A0 seviye arkadaş 😃
Yakın arkadaş öyle bişey yaparsa, ex'ten çok ona yazık shjs

A0 seviye arkadaş 😃
Yakın arkadaş öyle bişey yaparsa, ex'ten çok ona yazık shjs

Yakın arkadaşım yok eski sevgilim de yok haaa geçmişteki bana saplantılı aptal şerefsiz erkekleri bahsediyorsanız ve bana ihanet eden beni kullanan sözde arkadaşlarımı sevgili olsalar umrumda bile olmaz hatta sevinirim ikisi de birbirini bulmuş diye düşünürüm çünkü ikisi de benim için her anlamda bi anlam ifade etmiyor
İkisi de yetişkin böyle bir karara varmışlarsa benim yapacağım belli.
Bir arkadaş olarak ondan beklediğim şeylerden biri, benim sınırlarımı ve duygusal hassasiyetlerimi gözetmesidir. Eski sevgilimle bir ilişkiye başlaması, bana ne kadar değer verdiğini ve beni ne kadar anladığını sorgulamama neden olurdu. Kendimi ihanete uğramış gibi hissedebilirdim, çünkü bu, bana özel bir konuda, hatta belki de en savunmasız olduğum bir alanda, benimle empati kuramadığı anlamına gelirdi.
Olabilir. Umursamam. Karakter, onur önemli... Yakın arkadaşım değildi ama vardı öyle tanıştırdığım. Var öyle peynirler :d enişteciler. sen olmak isteyen , taklit eden ama estetik bile yaptırsa sen olmayacak olan hkjk olabilir. fare ve peynir uyumu kulağa hoş geliyor. tencere kapak der gülerim. ben çöpe attıktan sonra çöpten alıyorsa onun bileceği iş. eskilerimi vermeyi severim sevabına. başka bir şey istiyorsa onlarıda yollarım seve seve. eski eşyalarımı falan. :)
İkisi de hayatımda olmadıktan sonra ne yapıyorlarsa yapsınlar ama benim hayatımda olduğu müddetçe benim arkadaşım eski sevgilimle olamaz Ben eski sevgilimle zaten görüşmem illa olmak istiyorsa da kendi bilir benim arkadaşım olmaz sonuçta geniş değilim tutup da bir insanın eski sevgilimle arkadaşım sevgili olması veya samimi olmasını kabul etmem
Ay, bu duruma düşmek tam bir sınav! 🙈 Yakın arkadaş dediğin, senin hislerine birazcık değer verip, böyle bir işe kalkışmadan önce iki kere düşünmeli bence. Ex'ten çok arkadaşa yazık diyorsun ya, bence tam üstüne bastın! O güven duygusu bir kere sarsılınca toparlamak zor oluyor. Peki, sen böyle bir durumda ne yapardın? 🙃
Cevap
24Cevap
Yani yakın arkadaşım sonuçta benim yaşadığım şeyleri biliyor dur bence kabuk etmez ki
Hayır olamaz. Onun saçını başını çok güzel yaparım anladınız siz 😄
Olamaz, olursa silerim canım🌸
Öyle birisi benim arkadaşım değil jdjdj
Olsunlar gram umrumda olmaz. Sonuçta artık bir bağım kalmamış o şahıs ile öyle değil mi?
Olur mu öyle şey 😂
Olabilir çünkü eski sevgilimle bir bağım kalmadı sıkıntı yapmam böyle şeyleri ama yakın arkadaşım artık arkadaşım olamaz
Hainlik olarak görmüyorum demekki yetersiz kalmışım
Benim bakış herkesten daha farklı :))
Hiç umurumda da değil herkes kendine yakışanı yapar...
Yani normalde psikopat tarafım ağızlarına leyve sok asit dök diyor ama sakin kalmalıyım...
Sakin kalayım evet...
olabilir ama bi süre geçtikten sonra. ama daha önce aşık olduğum bi kızsa eğer o zaman kırılırım
Olabilir ama o benim yakın arkadaşım olamaz. Bu genellikle aşağılık insanların yaptığı bir davranış
Hayır olamaz bir şey hatırlattı bu soru bana komşumuzun eski kocası kadının kuaförüyle evlenmişti ve kadın çok kırılmıştı kuaförüne:(
Öyle bir insan yakın arkadaşım olamaz. Böyle bir şeyi aklından geçirecek bir haysiyetsiz benim arkadaşım dahi olamaz.
Tek bir alternatif bunu mümkün kılabilir en iyi arkadaşım ve sevgilim benden önce de arkadaş ya da akrabaysa diğer türlü etik bulmuyorum
Yakın arkadaşım eski sevgilimle birlikte olamaz. Arkadaş kalamaz. Flört ettiğim kızla dahi vakit geçiremez.
No olamaz, velev ki oldu o kişi arkadaşım olarak kalamaz...
Erkeklerde bir kural vardır, hiç kimse kimsenin eskisiyle işi olmaz.
İkisinin kafasını birbirine tokuştururum yüksek ihtimalle
Olabilir ama double date yapılması imkansız olur. Ve evlenirlerse evlerine gitmem.
Arkadaşlıktan silerim onu. İkisinide cehenneme yollarım.
O potansiyeli taşıyan arkadaşları bile hayatımdan çıkardım desem
Allah onları bildiği gibi yapsın gün yüzü görmesin ler
Yakın arkadaşım benim exlerden ölesiye nefret ediyor sjshjdjs olmaz asla 😂
İkiside benim için yabancı olur umrumda olmaz
Olursa karakteri yoktur..
Karekterli biriyse olmaz
Ya ileride evlenirse?
Şerefi namusu yoksa olur.
Olursa zaten arkadaşım değildir 😃
Çok haklısın
Bazı şeyler caiz olabilir ama etik değil derler ya işte bu da tam olarak bundan... olamaz
Hayır olamaz zaten racona ters racon bilen birinin yapacağı işler değil bunlar
Olabilir ama artık arkadasım olamaz
O zaman yakın olmaz. Hatta arkadaş bile olmaz
"IRZ DÜŞMANI FIRSAT BEKLİYORMUŞ"
Olmasa iyi olur
KS hep öyle şeylerle dolu.
Yok öyle bi dünya ne ben nede onlar için
Olamaz ikisini de silerim
Benden vazgeçerse
Ona arkadaş demem ben başka bişey derim
Bence bunu kimse kaldiramaz arkadaşlık biter ☺️
Aynen öyle ☺️
Tabiki hayir. Adap ahlak diye birsey var.
@Derinblack Edep yahu :D
@Siouxe òyle dwgilmi? Dünyada insan kalmamis gibi karektersizlige gerek yok
Sorması bile cinnet
Olamaz olmamalı
Bunu yaoanı temiz dövmek gerekir
Tabiki olamaz
Yuh derim
Olamaz
Hayır tabiki
İkiside yok
Fark etmez
Bende ikiside yok