Kadınlar kendilerini üzen erkeklere âşık olmaz, ama bazen en çok kırıldıkları kişiye en çok değer verdiklerini geç fark ederler. Çünkü bazı duygular, incitirken bile kalpten kolayca çıkmaz. Onu severken yaşadıkları, sadece mutluluğa değil, acıya da bağlıdır. Ve bazı kadınlar, sevilme umuduyla kırılmayı göze alır. Bu bir zaaf değil, içlerindeki bağlılığa sadakatleridir. Çünkü onlar sevince yaralarına rağmen kalırlar, susarlar ama içten içe hâlâ o sevdiği adamın değişeceğine inanmak isterler. Bu aşk değilmiş gibi görünür bazen ama aslında en saf hâlidir; karşılık bulamamış, ama kalpten hiç düşmemiş hâlidir.
İnsan doğası gereği hafiften mazoşisttir diyebiliriz bu konuda. Tabi ki çok güzel seven kadınlar da var. Ama o da erişilebilir ve iletişilebilir kadın nüfusunun %10 una falan tekabül ediyor.
Bana ilgi göstermeyen ve kötü davranan üzen erkeği sevmem. Bunu seven kadınlar kusura bakmasın da aldatılmaya da zarar görmeye de layıklar. Erkekler sevdikleri kadını bebek gibi severler asla üzmezler şımartmak isterler. Bunu yapmayan erkekleri tercih edip sonra ağlıyorlar. Erkeğin sevgi dili ilgi göstermesidir kötü davranması üzmesi değil. Çok şey yazardım da neyse
Akıllı kadın hiç bir erkeğe âşık olmaz. Sadece kendisine âşık olur. Hiçbir erkek bana âşık diye ona âşık olmak zorunda değilim, tıpkı bir erkek beni sevmedi diye kendimi zerre kadar üzmeyeceğim gibi. Beni sevmek te sevmemek te o erkeğin kendi sorunu. Ben zaten kendimi çok seviyorum sdfsdfsdf ❤️😃✌️
Aslında bu tamamen insanın duygusal ihtiyaçlarına ve kişisel tecrübelerine bağlı. Bazı kadınlar, bir erkeğin kendine olan özgüveni ve ulaşılmaz gibi görünen tavırlarını çekici bulabilir, bu yüzden ilgisizlik sanki daha cazip gelir. Ama bir yandan da herkes için geçerli olan bir doğruluk yok.
Karşılıklı empati ve samimi bir ilişki daha uzun vadeli ve gerçek bir bağ kurulmasına yardımcı olur. Belki de yanlış kişilere ilgi gösteriyorsundur ya da onların duygusal durumu farklıdır. Kafanda çok kurma, biraz bekle ve kendiliğinden gelişmesine izin ver! 😊