BÖYLE ERKEKLE sevgili olur musunuz?

Bir erkek dusunun bu erkek is arkadasımdı (bana iltifatlar ediyordu baya sonrdn fark etdim ve beni gordugunde 32 disnide gosteryor yani guluyor oyle boyle degil anlamiorum neden) sonra ben isden ayrildim 9 ay sonra bana yazdi instgrmdan. bana ilk gunden sen nasil erkekden hoslanirsin dedi, bende saydim isde saygili ve s. 2 ci gun eski sevglerden bahs etdi benimde bahs etememi soyledi ben cok kisa kisa kesdm cunki geride kalms bu ama gun olmus 4 5 6 gun bana eski sevglerden bahs ediyo ve bir tanesine instgrm ve fotosounu atyr ve diyor ki istek atdim inslh kbl eder falan. bana4 cu gun bana hayat hikayesini babsini kaybetmesi falan konustu neyse ben arkadasca tabi konusyorum onunla. ve iste filmler bahs edio ben betmenim sen catvomen bilmem sasiiyorum yani bu ne yasiyo evde. sonra dior ben hic birlikde olmadim biriyle ben farkliyim bende dedim hirsiz ne zamandan hirsizim der zaten ve ben iyiyim ben soyleyim dior ve 2 aydr artk hergun yazior ve hic konusmayi aksatmior yani konusmamiz bizim hic bitmedi iyi geceler lafini hic soylemedik yani. ama instgrmda hep ciplk kadnlara bakior begenior ş yani benim krtrlerime hic uygunn birisi degil aama kendini cok prof gosteryr sizce nasil biri bence kafasi karsk ve buyumemis olgun olmadigini dusunuyorum. buarada okuyor alim olcam dior maksadli bir erkek aam gel gorki boyle biri

BÖYLE ERKEKLE sevgili olur musunuz?