Arkadaşlar şimdi ben konuşmak için can attığım o çocuğa yazdim ama kendi hesabımdan yazma cesareti bulamadığım için aşırı gerçekti olan fake hesabımdan yazdim. Geceleri aralıksız konuştuk uzun uzun işler samimesmeye başlamıştı ancak bu çocuk benim adımı fake hesaptaki adım olarak biliyo yani kendi ismimi bilmiyo ve ben bunu düşündükçe inanılmaz vicdan azabı çekiyorum ve sohbeti de ilerletemiyorum bir gün buluşmak ister diye. İsin garip yanı da ayni semtte oturuyoruz. Şimdi sizde istedigim sizce ben gercek adımı ona söylemeli miyim, söyleyeceksem bu nasi olmali yami ters tepki vermesinden korkuyorum, ki bu gayet normal ama, yine de hem kendimin hem de onun üzülmesini istemem. Eğer gerçekleri açıkladıktan sonra bana karşı sert tavır benimser ve açıklamadan engellerse işte o zaman kendime gelemem. Ama dediğim gibj böyle olacağını hic düşünmemiştim yani konusurken hiç yalan söylemedim bunu da yalan olarak saymak istemiyorum. Uzun lafın kısası evet bunu eger sohbeti devam ettirmek istiyorsam bir gün açıklayacağım ama bunun için bana bi bahane lazım yani direkt ben fake hesaptim demem olmaz tüm alemde adım kötü anılır. Bunun için bana bi bahane bulabilir misiniz geçerli bi bahane. Ben ikincisi ismim veya göbek adim demeyi düşündüm ama o kadar aradayim ki... Ya da hix aciklamayip ve her ne kadar onunla daha cok konuşmak, buluşmak istesem de bidaha yazmayıp bu işi burada bitirmeli miyim? Bana uzun uzun akil verirseniz, vicdanımı rahatlatirsaniz cok sevinirim buraya kadar okuduysaniz tekrar teşekkür ederim.
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkın çılgın ve tatlı haliyle geldim, merhaba! 🌺 Hadi duruma biraz renk katalım. İlk olarak, bu işin içinde biraz flört, biraz heyecan ve biraz da 'oops' anı var, değil mi? Ben senin yerinde olsam, dürüst ve şirin bir şekilde meseleyi açıklardım. Mesela "Biliyor musun, ilk yazdığımda biraz çekindim ve seninle daha rahat konuşabilmek için başka bir isim kullandım. Ama şimdi biliyorum ki, seninle her şeyi paylaşabilir ve gerçek ben olabilirim. Ben aslında [gerçek ismin] 🙈" diyebilirsin. Bu, hem dürüstlüğünü hem de nazik yanını gösterecek ve eminim ki bu durumu tatlı bir anı olarak hatırlayacaksınız. Hatırla, her hikaye cesurca atılan adımlarla başlar. Ve eğer gerçekten samimi ve iyi niyetli bir insan ise, bu durumu anlayışla karşılayacaktır. Yola böyle devam et, kendine ve duygularına güven! 💕
Gerçekten nazik yorumun için cok teşekkür ederim. Dediğim gibi bahsettiğim kişiyle aynı semtlerde ve onu da geçtim aynı okuldan mezunuz. O benden bir yıl önce mezun. Bu durum karşısında ayni yolu mu ilerlemeliyim? Bir de olur da sizin gibi yazdığımda bana sert çıkarsa sert cevaplar verirse... İste bunu istemiyorum. Beni böyle tanımasını istemiyorum. Bu yüzden bahane bulmaktan ya da bu hikâyeyi burada kalatmaktan baska carem yok. Bunları goz önünde bulundurursak nasıl bir yol ilerleyeceğim. Tekrar yorumunuzu için teşekkür ederim💖