Bence yok 😀
Dün bir soru sordum aşık oldum diye bu yaşta mı dediler bana kalbim çıt 💔😀

Bence yok 😀
Dün bir soru sordum aşık oldum diye bu yaşta mı dediler bana kalbim çıt 💔😀
Hayatım boyunca hoşlandım değer verdiğim kadınlar oldu ama aşık oldum mu Aşkın ben başka bir duygu olduğunu düşünüyorum yani benim çok fazla bir sosyal hayatım olamadığı için aşk konusunda da çok şanslı bir insan olamadım.
Fakat şöyle bir şey söylemek doğru olur ki aşık olmanın yaşı tabii ki olur insan belli bir yaştan sonra gençlik durumunda ve ergenlik durumundaki yaşadığı duyguları yaşamıyor daha olgun daha mantıklı düşünüyor duygular yerine mantık ön planda oluyor bundan dolayı Aşkın yaşı tabii ki olur belli bir yaştan sonra dünya hayatının ve yaşadığımız Hayat zorluklarını göz önüne aldığımız zaman insanlar aşka sevgiyi değil artık yaşamını idame ettirmeye başlıyor Bu durumdan sonra da aşk veya duyguyu düşünmemeye başlıyor.
Aşık olmanın yaşı var bence. yani bir yaştan sonra insan aşık olamaz ama bu8 benim düşüncem. tabi ki de yanılıyor olabilirim. birde mesela yaş olarak ben kendimden büyük birisiyle sevgili olmak ayda evlenmek isterdim. ama çok fazla fark olmamalı.
Aşık olmanın yaşı var sevmenin yaşı yok aşk hormon aktiviteleriyle ortaya çıkan bir tepki biyolojik yaşınız ilerledikçe bu hormon aktiviteleri azalır ve aşk dediğimiz duyguyu daha yüzeysel yaşamaya başlarsınız.
Cevap
36Cevap
ne alaka ya ne varmış yaşında senin gayet hakkındır olursun bu kimseyi alakadar etmez
duygular yaş almaz bir kere
Hiç yani:))
Yaşlanınca bile sevebilir insanlar. Sevgi'nin yaşla ilgisi yok. "Bu yaşta mı?" derken neden içi geçmiş bir insana dönüşmeni bekliyorlar anlamıyorum.
Nadiye bırak şimdi kargocu adını güzel söyledi diye aşık olmadın , aşık olmak istediğin için aşık oldun)
😀😀
😉
Yok ama bir kez aşık olursun. Ondan sonra hayatına girecek olan insana sadece bağlanırsın ve seversin. Aşk olmaz bunun ismi. Bende bu şekilde oldu.
Aşk kadar güzel bir duygu var mı ❤️ insan her yaşta aşık olabilir eğer mutluluğu bulduysan sorgulama yasamaya bak güzellik 🌺
Aşkın yaşı olmaz da Aşık olduğunuz insanın kim olduğu ne olduğu önemli yani lise çağında değilsiniz sizin eğlenecek vaktinizin olduğunu düşünmüyorum
Hayır aşkın yaşi olmaz kalp onu tamamlayanını arar daima
Aşk değildir o hevestir, Aşk olsa başkası olmazdı :)
Yasinizda ne varki yahu daha cok gencsiniz demeyecem ama gensiniz, nedir bu yaslilik hissi icinizde
Yok ya yakinim 80 yaşında o bile kari pesinde
Aksine yaşlandıkça daha çok canımız çekmeye başlıyor
Hayir yok aşkin yaşi yoktur insan her yaşinda aşikta ola bilir sevede bilir
Bence yok da ilerleyen yaşlarda zorlaşır gibime geliyor birine aşık olmak
Hayır tabiki de sanki duygularıma söz geçebiliyor da
Bence yok
Sorun bana denk gelseydi bu yaşta mı değil de bu zamanda mı derdim
Onu diyenler halt etmişler. Onlar bulutların üzerine çıkamayı bilmeyenler 😂
Kalbini kıranların yüzü gülmesin emi. Tabiki yaşı yok. Ama insan her yaşta kaprisli veya tripli birisiyle uğraşmak istemiyor
Askin ve duygularin yasi olabilirmi sonsuzluk iceren hisler dir onlar ne guzel asik olduysan... ama belli bir donemden sonra yasayabilecegin asklari secmelisin uzulmelere feda edicek zamanin yoktur
Bence yok insanı 40 yaşından sonra da gerçek aşkını bulabilir
34 yaştan sonrası sacma
Neden 35 değilde 34
malca bir düşünce 😂👍🏻
@showingnoemotion estağfurullah öyle deme 😀
@showingnoemotion sana ne çok mu ağır geldi düşüncem ona buna ergen gibi sataşan salca olan asalak hareketler yapan sensin kendini mi tarif ettin
Evde kalmışsınız muhtemeden bana sataşacağınıza koca arayın
Bekarsan olabilirsin ama evliysen hayır
He canım he
Gizli aşk bu söyleyemem derdimi hiç kimseye
Ben biliyorum
Yapma ya
Yaptım 😀
İyi yap
Dedem 80 yaşında evlenmek istiyordu aşık olduğu bir kadına
Yoktur bence ama bekarsan
Ruhun yaşı yok her yaşta yeni heyecan arıyor hep
Bende var 0 5 yaş arası anne aşkı