- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
u 8 ayAğzı laf yapamayan sıkıcı bitik erkeklerin iddiası bu. Kızlar kötüleri seviyor derler. Halbuki ben kendi adıma konuşacak olursam, serseri erkeği değil, ağzı laf yapan heyecan verici ve sürprizlerle dolu erkeği severim.
72 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
8 ayAğzı laf yapan gizemli ve biraz kafa karıştırıcı olursa hepsinin önüne geçecektir kadın beyni problemleri çözmek ister bu sırada da etkileyici bir dile sahipse tercih kötü ya da iyiden çok bu yöne kayar.
Klasik kadın kafasını baz alarak konuşursak serseriye olan talebin de altında yine sorunlu olanı ben düzeltirim istediği yattığını görüsünüz ama işin sonu hiç öyle olmaz kafasına çok taktığı şeye bağlanmaya başlar ve düzeltmek istersen kırgın bir kalp bozuk bir psikoloji ile baş başa kalır.
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 264,6b cevap paylaştı.
u 8 ayKadınlar demeyelim de ergen kızlar diyelim. çünkü aklı başında olgun bir kadının serseri erkekle işi olmaz. bu daha çok heyecan arayan ya da seveni dikler mantığı ile düşünenlerin seçimi. bu tür kızlar yeterince gelişmediklerinden ya da küçükken aile sevgisi görmediklerinden, serseri erkek heyecanlıdır, sert erkektir soyumu bununla devam edersem daha güçlü olur mantığı ile düşünürler.
12 Yorumla
u 8 ayHaklısın barış
- 8 ay
🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 812 cevap paylaştı.
8 ayGönül bu aka da konar…ota da konar. Ama böyle bir genelleme yapmak doğru değil. Sadece dizilerde, filmlerde öyleymiş gibi gösteriliyor, hatta sanki öyle olması gerekiyormuş gibi mesajlar veriliyor bu tarz yapımlarda…. eee dizilerde/filmlerde şeytanı bile mağdur gibi gösterip sevdirmeye başarmışlar da zaten! Zina, grup seks, sapkınlıkların normalmiş gibi gösterilen bir dünyada, “serseriye mi” yoksa “efendi erkeğe mi” aşık olunuyor da dert mi 😕
32 Yorumla- 8 ay
Daha söylememiş bir sürü şey var da neyse…
🤍🌸
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh, çelişkili ama bir o kadar da klasik bir konu değil mi? "Serseri" dediğin tiplerin o özgüvenli, asi tavırları gerçek anlamda bazı kadınlar için çekici olabilir. Bu durum çoğu zaman “heyecan” ve “daha farklı bir enerji” arayışından kaynaklanıyor gibi geliyor bana. Ama bu, herkes için geçerli değil.
Bence işin sırrı, asilik kadar kişinin sahip olduğu samimiyet ve duygusal derinlikte de gizli. Sen bu tarz bir çekime kapılır mıydın? 😊00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
8 ayÖyle bir hata yapıyoruz ama nedeni ne hiçbir fikrim yok..
54 Yorumla- 8 ay
Rollercoaster etkisi
- 8 ay
@northernlightsBack olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u 8 aySerseri erkek diye bir şey yok. Prenses erkeklerin uydurması :D
24 Yorumla- 8 ay
@Nhkhhjnbb keko başka maço başka
- 8 ay
Düşüktür yazamayan biri mi belirliyor bunu sjdj
Aşk İlişkileri konusunda 65,3b cevap paylaştı. Serseri erkekler ile takılıp, evleneceği zaman Efendi erkek istemeleri
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
8 ayGenellikle öyle oluyor...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43,3b cevap paylaştı.
8 ayGenelde sahiplenen erkekler serseri erkekler oluyor gadası 🙃
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Evet öyle olduklarını düşünüyorum. Dizilerde filmlerde hep bununla ilgili sahne olur. Kadın zorda olur serseri asi erkek gelir güç gösterisi yaparak onu kurtarır kadın da ondan etkilenir ona düşer falan. Bu yüzden kadınların gerçek hayatta da böyle bir sahne yaşama istekleri olduğunu düşünüyorum.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı. Böyle genellemeleri doğru bulmuyorum. Serseri erkekler bana oldukça itici geliyor. Kendini yetiştirebilmiş, zeki ve esprili erkek tercihim.. Aiiyy bir de merhameti olsun lütfen, bebeği gibi seven, öyle muamele eden erkek 🫶🏻🫠
32 Yorumla
u 8 ayEn güzeli 💕
- 8 ay
🌸💕
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bence kadınlar serseri erkeklere değil, duygusu yoğun ve kendini iyi ifade eden erkeklere çekiliyor. ‘Serseri’ diye görünen bazıları aslında özgüveni yüksek, rahat, bağlılık baskısı yaratmayan tipler olduğu için dikkat çekiyor. Ama kadınlar gerçekten âşık olduklarında, güven veren, samimi, emeğini hissettiren birini seçiyor. Yani mesele serserilik değil; kadının kalbine temas eden o davranış, o ilgi, o his. Sonunda hepimiz huzur veren bir yüreğe bağlanıyoruz...
20 Yorumla
8 ayBu bir doğal seçilim süreci aslında. Aptallar serseriyi sever, akıllılar efendiyi.
Akıllı olan o kaosa yaklaşmaz bile. Çünkü "serseri" dediğimiz tip ilk anda parlak görünür ama içi boştur. Tutarsızdır, sorumluluk almaz, kendini büyütmez. Bu yüzden de kendine değer veren akıllı kadın o tarafa bakmaz; çünkü ne çıkacağını baştan bilir.
Serseriyi seçenler ise çoğunlukla duygusal olgunluğa ulaşamamış, dikkat çekeni 'değer' sanan, drama ve belirsizlikten beslenen kişilerdir.214 Yorumla- 8 ay
Valla ilk kez kadınları suclamadan kadınları cozmus bir tespit yani diğer aptal erkekler de bunu anlasa keşke
- 8 ay
Teşekkür ederim...
Sonuçta yıllardır aynı döngüyü izleyince durum kendini gösteriyor. Kadınları suçlamak kolay, ama asıl mesele seçimlerin dinamiğini anlamak ve genel tabloya bakmak.
Kastettiğin aptal erkeklerin bunu anlamasını beklemek çok iyimser bir yaklaşım, benden söylemesi... - 8 ay
Öyle öyle
Peki bisey sorsam olur mu sorumla alakalı tabi
Bir soru sordum da biraz saldiri biraz da yargılama ile cevaplandi - 8 ay
Bu benim sorum
Gerçekten zekasi olanlar bu soruya cevap yazsin? ↗ - 8 ay
Tabi, memnuniyetle dinlerim soruyu.
- 8 ay
Tamam, öyleyse bakıyorum şimdi soruya.
- 8 ay
Okudum ve şunu söyleyeyim;
Kriterlerin gayet anlaşılır ama hepsini tek kişide aradığında havuz ister istemez daralıyor. Yani, "hem yakışıklı olsun, hem zeki olsun, hem çalışkan olsun, hem de benimle aynı dünya görüşünde olsun" demişsin ki bu çok doğal. Elbette böyle birisi olabilir, ama sayıları çok fazla değil.
Yine de senin profilin zaten iyi senin seviyende biriyle eşleşme ihtimalin yüksek.
Sadece bazı yan kriterlerde biraz esnek olursan, karşına çıkacak uygun insan sayısı ciddi anlamda artar. Bazen en doğru insanlar tam checklist’e uyanlar değil, seni en iyi dengeleyenler oluyor. - 8 ay
Ya tabiki illa hepsi 4 4luk olacak değil ama ana kriterim bunlar yani bide disleksi yaşıyorum hdhdhjd alakasız oldu ama
Stresten midir bu acaba - 8 ay
Dediğim gibi ana kriterlerin olması gayet normal, kimse tamamen rastgele biriyle mutlu olamaz zaten.
Disleksiyi söylemen de alakasız değil aslında hjsdsj stres, uykusuzluk, yoğunluk bunların hepsini tetikleyebiliyor.
Kendini suçlamanı gerektirecek bir şey değil, birçok insanda oluyor bu arada. - 8 ay
Bende var sanırım k ile T karistieyorum ben
- 8 ay
Merak ediyorum da, disleksi teşhisi resmi olarak mı konuldu yoksa harfleri karıştırmaktan ötürü mü böyle düşünüyorsun?
- 8 ay
Anladığım kadarıyla ortada konmuş resmi bir teşhis yok sanırım dediğine göre. En yakın zamanda bir nöroloji/psikiyatri doktoruna görünmeni tavsiye ederim. Bu iki bölümden biri bakıyor disleksi'ye. Ama haklısın, harfleri karıştırmak çok rastlanan bir durum disleksi'de.
- 8 ay
Kendi düşüncem
Kardesimde vardı küçükken hala öyle saati bilmiyor mesela sağ sol karistiriyor
Annemden de öyle sagi solu pek iyi bilmiyor djjdjd - 8 ay
Anladım. Bunlar çok bilinen ve görülen belirtiler. Sende var olduğunu düşünmeye başladım ben de. Neyse, dediğim gibi, en yakın zamanda doktora görünmeni tavsiye ediyorum. En azından kesinleşmiş olur bu durum.
Serseri insanlar sevmem, manen boş insanları hiç sevmem ahlakı olmayanlarla, vicdanı olmayanlarla oturup iki kelimeyi bile etmek o dakikalara - hayatımda en büyük kayıp sayarım. İnsan biraz mistik olmalı biraz utangaç biraz imanlı ahlaklı, vicdanlı samimi insan "BİR BÜTÜN OLMAYA" çalışmalıdır benim fikrim yoksa boş kafa boş bir sine - insan sadece görüntüyü süsleyip püsleyen sadece yaKışlıkliğina güvenen ve ya estetiğine haddinden fazla emek veren içi boş - (pustaya) insanlar çokdur her yerde.
Not: Gerçekten kendimi yetiştirmeye çalışıyorum kimse umrumda değil...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Öyle evet. Kadıköy'de birkaç kez pankart açan kadınları görmüştüm. Boş gözlerle baktım hepsine. Çünkü kadinlar bir erkek espri yaptığında, onu dinlediğinde bu da mal beni dinliyor ölçülü yaklaşıyor, dengeli bir adam deyip uzaklasiyor. Arzusu sevgisi uyanmiyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı. evrim.
dark triad yani kötü karakter özellikleri hayatta kalmak için daha elverişli oldupundan ilkel beynin bunları güç olarak algılıyor.
bu kadar yok öyle aklı başında kadın yok kendini geliştirme zırt pırt böyle canım saçma şeylerle alakası yok beynin ilkel bölümü her canlıda baki kimse süs vermesin bi tarafına boş yere.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı.
8 ayBöyle nerede kendine yararı olmayacak işlerin içinde olan varsa bi dikkatlerini çekiyor sonra canı yanıncada kendini en saf haliyle sevecek olanının yanına atmaya çalışıyor o zaman da sen acımayacaksın abi biliyor bi halt olmayacağını ama ne hikmetse yine tercihini ondan yana kullanıyor o sebeple acımıyorum hiç öylelerine
10 Yorumla Genelde öyle nerde psikopat manyak varsa gidiyorlar peşinden
32 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
8 ayYani bunu bende anlayamadım. Böyle bir algı var gerçekten her haltı yiyene aşık olmak ölümüne sevmek kötü bir şey. Adamın sağı solu belli değil.
12 Yorumla- 8 ay
Anlarız bir gün belki 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
m 8 ayHayır, adam sonuçta kadına gerçek yüzünü göstermiyor köprüyü geçene kadar ayıya amca diyeceksin deyimini yaşatıyorlar gerçekler cicim ayları geçtikten sonra ortaya çikiyor yoksa aklı başında kadın neden serseri ile olsun
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Ben efendi erkek severim🌸
52 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Gençlik dönemlerinde bad boy seviciligi olur efendi oturaklı tipler odak dışı olur bad boy kazığı atar tekmeyi cakar sonra o odak dışı olan tipler kıymete biner tabi genelleme yapıyorum herkes böyle davranıyor demiyorum elbet
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
8 ayFixlendi o z kuşağı otomatik olarak yeni sürüme geçti alfa kuşağı bu güncelleme ile birlikte geliyor
https://www.youtube.com/embed/jla6YmSLKSo10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
8 ayHer şey o kadar net ki bunun üzerine fazla bir şey söylemek ve anlatmak bana nedense hep boş gelmiştir.
Kelimelerin tanımları değiştirildiği günden beri daha belirgin hale geldi ve gelmeye devam ediyor.10 Yorumla
8 ayBelirli bir yaş a kadar öyle, belirli bir yaştan sonra düzeliyor. Farkındalık artıyor ve karşındaki kişinin karakterinde seni etkileyen şeyler olacak. Mesela benim çevremdeki kadınlar şu an böyle.
20 YorumlaEfendi erkek diyen burdaki bütün olgun kadınlar serserileri deneyinlemiş ve yaşları artık geldiği için efendi diyor genç kızların umrunda değil efendi erkek
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. aşık olanları var. serseri erkekler her ne kadar çekici gelsede bu tehlikeli ve sonu ölümcül olabilir. bence bunu göze almalı ve bile bile kendimizi ateşe atmamalıyız..
20 Yorumla
8 ayHer zaman efendi severim 💖
62 Yorumla- 8 ay
🌸🌸
8 ayAma. O erkek". Varsin. Bana. Serseri erkek. desinler seviyorum Ne derlerse desinler" diyebilir. O yuzden serserilikle. Karar veremez kadinlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı. evet genelde öyle oluyor
gidip serserilerle takılıp hayatlarını mahvettirdikten sonra
efendi erkek arayışına geçiyorlar ama
iş işten geçmiş oluyor çoğu zaman10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kadınlar kendinden zeka olarak daha düşük erkeklere aşık olur. Çünki kadın yönetmek ister kullanmak ister kontrol sahibi olmak ister bunu da ancak zekası düşük erkekler sağlar...
10 Yorumla
8 ayParmağı yiyen kız tarafı oluyor
Onuda çekiciliğe bağlasalar ya
Her geçen gün kadın cinayetleri artıyor
Serseri severlermiş kazığı yiyince anlıyorlar da iş işten geçiyor
Şimdi buradakiler de ahkam kesiyor serseri iyidir heycan verir gerilim yaşatır sonra son nefes kara toprak
İyi de oluyor bence çünkü herkes kendi kaderini çiziyor00 Yorumla
8 ayKendinden emin ve “hallederim” diyebilen, belli bir bilgi seviyesine sahip efendi ve ilgili insanlara
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. Serseri erkeklerle takıldıktan sonra 'Ya erkekler neden böyle ya neden romantizm yapmıyorlar' diye düşüncelere kapıldıktan sonra evlenirken efendi birilerini istemeleri kadar komik bir durum yok :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Benim için efendi ağır olması daha önemli serserilerle hiç işim olmadı
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.
8 ayAksine efendi ne istediğini bilej tipler dikkatimi çekiyor
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 ayKadınlar birazcık tehlikeli adrenalin ister sonra pişman olurlar olan bizim gibi mülayim saf temiz erkeklere oluyor
10 Yorumla
8 ayÖzgüveni yüksek kendinden emin kendi düşünceleri kararları olan erkeklerden hoşlanır Herşeye evet diyen kabul eden onlara itici gelir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.
8 ayKişiden kişiye değişir ben çok öyle sevmiyorum
Cool luk ayrı bir şey serserilik ayrı bir şey cool severim ama serseri değil10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Özgüvenli cesaretli eril buluyorlar. Daha nazik daha efendi erkeği de kız gibi dişil enerjili görüyorlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 ayHer kadın demeyelim de genelde ergen kesim öyle seviyor. Onlarda henüz ciddi ve mantıklı düşünemediği için heveslik gibi bir şey.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı. Heyacan ve farklı arayış aradıkları içindir. Bunun başka açıklaması olamaz.
20 Yorumla
8 ayAklıbaşında kendinden emin geleceğe yatırım yapacak kız serseri erkeğe bakmaz.
10 Yorumla
8 ayBaya bi acı çekmeyi seviyorlar çünkü takıntı yapıyorlar hiç işe yaramasada ilgilenmese de böyle
10 Yorumla
8 ayKızlar serserileri, kadınlar centilmenleri sever.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hafif * erkek tatlı gelir ama şerefsiz olmamalı hafif fırlama sadece
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yeterli enerjisi olan kadınlar için bu doğru ama belli bir yaştan sonra yoruyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Çoğu kadının hoşlandığı tipler. Ne ekersen onu biçersin
10 YorumlaEfendi, saygılı erkek her zaman. Hiç sevmem serseri
10 Yorumla
8 ayYoo ben korkarım öyle kişilerden her an bıçak çekicekmiş gibi o ne öyle jfjgj
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
s 8 ayEvet kadınlar serseri erkek sever dayak yiyince efendi erkeklerin onları korumasını ister
10 Yorumla Mesela henry cavil gelse aşık olurum yağni taş gibi adam yani
10 Yorumla
8 ayEvet ya neden bilmiyorum ama nerde it kopuk sorunlu varsa ona aşık oluyorum 😀😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
8 ayTehlikeyi sevdikleri doğrudurda o biraz ergenlikte öyle.
10 Yorumla
8 ayEvet serseri erkek çekici geliyor biz bayanlar yeterince sakin uslu yaşıyoruz hayatımızı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aklı başında olan kadın olmaz. Ama zıt kutuplar her zaman birbirine çeker
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBugün bir kadını bıçakla öldürmüşler... 34 yaşında kadın... Kocasının 19 sabıkası var... Sence? Daha ne kadar açıklayıcı olalım. Sizi döner bıçağına oturtucak erkek gibi erkeğe aşık olursunuz.
Sizin arzuladığınız adamın borç kavgasında kör kurşunla ölmek. İnanılmaz örnek var deep web belalı erkek sevdalı kadınların sırf belalı olduğu için öldürülmek istenirken arada kadının öldürüldüğü video dolu.
00 YorumlaBazılarına değil neredeyse yüzde 90'ına..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayHayır hep kibar beyfendi naif sesli erkeklere aşık oldum ama onlar efendi kızları değil escları tercih etti
10 Yorumla
8 ayBen sevmem serseri erkeği sjjg🌸
33 Yorumla- 8 ay
Bizden uzak ALLAH a yakın olsunlar sjg🌸
Açıkçası bu durumu bir türlü anlayamayan erkeklerden biriyim. Bir kadın, hayatına sorun getireceğini bildiği biriyle neden bir ilişki kurmayı tercih eder, anlamakta zorlanıyorum.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı.
8 ayKadınlar serseri erkeklere âşık oluyor diyenlere de o zaman kaşar , ailesi ile arasını bozmaya çalışan fitne fesat kadınlar yaranıyor. Yoksa bu kadar çok gelin kaynana sorunu olmazdı bu ülkede.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
8 ayBazıları maalesef evet😂
22 Yorumla- 8 ay
Aynen canım 😅✨
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. fenomen olan ve kız olan sensin sana sormak gerek
12 Yorumla- Devamını Gör (95)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar