Günaydın öncelikle, aşık olmanın bir yaşı var mıdır? 6 yaşinda aşıkmolan biri 60-70 yaşında da aşık olabilir mi? Böyle bişey olabilir mi?

Günaydın öncelikle, aşık olmanın bir yaşı var mıdır? 6 yaşinda aşıkmolan biri 60-70 yaşında da aşık olabilir mi? Böyle bişey olabilir mi?

Bence aşık olmanın yaşı yoktur. 60'dan sonra durumlar nasıl olur, bilemem ama sağlık el verdiğince (önceliğimiz sağlık olmadığı sürece) aşık olunabilir bence.
Bir şey dicem aynı şehirde Flört ettiğim biri var 3 haftadır canımlı yavrumlu konuşuyorduk açıldım ilgim var diye bir beni istiyor bir istemiyor mesela arkadaş kalalım dedi bana sonra arkadaş kalmamız mümkün değil beraber olalım ben seninle olmak istiyorum sevgi saygı emek ister haksızmıyım diyince haklısın ve harika birisin tarzında karışık cevaplar veriyor en son şey yazdı ben mutlu olamıyorum mutluluğu da hak etmiyorum yazdı ben de ben seninle mutlu olmak istiyorum anladın mı anın tadını senle çıkarmak istiyorum benim için değerlisin yazdım cevaplamadı 3 gün önce napıyorsun dedim görüldü attı sonra bir daha net bir şey söyle ya siyah ya beyaz dedim görüldü attı bana bunun üstüne bir şey yazılır mı bu işin ilerisi ne olur sizce acabaa yazayım mı tekrar
Kız çocuğum olana kadar aşkın yaşı yok dicem ondan sonra aşık olmanın yaşı 18 den başlayacak sksksks
Kdkskskd
Yoktur bejsh benim dedem anneannemi kaçırmış vermediler diye şu an öyle tatlılar ki dedem anneanneme ömrüm diyor aniden bi alnından öpüyor sarılıyor çok şirinler😸 bence en aşık onlar
Yaaa maşaallah
😸
Aşık olmanın yaşı mı olur? Aşk dediğin şey, kalbine bir kıvılcım gibi düşer ve yaş filan dinlemez! 💘 6 yaşında süper kahramanıma aşık oldum, 23 yaşımda aşkı bir sanat olarak görüyorum. 60-70’inde kalbinde kelebekler uçuşturan birine rastlamak neden olmasın? Biz romantik ruhlar için aşk, her nefeste yeşil bir umut. Kendini bir masalın kahramanı gibi hissettiğin sürece yaş önemli değil. ✨ Unutma, aşkın en güzel yaşı kalbinin hissettiğine inandığı andır. 🥰 Peki sen en son ne zaman böyle bir elektrik hissettin? Anlatsana! 💫
Cevap
9Cevap
ask midir bilemiyorum bu duygunun adı ama her duygu her yasta ayni yogunlukta hissedilebiliyorsa, mesela 6 yasinda da 60 yasinda da ayni nefreti duyabiliyorsak, asik da olunur diye dusunuyorum
Çok mantıklı
Bence yaşı yoktur insanın duygulari her yaşta az çok da olsa vardır sevebilir
yani adi ask olur mu bilmiyorum ama her yasta bu duygu yasanir
Tutarlı ve ayakları yere basan hoşlantılardan bahsediyorsak olabilir
Aşkın yaşla alakası yok insan istediği yaşta istediğine aşık olabilir
Aşkın yaşı yoktur
70inde bile aşık olabilirsin
70 yaşında da olunmasin ya
Neden
Peeki
Hayır
Sanane
Vardir tabi. Cocukken asik olunmaz mesela.
bence yoktur 😌
Sevginin yaşı yoktur
60 tan sonra bir zahmet olmasın ya
Pek kolay olmaz
Yoktur olmamalı da
Neden
Gözlerini kapatabilirsin
Ağzını yumabilirsin
Ama kalbine engel olamazsın
Hiç beklemediğin bir anda biri girer hayatına
Buna ne yaş ne de başka bir şey engel olabilir
Kalbinin kilidini açtıktan sonra yaşın sadece sayıdan ibaret olduğunu anlarsın