En yakın arkadaşımla eskisi gibi değiliz ikimizde birbirimizin hayatına biri aldıktan sonra birbirimizi çok boşladık önce ben yaptım şu an o yapıyor ama ben çok pişmanım ve şu an bu durumda olmamız da canımı çok yakıyor ben yaptım ama ne yaptığımın farkında dahi değildim kendime geldiğimde anladım neyin ne olduğunu uyarsaydı yine kendime gelebilirdim ama uyarmadı da hiçbir şey yok gibi davrandı eskisi gibi değil hayatına biri almadan önce böyle değildi şu an daha farklı eskisi kadar yazmıyor sorunlarımı merak etmiyor bazen mesaj attığımı unutup yazmıyor ne yapayım bilmiyorum hiçbir şey olmamış gibi de davranmak istemiyorum davranmasam aramız daha kötü olabilir
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kız kaliteli kızmış iyi yapıyor sana. Bir erkek için arkadaşınıda ihmal etmezsin awq hayır birde kız kankan bu aw
Ayrıca en yakın arkadaşın olsaydı zaten ihmal ettiğinin de farkında olurdun, demek ki öncelik sırası sadece erkeğe kadarmış
Sizde daha çok vurun yaa valla
İyi yapıyor hak ediyorum ben
Buradan biriyle de özele geçme awq sende o potansiyel var gibi de erkenden söyleyeyim
Yok o kadar aptal değilim sende çok büyük konuşma başına gelirse görürüm seni
Ayrılmışsın diye farkına varmışsın zaten, şimdi o yapmış ya ondan kıymete binmiş.
Biz olanı söylüyoruz. Öncelik sıranı tekrar düzenle ve ilgini arttır. Beraber bir plan kur mekan falan farketmez, gidin sevdiğiniz şeyleri yapın, yavaş yavaş düzelir. Sen üzerine gitmen lazım ama, yüz vermiyor diye vazgeçersen o zaten vazgeçer
Benim arkadaşım kız var diye beni boşlasa, zaten söylerim konuşurum. Devam ederse de bırakır geçerim ki yaptımda, kızla telefon elinden düşmüyordu çocuğun biz mesaj atıyoruz yok, arıyoruz dönüş yok falan
zaten birkaç hareketi de hoşuma gitmemişti, verdim yolu.
Kimse beni yokluğuyla tehdit edemez kızım, yalnızlıktan keyif almayı öğrendik biz.
Yaa şimdi şöyle biz ayrılalı aylar oldu biz ayrıldıktan sonrada arkadaşımla normal devam ediyorduk zaten işte ne zaman sevgilisi oldu uzaklaştı yani uzaklaşma demeyelm de yine konuşmak istiyor arayı açmayalım diyor eskisi gibi wpden birbirimize yazıyoruz sürekli tabi sürekli olsa da günde ettiğimiz iki kelam sabahtan beri toplasan 1 satir bile konuşmadık yarım çeyrek hatta giriyor yazmıyor 3 gündür mesajıma cevap vermedi önemli de konuydu bundan önceki gün sonra baktım şans eseri bir şey oldu yazdı o şey olmasa yazmayacakti bir kaç gün daha belki de
Al karşına konuş o halde aw Duygularını ifade et, ben şöyle şöyle yaptım fakat şu an senin eski durumunda olunca anladım neler yaptığımı, aramızı açmayalım eskisi gibi olalım falan de geç.
Kıza da kızma, ne yapıyorsa haklı sen yapmışsın başta
Evet işte sorun o ya bana asla söylemedi uyarmadı demedi bu yaptığın zoruma gidiyor bir iki kere şakasına takıldı güldü o kadar e baktım hiçbir şey olmamış gibi davranıyor yemin ederim anlamadım yaa inanmıyor kimse anlasam kendime gelirdim nasıl unuttum yani gözümü açtım kapadım beynime tak dedi
Tamam kanka olan olmuş, sen düzeltmeye oyna, geçmiş gitti gitti geleceği değiştirr
Yok kızmıyorum ağzıma da etse haklı bak ben konuştum tamam mi bir gün ses attım ona uzunca bir ses duygularımı ifade ettim bana ne dedi biliyor musun şu an sevgilim var ben sana aynısını yapıyorum ondan mı böyle söylüyorsun he ben demiştim ki ama asla lafı ona atmak için demedim çok vicdan azabı çektiğim bir gündü bir anda geld o duygu şuanki sevgilisi de hayatındaydı ses attım işte özür diledim iyice açıkladım bir erkek için asla değmiyor o gidiyor en yakinlrin kalıyor dedim bana dediki işte şu an benim sevgilim var diye mi böyle diyorsun dedi yani o beni bazen umursamıyor ya sevgilisi yüzünden lafı ona atiyormuşum çektiği yere bak ya ki yemin de ettim asla öyle değil öyle düşünerek ses atmadım dedim
Tamam gitti sende iyi tavsiye veriyorsun hee biraz kendime geldim kendimi haklı görüyordum xbdjdj
bir iki defa daha dene, sonra sal. Azcık da gururun olsun yalnız. Kendini o kadarda düşürme, hatanı anlamışsın gelmişsin düzgünce anlatmışsın tamam bitti gitti, birazda fiziksel adımlar at bir şeyler planlayın kızkıza falan
oralı olmuyorsa sal, sakın kendini bundan aşşağısına da düşüreyim deme kanka
Eyw kanka kslahklajksdfaads
Doğum gününde pasta yapıcam ona güzelce gidip güzel bi mekan bulucam ama belli etmiycem yapıcam yanına bir iki yemelik şeyler belki döner alırız belli olmaz neyse otururuz çimlere ben çıkartırım pastayı arkası dönükse belli etmeden supriz yaparım hediyelik bir şeyler alırım daha ne iyi mi düşünmüşüm
Yok şu an gurur yaptığımdan bu haldeyim içim içimi yiyor ona tek şey belli etmiyorum xhdjdj yok ben söyledim ona daha söylemem bir şey ama trip de atmayayım belki o zaman uzaklaşır daha çok o kadar aptalım ki en iyi dostumu kaybettim o kadar aptalım işte erkekler icin değer mi lan
Güzel güzel kurmuşsun zaten, eh umarım başarılı olursun. Ama dediğimi de unutma, olduda yine düzelmedi, artık bırak adım atmayı o atsın. Atmıyorsa da zktiret hayatına bak, ay g-tüm de geç
Lan kız zaten yazıyor yazıyor ama eskisi gibi değil bana karşı sevgilisi olduğundan sebep eskisi gibi ince düşünmüyor bana karşı önceden görüldü bile atamazdı geç cevap verse açıklardı şimdi sallamıyor😂
Sen şimdi evine kedi aldın diyelim onun kaybolduğunu düşün nasıl canın yanar demi
Kedi saçma örnek olsu
la bende onu diyorum awq eskisi gibi yazsın diyorum aw
baya mükemmel örnek harbi aişlkfildsfsad
işte ben yanlış anladım şimdi bir şey var bunun erkek arkadaşna ısınamıyorum tamam mi daha bunlar tanışıp görüşeli 2 ay olmuştu olumsuz konuşmama kızmıştı bu kızıyordu içten içe işte ama bir şey demiyordu en sevmediğim insan tipi dile getir söyle demi ben hareketlerinden anlıyordum birazda ondan kızdım ona bir kaç kere de oldu bu zoruna gidiyor ve taş çatlasın 2 kere düşüncemi söyledim o da kızı çok üzüyor diye bana anlatıyor üzdüğünü bende sinir oluyorum tutamıyorum kendimi eğer devam etsem aramız bozulacak kız istemiyor çünkü bu durumda ne yapmam gerekir
Ooffffff neden hemen sattın kızı
O an yaptım ama aylarca yaptığım şeyin farkına dahi varmadım inanması güç kimse inanmaz ama onu ba
Boşladığımı iş işten geçince anladım maalesef
Biz ayrıldık yine eskisi gibiydik onunla o süreçten sonra banakarsi değişmedi ama hayatına biri girince benim yaptigimi o bana yapıyor san
En yakın arkadasını nasıl hemen unutabılıyorsunuz anlamıyorum kı
Gel konusalım barı
İşte:") o anki sevgi seliyle herkese gözün kapaniyor
Bir daha yapar mıyım asla
Yok teşekkür
Bays
Olamam