Sevdiğiniz kızın en yakın arkadaşınızdan hoşlanması?

Aylar geçti ama hâla unutamıyorum her gün aklımda her gün onu düşünüyorum unutmak istiyorum ama olmuyor yapamıyorum derdimi sayıp dökeceğım öyle çok insan yok söylesemde kâale alan yok

1 yıl öncesi
Kızlarla öyle pek sohbeti olan biri deilim son sınıf yks hazırlığındayız başka sınıfta bir kız var H onu ilk gördüğümde içimde değişik bir his oldu yakın arkadaşlarıma sordum sevdiniz mi falan diye utancımdan ben sevdim diyemedim tek birisi (i) hariç o da sınıf arkadaşı olduğu için muhabbeti vardı aylarca açılamadım korkudan en sonunda o arkadaşın (i) desteğiyle gaza geldim arkadaşım kıza yazdı benim için böyle böyle en başta pek bişey demedi ama bizim dier arkadaşlarımdan birine (R) hoşlandığını söyledi tabi orada ben baya bi kötü oldum zaten okul tatile girmişti tatil bitti (H) dier arkadaşıma (R) ye instadan istek atmış arkadaşımda benim olayımı hâla bilmiyor kâale almamış bizim yanımızdada sklemiyor kızı sonra cıkarttı takipciden ondan sonrası kız hiç sevgili yapmadı o tarz seylerle isi olmadı benim gibi hayatımda ilk defa birini sevmiştim ama işte o olaydaan sonra yks ye çalıştı tokatta 4 yıllık bir bölümde okuyor ben ise memlekette 2 yıllık bölüm kazandım dış kaynak askeri alımlarını bekliyorum hayattan pek bi ümidim yoktu zaten asker olmak istiyordum?
Sevdiğiniz kızın en yakın arkadaşınızdan hoşlanması?