Acil olarak gören herkes bana akıl versin lütfen sonuna kadar okuyun buna çok ihtiyacım var?

Arkadaşlar şimdi ben konuşmak için can attığım o çocuğa yazdim ama kendi hesabımdan yazma cesareti bulamadığım için aşırı gerçekti olan fake hesabımdan yazdim. Geceleri aralıksız konuştuk uzun uzun işler samimesmeye başlamıştı ancak bu çocuk benim adımı fake hesaptaki adım olarak biliyo yani kendi ismimi bilmiyo ve ben bunu düşündükçe inanılmaz vicdan azabı çekiyorum ve sohbeti de ilerletemiyorum bir gün buluşmak ister diye. İsin garip yanı da ayni semtte oturuyoruz. Şimdi sizde istedigim sizce ben gercek adımı ona söylemeli miyim, söyleyeceksem bu nasi olmali yami ters tepki vermesinden korkuyorum, ki bu gayet normal ama, yine de hem kendimin hem de onun üzülmesini istemem. Eğer gerçekleri açıkladıktan sonra bana karşı sert tavır benimser ve açıklamadan engellerse işte o zaman kendime gelemem. Ama dediğim gibj böyle olacağını hic düşünmemiştim yani konusurken hiç yalan söylemedim bunu da yalan olarak saymak istemiyorum. Uzun lafın kısası evet bunu eger sohbeti devam ettirmek istiyorsam bir gün açıklayacağım ama bunun için bana bi bahane lazım yani direkt ben fake hesaptim demem olmaz tüm alemde adım kötü anılır. Bunun için bana bi bahane bulabilir misiniz geçerli bi bahane. Ben ikincisi ismim veya göbek adim demeyi düşündüm ama o kadar aradayim ki... Ya da hix aciklamayip ve her ne kadar onunla daha cok konuşmak, buluşmak istesem de bidaha yazmayıp bu işi burada bitirmeli miyim? Bana uzun uzun akil verirseniz, vicdanımı rahatlatirsaniz cok sevinirim buraya kadar okuduysaniz tekrar teşekkür ederim.

Acil olarak gören herkes bana akıl versin lütfen sonuna kadar okuyun buna çok ihtiyacım var?