiyorsam kendisi istemiyordu fakat sevdiğini söylüyordu bende saçma bir şey yapıp 2-3 kız ekledim instagramda sonrada ise bana sinirlendi haklı olarak çıkarttım o kızları sevdiğimi söyledim barışmak istediğimi söyledim yine olmuyor gibi şeyler söyleyince ekledim 50 kez özür diledim yinede yok neyse aşırı seviyorum artık böyle olacak arkadaşız onu kaybetmek istemedim asla istemedim
yaaa ama sen gerçekten seviyorsun onu arkadaş olarak kalmak eminim daha kötü olmalı, aklına eski günler gelir illaki 2 buçuk yıl az değil sonuçta inş ilişkiniz devam eder, tekrardan olursunuz🥺
Gerçekten çok seviyorum sinirden saçımı kestim. Ağladım hep onsuz geçen günleri...
Devam ettirmeyi çok istiyorum kendiside seviyor ama bu olaydan sonra güvenmiyorum kalbimin merkezinde çıktın inanmıyorum dedi. Arkadaş kalalım dedi bende kabul ettim çünkü kaybetmek istemiyorum kendisini 😔
ya ama kendine yapma bunu senin bi suçun yok ki sen sevmekten başka bişi yapmıyorsun, o gelicek bence dayanamaz seviyorsa gerçekten arkadaş kalamazsınız böyle sonsuza kadar biraz zaman inş olacaksınız
İnşallah
Sg diyip dert ve sorundan başka biri değilsin dedi... baya şeyler dedi engelledi beni mavigözlü YS benim baş Harfim onun baş Harfi koydum düşün 🥺
Olmasını istediğine göre asıl sen pişman olacaksın. İhanetin sevdası olmaz
evet istiyorum çünkü beni gerçekten sever gibiydi ümit vermişti ve aldattı
Severdi diyemiyorsun sever gibiydi diyorsun. giBi edatıyla harcadın adamı
ne alaka
Kesinlikle sevdi diyebilecekken ihtimal içeren bi cümle kurduğuna göre sende emin değilsin sevgisinden demek…
bak şimdi biz 1 aydan biraz fazladır sevgiliydik sonra o günün içinde de aramız gayet iyiydi, akşam birden sorunlarım var dedi ayrıldı ve aldatmış beni başka bi kızla biyografilerine kalp koymuşlar öyle anladım kızada yazdım gerçekten öyle, o zaman sevgisinden de eminim, ama demekki gerçekten sevmemiş
İlişki 1 yıl gibi uzun bi zaman olur gönlü başkasını çeker anlarım. Bir ayda başkasına yazıyorsa ayran gönüllü belli ki
benden öncede bunu biri aldatmış ben diyorum ki acaba onun intikamını mı aldı benden bu 1 ayda
evet o beni engellemişti aslında ama ben onun sevgilisine yazdım 1 günlük sevgilisine herşeyi attım biz böyleydik diye kız şok geçirdi sonra beni hep aldatıp hem engellemişti, engeli kaldırıp yazdı bana senin derdin ne ben seni bıraktım dedi, bende dedim uğraşmak istemiyorum senle diyip engelleyen ben oldum, amacım buydu
En azından içinde ukte kalmamış bravo
yapmayacaktım aslında ama arkadaşım ısrar etti yazdım kıza, kıza demişki hiç sevgilim olmadı
Yalan makinesini bozacak bi karakter ile sevgili olmuşssun tebrikler
evet biliyor musun bide bana ona söz vermişti demişti ki seninle ciddi düşünüyorum gözlerimin içine bakıp seni seviyorum demişti hepsi yalanmış
Açık konuşayım mı
Adam mesleği olan çapkınlığı icra etmiş. Ben ona suç bulmam. Nasıl bu kadar çabuk kanıyorsunuz anlamış değilim
ikimizde seviyorduk birbirimizi ama işte o sevmemiş.
Çöpe at bu bir ayı ve devamke bro
aynen onsuzda bi hayatım var, unutacağım zamanla inş
Olmaz, aldatan birinin.
Olmaz
neden
Aldatan pişman olmaz
Boynuza dewam
ney
Aldatır
aldattı zaten
Yoooo
Pişman olmaz