Erkekler kendi aralarında hoşlandığı kızı en yakın arkadaşına anlatır mı?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Erkekler sizin gibi değil sevdiği değer verdiği insanları sohbet arasında malzeme yapmaz.
Malzeme değil. Şimdi şöyle bir şey var bizim akrabamizin oğlu var ve benden hoşlanan çocukla baya yakın arkadaşlar en başta hatta o çocuktan cekinmisti baya neyse bugün akrabamiza gittim çay içmeye geldi konu içinde cocugu anlattı felan şunu okuyor böyle çalışkan işte Erasmus yapacakmış felan bende şüphelendim dedim acaba çocuk gidip ben bu kızdan mi hoslaniyorum dedi diye bu arada baya akrabayiz ve içli disliyiz
Arkadaş ortamına göre değişiyor. Arkadaşım güvenilir bir insansa ondan bir kaç taktik almak için anlatırım ama yavsagin önde gideniyse gerek yok iwidkwkdkwosoow
. Şimdi şöyle bir şey var bizim akrabamizin oğlu var ve benden hoşlanan çocukla baya yakın arkadaşlar en başta hatta o çocuktan cekinmisti baya neyse bugün akrabamiza gittim çay içmeye geldi konu içinde cocugu anlattı felan şunu okuyor böyle çalışkan işte Erasmus yapacakmış felan bende şüphelendim dedim acaba çocuk gidip ben bu kızdan mi hoslaniyorum dedi diye bu arada baya akrabayiz ve içli disliyiz
Evet anlatmış kesinlikle ckwkxkwkxkkwow
Nereden emin oldunuz
Genelde yakın arkadaşlar kızlara karşı birbirini ovmeyi sever bende sevdiğim arkadaşlarım için bunu yapıyorum
Yani diyorsun sevdiğin bir arkadaşının hoşlandığı kıza onu oversin
Evet
Ya şimdi bayadir gidip geliyorum hiç konusu geçmezdi, hatta şey dedi işte hava subayi olacakmista demiş yok felan ben ingilizce okuyacam Erasmus yapacak felan ortaya atıyor farkettin mi 😂 şimdi biz bu hoşlandığım cocukla mahallede karşılaşıp konuşmuştuk acayip meraklı meraklı bana sorular yönetti 😂 ama ne oldu da giidip akrabamiza anlattı bilmiyorum çünkü bu akrabamizdan çekiniyordu
Detayını bilemem ama anlattığı çok bariz 😄
Ya şimdi ben çocuktan 4 yaş büyüğüm öyle bir cekingenlik var aramızda o yüzden hatta bu akrabamizdan cekiniyordu, bu yüzden kavga bile etmiştik işte bugün gittim oturdum nedense konusu sohbeti geçti 😂😂 hatta dedim o sınavdan kaç almış felan oda dedi işte 95 almış ama çok ilgisini vermemiş felan hep bir ovme peşinde değil mi birde birşeyleri caktirmama halinde peki niye arkadaşını övme gereksinimi duyuyor
Hayır. O kızı ben tavlardım. Arkadaşım da arkamızdan bakardı ancak. Çünkü ben cengizim.
. Şimdi şöyle bir şey var bizim akrabamizin oğlu var ve benden hoşlanan çocukla baya yakın arkadaşlar en başta hatta o çocuktan cekinmisti baya neyse bugün akrabamiza gittim çay içmeye geldi konu içinde cocugu anlattı felan şunu okuyor böyle çalışkan işte Erasmus yapacakmış felan bende şüphelendim dedim acaba çocuk gidip ben bu kızdan mi hoslaniyorum dedi diye bu arada baya akrabayiz ve içli disliyiz
Sorduk mu?
Hoşlanıyorum diyebilir belki ama çok konuşmayız
Seviyorum derler anlatmazlar.
Nasıl yani
Yani şu kızdan hoşlanıyorum derler o kadar.
Olabilir anlatabilir ama çok iyi arkadaş olmaları lazım öyle bir tanışmayla olacak şey değil birde arkabaymışsınız
Çocukluktan arkadaslar belki 15 yıl. Normalde hic sohbeti geçmez birden dedi ingilizce okuyor sizde okuyun atamaları iyi işte Erasmus yapacakmış felan filan ben bir şüphelendim
O zaman demiştir o da anlatmıştır
Ne anlatmış olabilir acaba bu arada çocuk benden 4 yaş küçük ben hatta dedim senden büyüğüm senden beklentim olmaz felan bilmiyorum sence birden bire iste İngilizcenin atamaları iyi işte Erasmus yapacak felan demesi sanki övmek gibi değil mi
4 yaş küçükse onu övmüş olmamalı. Bir şey anlatmaz en fazla hoşlandım der
Evet ama işte çekinerek anlatıyordu tabi açık açık ima etmiyordu. Ben bu çocuğa şey demiştim ben senden büyüğüm sana bakmam gibisinden. Bende düşündüm ki arkadaşı da övmeye çalışıyor yani küçük olabilir ama çalışkan zeki akıllı felan gibisinden
Bu kadar düşünme bence d
Yok yani tabiki hoşlandığını soylemistir alt tarafı
Anlatır evet
Olabilir övüyor çocuğu sana. İçinde ilgi var mı çocuğa karşı?
Önceden çok yoğun hissediyordum şimdi çok azaldı övüyor mu sizce?
Övüyor mu yoksa ortaya laf mı atıyor işte arkadaşım şunu okudu gibisinden ama sonra düşünuyorum ben de arkadaşımın hoşlandığı kızı tanısam bu tarz oyunlara girerim
Bence bi şans ver. Güzek bir kız mısın? Boyun kilon kaç?
Tam emin değilim ki övüyor mu ovmuyor
Sorularımı cevapla.
Sanmıyorum
Olabilir belki
Anlatmaz
Napcaksın peki
Nasıl yani
Ne nasıl?
Napcaksin demişsin ya
Yani ne düşünğyorsun konu hakknda
Ya anlatmış mi bilmiyorum ama normal konuşuyorduk birden bire dedi işte ingilizce okusaydiniz işte Mehmet ingilizce okudu atamalarıda iyimis işte Erasmus yapacakmış o ne Erasmus ne acaba felan sonra kız kardeşi dedi ki o çocuk çalışkan felan galiba oda dedi evet hava subayi da kazanmış ama dedi, illa demiş ingilizce okuyacam felan 😂 işte bir konusunu geçirtti bir ovuyormus gibi geldi çocuk bu arada benden 4 yaş küçük çekiniyorlar haliyle böyle bir arkadaşını över pozisyona soktu gibi geldi
Seni fizik olarak beğeniyo olsbilşrler mi
Ne alaka baya baya yakın akrabayiz evimize girip. cikiyoruz fizik ne alaka ayrıca benden hoşlanan çocuk fizigime bakmıyor. Konuştuğumuz zaman benimle ilgili merak ettiği şeyleri soruyor ne okuyorum felan filan gibisinden
Ovmezler bence
Övmekten kastım şu çocuğu birden bire ortaya atıp işte şunu okuyor şunu yapıyor Erasmus yapacak felan demesi
Evet