Güncellemeler
1 yıl
Neden böyle hissediyorum her yerim uyuşuyor. Böyle değişik bir his. Kötü hissetmiyorum ama hoşum sanki içki içmiş gibiyim..
Güncellemeler
1 yıl
Sadece bi’tık yaklaşmasını istediğin biri var mı? 🥵sjssjsj

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ey aşk sen nelere kadirsin varlığın bir dert yokluğun ayrı bir dert ey gadası
Dimi
aşka gelmem ben
Belli olmaz
Asktqn boyumuzun olcusunu aldik..
Bize yeterli..
Iyi kumarbaz masadan ne zaman kalkacagini bilendir:))
Aşk kumar mı diyosun
Degil mi? Bakalim..
Ilk gorus : Kartlar dagitiliyor eline gelen kartlara bakiylrsun ve gozbebeklerin buyuyor. Iste diyorsun bu yakaladim..
Beklenti: yere acilan her kartta olasiliklarin ve beklentilerin yukseliyor elini ve yeri tanidikca beklentilerin artiyor..
Devam ettiikce masadqki tutar yani bzdel yukszliyor..
Tepe noktasi: senin bi'digin buturn kartlar acilinca diyorsun kien iyi el bende kazandim bu el iste o el.. ve bunun mutluluguyla herseyini ortaya suriyorsun
.
Kaygi=hersey ortaya surulunce bir anda dusten uyanmis gibi oluyorsun. Ya elin o kqdae iyi degilse ya d
Kotu olasiliar mumkunse. Iyice bakmaya irdelemeye basliylrsun. Bir bqkiylrsun ki elin o kadqe iyi degil..
Fark etme : baktikca algin aciliyor meger herseyini ortaya koydugun kartlar sqnq dogruyu qnlatmamis reddediyorsun gorm3zden geliyorsun hayir diyorsun bu sefer olacak elim en iyi el kazanacak. Mesqjlari olasiliklari gormemeyi seciyorsun..
Gercek=.. Herkes kartini acip ortada saklanacak ya da avulunacak birsey kalmayinca olasiliklar ortadan kalkip gerceklerle yuzlezince.. Ortaya kiydugun herseyi kaybettigini qnliyorsun.. Oysq belkidz gercekler hep masadaydi sen gormek kstemeein.. Kendini inandirein. Inanmak istedin.. Bu sefer oldu kazandim dedin. Ve gunun sonunda kaybettin..
Bazilari bu oyunu bir kac defa oynar.. Bazilari kaybetsede oynamayi sever. Sonucuna bakmaz..
Bazilari binlerce kez tovbe eder ama bir bakar gene masada..
Bazilari illa poker oynayacagim der aslinda diger masalara sqns verse kazanacak ama. Akli hep baska masadadir..
Kisqca evet ask kumara benzer..
Hos bu durumu pilav yapmaylada benzetebilirm. Toteldz insanlar farkli olduklarini soyleselerde ayni yollardan gecer. Olay ve durumlar hemen hemen aynkdir sadece kendine ozel sqndigi seyler oysaki genelin bir parcasidir..
Tabii dusuk olasilik olasada kazanmak mumkun. Kazananlar oynayanlardir. Bu da isin paradoksu..
Masaya hic oturmayanlar sadece izlerler yasamazlar.. Bu yuzden her defasinda masaya oturanlarin kazanma ihtimali var kaybetmekte.. Bizi ayakta tutansa oyunda kalmak aslinda. Biz oyunu seviyoruz bir nevi.. Sonuclarini goz ardi edip :))...
Okudum ama anlamadım
Ben yasadim anlamadim:))
Yaşamak bu değil yaşamıyorum
Yasarsin.. Surecler gzcer tortusu izi kalir ama her zaman gecer.. Yasarsin.. Biz ne yapalim. Zaten azicik vaktimiz kalmis :))
Mesela çok yaşamak değil nasıl yaşadığın
İstemsizce gülüyorum şu anda :D Fotoğraf çok etkiledi.
Güzel olmuş mu sjsjs
Bayıldım :D :D
Keşke oda görse
En yoğun şekilde yaşarım
Kim gız o afagajakakksks
Şeyyyy aaaaaaa iiiiiiiii nasıııııı desem bilemedim ööööööö 😬
Anladım ben anladımmmm🥴
Beğen sorumu❤️❤️❤️❤️Alevlensin 🔥 iyice😂😂😂
Tamammm🤣
Bu şiir mi şimdi 😀 daha çok heves gibi
Şarkıdan yazdım jsks
Biliyorum oda heves
Çok hecele yazdım zaten sjsjs
Hevesle 😬😂
🫵😀
Aşka gelmiyorum, aşk da bana gelmiyor zaten.
Onun fotoğrafına bakıyorum.
Sana şarkı yazarım 😂
Evet, aklımda biri var.
Aşk yok ki gelsin
Gelir belki
Kaçarım 😂
Niye
Aşk meşk işim olmaz
Selam verip kaçarım.
Neden