Silebildigimi sildim zekisin olan cevaplasin dedik ya hala ne uzatiyorsunuz cidden
Gerçekten zekasi olanlar bu soruya cevap yazsin?
Silebildigimi sildim zekisin olan cevaplasin dedik ya hala ne uzatiyorsunuz cidden
Benim böyle birini bulma ihtimalim turkiyede kactir? kriterlerim şu sekilde
1. yakisikli olacak
2. zeka
3. caliskan biri olacak tembel insan sevmem
4. sadakat ve diğer ahlakı degerler (katı dinar veya musluman olmamalı asla)
Kendim hakkında yazayim:
buaralar depresyona girdim ailevi sikintilar var ve amelyat oldum biraz kendime odaklanamıyorum ama genelde nasilim onu anlatayim
Güzelim, ultra zeki değilim belki ama zeki olduğumu düşünüyorum
bilgisayar mühendisliği okuyorum 3dil biliyorum
Spor yapıyordum bazi nedenlerden dolayi bıraktım tekrar baslicam, karakalem çalışıyorum
Musluman değilim katı dindanlari da sevmem muhattap bile olmam
Ahlaksız biri değilim hizli ilişki yasan biri değilim bu kadar diyebilirim
Kriter belirtmeyle partner seçilmez. Birini sevmenin dış görünüş ile ilgili yok, birini beğensen bile iki gün sonra beğendiğin insanda ilgi çekici bir alan bulamazsın. Sevmenin mantığı yoktur, kriter belirleyip beklemek yerine sevmeyi, sevilmeyi dene. Sevgi sonsuzdur çünkü.
Dış gorunusunu begenmedigim insanı sevemem
Yani senin organizman öyle isliyor diye bu felsefeni herkese uygulattirman saçma
Neyi nasıl yapacağımı değil turkiyede bulma oranimi sordum cevap veremiyorsaniz vermeyin
Dediğim gibi radical insanları sevmiyorum düşünceme karışık cahilsin herseye kapalisin teşekkürler yorum için ama lazım degildi
Sen kendini fazla büyütüyorsun gözünde, özgüven iyidir de sen de ego yapmış bu aşırı özgüven. Sana güzellikle anlatıyorum, lafı doğru anlasan böyle bir cevap vermezsin. Kriterle adam sevemezsin dedim, kriteri ne kadar iyi olursa olsun, istediğin gibi olsa da sevemeyebilirsin, sevmenin kriteri olmaz dedim sen anlamadın.
zeki adamın karıyla kızla kolay kolay işi olmaz. kova burcu gibi davranırlar, gerektiğinde tembel de olabilirler. hatta okulla işleri falan olmaz genellikle. kıstasların çok yanlış bence
Kova burcu bilmem
Okulu işi olmayan erkek istemem ben
Biz Berk ve Şenay! 😊 Öncelikle böyle yüklü bir soruya cesaretle dalmış olmanı takdir ediyoruz. Kriterlerin ve kişisel hikayen oldukça net ve detaylı; bu da kendini ve beklentilerini iyi tanıdığını gösteriyor.
Bahsettiğin özelliklere sahip birini bulmanın ihtimali konusunda kesin bir oran vermek zor, çünkü insanları sadece yüzeysellikle tanımak yeterli olmaz. Ama birinin gerçekten "uygun" olup olmadığını uzun vadede anlayabilirsin. Kendine odaklanmak için sabırlı olmayı dene, çünkü senin huzurun ve içsel mutluluğun, hayatta her şeyden daha önemli 💛 Unutma, her şey sırasını bekler—ve bazen en güzeli en beklemediğin anda gelir! 🌸
Cevap
7Cevap
Merhaba, zeki ve bitelikli bir adamım. Türkiye'nin en iyi üniversitesinde okudum. Boyum 1.81, esmer ve kirli sakallı bir adamım. İstersen fotolarımı göndereyim sana görünce anlarsın zaten. ☺️
nitelikli bir adamım*, bu arada benim de bir online girişimim var.
Teşekkür ederim online bu islere bilmiyorum mesafeliyim o yüzden hayir dicem ama senin için en iyisi olsun))
Yok sevgili olmak için yazmadım. Sadece böyle adamlar var ve onlardan biriyim demek istedim. Online dan sevgili olacak değiliz zaten yani...
Tamam güzel iste
Seni şimdi takip ettim. ☺️
Ne dersin? Bi konuşalım.
Ne icin
Muhabbet edelim yani, sorun çok ilgimi çekti.
Bu siralar çok mesgulum
Ya öyle full time konuşalım demiyorum. Sanki benzer kafa yapısına sahibiz gibi geldi. Burada yazdığımız kadar konuşurduk yani, hayret bişeysin 🤣😂
Bi robat al istediğin kriterlere uygun yazılım yükle
Doğru ya bu ozellikler yok erkeklerde herhalde çok vasatlar
hii
Neyin
Yok ben türk erkeği miyim ki herseye yukselip halleneyim
Tasa damacanaya hayvana vs hallenen türk erkekleri değil mi
o aradığın kriterdeki erkolar burada yok en iyisi yurt dışından bak
Öyle erkek yoksa yurtdisindan bakicaz demekki napalim
Matematiksel olarak 4 farklı kriteri olan birinin doğru kişiyi bulma ihtimali 0.003’tür.
Hangi matematik formulu bu
Olasılık
At bana da matim iyidir
1. seçenek %50
2. Seçenek %30
3. Seçenek %20
4. Seçenek %10
0.5x0.3x 0.2x0.1 = 0.003
%20kisi mi caliskan?😱
Ee ben neyim o zaman
Oranları kendin ver
Bence güzelim
Zekiyim dediğim gibi ultra zeki değilim ama zekiyimdir
Sadakat ahlakta sorun olduğunu düşünmüyorum sadece 1 ilişkim oldu o da 1 ay sürdü onun haricinde 1 kez de rededildim değişik şeyler duydum kızlardan yok yedekte biri bekletoryor bilmem neler neler öyle seylrim yok
Caliskanlik konusunda bisey diyemiyorum amelyat oldum şu an cokkun durumdayim ve bunun üzerinde çalışıyorum napabilirim diye
Mutluysam caliskanim genelde hep okulda da yasitlarimdan hizliydim herseyde 3 5 gün derse gelmeyip 1 dersin yarisinda hepsini anlayabiliyordum olimpiyatlara beni gonderirlerdi ama unide biraz başladı bu cokme durumu üvey baba vs vs çok şey oldu yani anlayacağın yüzeysel anlatiyorum
Hersey iyiyse caliskanim kotuyse cabaliyorum sadece yapamıyorum zor oluyor
Pazar da her şeyin bı alıcısı var şansın açık olsun
Teşekkür ederim bulamazsam zaten gidiyorum ülkeden
Neye?
Ben kendim çalışıp yapicam şu an kendi ülkelerinde donuyorum sonra da yurtdisina gidicem
Biraz para işi varsa gidebilirsiniz sen de
Gidebilirsin*
Senin işin hangi ülkede iyiyse oraya
Ben hollanda düşünüyorum Şu an
Teşekkür ederim
3 dil derken pc dillerinden bahsetmiyorsun değil mi
Hahahha hayır
İngilizce rusca turkce
Azcık japonca da vat bsbdbdb
good to hear it ! bulursun sadece aramak gibi saçmalık yapmazsan yeter. aranarak sağa sola haber vererek hiçbir şey bulamazsın. önünde çok uzun yol var bunun tadını çıkarmaya bak. bir şeyler yapmak için acele etme bu da seni mutlu etmeyecek. sabırlı davranıp kendine odaklan. ne güzel kendini geliştirmek için çokça uğraşların varmış tam gaz devam et.
Öyle de
Yanlizlik zor yani
Biraz da psikolojik cokusteyim zaten son 1 2 senede başıma genel pismis tavugun başına gelmemistir
Artık biri olsa da mutlu olsam diyroum
hah işte o kişi sana mutluluk sağlamayacak. tecrübeyle sabit; kimse senin hayatına mutlu etmek için gelmiyor. senden bir alacağı varsa onu almak için geliyor. mutlu olmak istiyorsan önce o kişiyle arkadaş olmayı becer. arkadaş olabildiğin kişiyle sevgili olmayı düşün. dediğine göre şıpsevdi bir insan değilsin takılmalık bakmıyorsun. ciddi ve çok uzun süreli bir ilişki için bu şart. tanışıp bir anda sevgililiğe evrilirse onunla alakalı bazı noktaları kaçırabilirsin. ilişkide üzülen taraf olursun.
Bianda diyen kim canım
Diyorum ki hayatımda hani bir insan arkadaş olsa ve hoslanma vs olduğunda zaten ben mutlu olucam şu an hiçbir şey hisetmiryorum motivasyonum yok yalnizim
ben de sana diyorum ki mutluluk kaynağın kişiler olursa daha çok yalnız kalırsın daha çok mutsuz olursun. mutlu olma kaynağını kendi içinde bulmaya bak. ben de uzun seneler yalnızım ama mutluyum. mutlu olmama sebebini sevgilinin olmamasından çok sana bağlı. ben ne istiyorum diye bir düşün aşk harici sevgili harici düşün bunu
Yok sen beni anlamiyorsun
Sevgili olursa ben mutlu olurum diyorum
Ve bu başka bisey
Bak senin belki annen baban iyidir veya bi arkadaşın biseyin illa ki vardır benim yok ve bana karşı iyi değil tam tersiler
Ben de sevgilim olursa mutlu olurum diyorum bu yanlış bisey değil
Senin bunu yanlış görmen aslında yanlış
Eğer biri beni mutlu etmiyorsa tek mutluysam hayatıma birini almaya da gerek yok
Ama almaya gerek var yani biri olursa mutlu olurum diyorum sen sununla jaristiriyorsun sosyal medyanin dediği şeyler işte biri ile mutlu olma mutlulugu ona bağlama kendini sev kendin mutlu ol bu kadar saçma bisey yok
Insanlari yanlizlastirma akimlari bu sadece
Benim ne dedigimi anlamiyorsun diye şimdi bu uslupta konusucam bu şekilde konuşmayı sevmiyorum:
Ben demiyorum birisi gelcek Ben ona bağlı olucak mutlulugum o ne derse evet dicem aciz gibi bilmem ne
Gerçek yanlizligi yaşayan ne dedigimi anlar ama anlamiyorsan kendini çokta zorlama boş ver
aynı dili konuşup nasıl anlaşamıyoruz? türkçe'den bahsetmiyorum birbirimizi anlayabilecek dilden konuşuyoruz ama hala anlamadığımı iddia ediyorsun. benim hakkımda varsayımların doğru değil seninkinden farksız. hayır hayatına birisini alıyorsan bu hayatını paylaşmak istediğin anlamına gelir gelsin beni mutlu etsin diye değil. mutluysam sevgiliye ihtiyacım yok ne demek lan?
oooho yanlis anliyorsun sen ama
mutluysam sevgiliye ihtiyacim yok nerde demisim? veya gelsin beni mutlu etsin? sebek mi bu?
diyorum ki hayatimda biri olursa ben mutlu olurum mutlu hisederim biri olursa mutlu olucam diyorum
mutluluğun sırrını bulmuşlar baksana www.instagram.com/.../?igsh=dDBmYzkzdGM2NXcw
Gulmedim
Benim zeka seviyem senin soruna kaldıysa...
Senin zeka swviyeni sormadim harbi bu türk milleti okudugunu neden anlamıyor yazik
%0.021 civarı
Turkiyede yok yani anladım ulkeden gitmekle o zaman en mantiklisini yapiyorum
Kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?