Aşık olduğum kızın en yakın dostu olmak?

İşyerinde birlikte çalıştığım bir kız var. abisiyle de aynı yaştayız ve abisi beni ailesine aldı resmen. onlarda defalarca kaldım. kız abisinde kalıyor ve abisi evli. eşi kızı ve kızkardeşiyle aynı evde aldım defalarca ve abisiyle birlikte tatile de gittik. Kız da bana sürekli abi diyerek konuşuyor. ben ise en başından beri ona aşığım fakat ona bunu asla ona söyleyemedim bu abisiyle olan durumdan dolayı. kız da bana sen bizden birisin, sen benim abimden farksızsın diyip duruyor. 9-10 ay ben hep içimde umutla dolandım durdum etrafında, defalarca kırıldım her seferinde yok sayılmaktan ve başkalarıyla izlemekten uykusuz kaldığım geceler oldu. benim yaşımda birisi ile bile birlikte oldu. onu öyle görünce tavır yapıyordum ona. o da buna kızıyordu neden böyle yapıyorsun diye. her hafta en az 2 kez böyle tavırlıydık ve hep onu kızdırmışımdır. bu yüzden de tam olarak bir dost olamadık tabi. Şimdi ise hala değer veriyorum ve seviyorum fakat ona arkadaş düşüncesi ile yaklaşmaya, kendime bu şekilde şartlamaya çalışıyorum. o ise bu şekilde daha çok samimi olmaya başladı benimle. artık tavır vs almıyorum ona. bizim kızın oysa aşık olduğu biri varmış ta ben tanımadan önce. bunu bana ben ona tavır yapmayı bırakınca anlattı. herşeyini anlatıyor artık. öyle ki, kız arkadaşları dostlarına bile anlatmadığını gelip benimle paylaşıyor. gerçekten bir dost olduk onunla. bunu ben değil o istedi. ben uğraştım, bekledim bunca zaman ama olmayınca artık vazgeçtim ve akışına bıraktım. o böyle istedi ve böyle oldu. ancak bu bana tuhaf geliyor. ben bu kıza kör kütük aşıktım, sabahlara kadar uykusuz kalıp işe gittim onun yanına. belki de hala içten seviyorum onu ama bunu bastırmaya çalışıyorum. Ben asla bana git şunu ayarla dememiştim ama artık bunu da söylemeye başladım. bu durum bana tuhaf geliyor. sizce bu nomal mi? Aşık olduğunuz birinin en yakın arkadaşı olmak normal mi? yorum alabilirim
Aşık olduğum kızın en yakın dostu olmak?