Aşka küskün değilim ama temkinliyim diyebilirim. Bir zamanlar büyük hayaller kurduğum, uğruna her şeyi göze aldığım duyguların bazen ne kadar kırılgan olabileceğini öğrendim. İnsan sevdiğinde gözleriyle değil, kalbiyle bakıyor ve belki de bu yüzden bazı gerçekleri geç fark ediyor. Ama bu, aşkın güzel yanlarını unutturmaz. Sadece, artık daha seçici olmayı ve kendimi gereksiz yıpratmamayı öğrendim. Aşk hala özel ve değerli, ama onu hak eden birine rastlamak mesele.
Aşka küsülmez hayatım. Aşık olmak bir varoluş biçimidir. Sanatkârlar, meczuplar, belki seyyahlar... İçinden gelen isteğe karşı koyamayan, istidat sahibi ve düzen sağlayabilen herkes duygularını çok anlamlı ve derin yaşar. İnsan kendine nasıl küsebilir? Necla kaşar çıktı diye Handan'ı mutlu etme zevkinden beni kim mahrum edebilir? Bilemiyorum. Aşka küsen kendine küser. Ve herkes aşık doğmaz :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Değilim, aşk ve aşık olmak kadar güzel bir şey yok
Normalde ciddi ilişki insanıyım ama karşıma canım saçma tipler gele gele iyice flörtöz oldum. Aşka küskün değilim ama kırgınım. Şu nasibim diyeceğim kişi neredeyse artık karşıma çıkarsın.