Lütfen okuyun, akla ihtiyacım var?

Kız arkadaşımla yaklaşık 1 senedir benim sahip olduğum evdeyiz. Sürekli birlikteyiz. Hem cinsel hem de ruhsal olarak. Son zamanlarda benden çocuk istediğini söylemeye başladı. Ben de istemediğimi söylüyordum. Haliyle bir yerden sonra çekip “Ben çocuk istemiyorum. Hiçbir zaman da istemedim. Biliyorsun” dedim. Bu konuşma sonrası ben o zaman kendi yoluma bakmalıyım minvalinde konuştu. Ben de saygı duydum. İşin sorun olan tarafı, ev almak için krediye girdi ve mecbur olarak benimle kalmaya devam ediyor. Kiraya çıkacak gücü yok şu an için. Evi de 1 seneye falan hazır olacak. 1 sene kadar elde var sıfır yani. Geçenlerde öğrendim, biriyle görüşmeye başlamış, ben de evimden git. 1 sene yatıp kalktık, şimdi başkasıyla görüşüyorsun. Ben bunu kabul etmiyorum dedim. Kabul etmeme sebebim benimle aynı evde kalmasıydı. Yoksa beni zerre alakadar etmez. Herkes kendi yoluna kafasındayım ancak o kiraya çıkacak gücü olmadığını, benimle kalmak istediğini söylüyor. Aynı zamanda biriyle görüşüyor. Elim ayağım titredi. Evden de kovamadım ama benimle aynı evdeyken başka biriyle görüşmesini kaldıramamam. Henüz çok erken. Yeni olan bir şey. Sizce direkt anlayacağı dilden Sildir Git demeli miyim? Normal konuşmadan anlayacak biri değil. Ne yapmam doğru olur? Durumunu da biliyorum ama böyle bir şey kabul edemem. Tek yumurtası var. Yaşı 30. Çocuk istemesini çok normal karşılıyorum ama bu durumda ne yapabilirim bilmiyorum. Bu şekilde devam edemeyeceğim, benimle kalamayacağı garanti.
Lütfen okuyun, akla ihtiyacım var?