Sevdiğin kızın en yakın arkadaşı olmak?

İkimiz de üniversite öğrencisiyiz ben 3. sınıfım ve akranlarımla okuyorum kendisi 3 sene mezuna bırakmış ve şu an 3 sınıf. Kendisiyle
üniversitenin kulübünde tanıştık ve tanışma partisinden sona gerçekten çok yakın olduğum biri haline geldi. Her gün beraber sabahtan aksama vakit geçiriyoruz her anı spontane olarak birlikte yaşıyoruz. Kendi duygularımdan emin olmadığım için daha öncesinde kendisine ondan hoşlandığımı söylemedim, neyse bir gün onun evinde şarap içerken artık kendi duygularımdan emin olarak ondan hoşlandığımı söyledim.- . Her gün vakit geçirmek istemesi, günün 15 saati wp den
konuşmalar bence arkadaşlıktan öte davranışlardır- Ondan hoşlandığımı söylediğimde kendisi bunu fark ettiğini ve kendisinin öyle
düşünmediğini ancak arkadaş olarak bana gerçekten değer verdiğini dile getirdi. Kendisinin arkadaş olarak kalabilecegini ve benim de arkadas olarak kalip kalamayacagimi sordu ve ben onu kaybetmek istemediğimi dile getirdim ve arkadas olarak kalabilecegimizi soyledim.
Bu olay yaklasik 10 gün önceydi ve geçen 10 gün boyunca yine wp den ve yüz yüze beraber saatlerce vakit geciriyoruz ama kendisinin farkli
sehirde aptal bir förtü var. Ne zaman kendisini kendime yakin hissediyor olsam aradan dereden förtünü yoktan var ediyor ve gozüme sokuyor. Ben bu durumu hayatimda ilk defa yasiyorum. Bilmiyorum bu platformlan hala kullanan var mi ama belki ise yarar fikirler çıkar.
Mutlu kalın..

Sevdiğin kızın en yakın arkadaşı olmak?