Arkadaşlar yardıma oldukça ihtiyacım var yazdıklarımı okuyup bana yardımcı olur musunuz?

Ben ailemle beraber ağrıda bir köyde yaşıyorum genç kızım bu yaşıma kadar babam kız olduğum için benim dışarı çıkmamı yasakladı çocukluğumu yaşayamadım evde annem babam sürekli tartışıyorlar babam benim okuma hakkımı elimden aldı fakat ben pes etmedim tekrar okula başladım ortaokulu bitirdim açık liseye geçtim bazı sebeplerden dolayı babam benim okumamı istemediği için bana para vermiyor ihtiyaçlarımı karşılamıyor kıyafet olsun kitap defter olsun fakat ben hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum bunun için bir kaç vakıfa başvurdum babamın maddi durumu iyi olduğu için çıkmadı çimlere yazı gönderdim yine olumsuz sonuçlar aldım ne yapacağımı bilmiyorum bir öneriniz var mı eğer ben okumazsam babam beni bu yaşımda bir başkasına verecek bu yüzden kaçmak istiyorum lütfen yardım edin bazen diyorum keşke böyle kimsenin haberi olmadan kaçsam gitsem ama nereye gidebilirim ki polisler beni bulur evime getirir keşke biri benim kaçmama yardım etseydi başka bir ülkede yaşamış olsaydım her şey çok farklı olurdu

Güncellemeler
+1 yıl
...
Arkadaşlar yardıma oldukça ihtiyacım var yazdıklarımı okuyup bana yardımcı olur musunuz?