Oldu ya sevgiliniz eski sevgilisiyle dost kaldı. Onunla görüşüyo ve sizin de onunla arkadaş olmanızı istiyo. Ne yapardınız bu durumda?
Sevgilinizin eski sevgilisiyle arkadaş olur musunuz?
Sevgilinizin eski sevgilisiyle arkadaş olur musunuz?
eğer eski ise eskide kalması gerekir ben eski sevgililerim ile arkadaş olarak dahi görüşmem Benim sevgilim olacak kız da eskilerini bana getirmeyecek. Almaz benim mantığım eski sevgiliden dostluğu arkadaşlığı
Bunu kız arkadaşıma efendi efendi izah ederim
çıldırırım kudururum ama belli etmem 1 kez söylerim görüşme derim
gizli gizli görüşmeyi
yada görüşeceğim sözünü asla kabul etmem
o zaman yine başa dönerim belki yine uzun sürmeyen bir ilişkim olmuş olur yine sürdüremedim diye üzülürüm ama o kız ile de aynı hayatı paylaşmam
Salarım gitsin kiminle arkadaş oluyorsa olsun
Bana değer vermeyen eski sevgilisi ile görüşmek konusunda ısrar eden bir kız ile ben aynı hayatı paylaşamayız
olmaz yani hiç bir şekilde olmaz
Bu benim mantığıma aykırı bir durum değil olabilirim. Ama esasen; sevgilimin eski sevgilisi benimle arkadaş olmayı kaldırabilir mi acaba? Ne de olsa şu anda sevgili benim elimde :))))
Dünyanın acımasız gerçekleri :))))
oldum ben hıc bır sorun yok belkı cok uzun suren yogun bır sevgılılık donemlerı yoktu ondan bılemedım ama zaten en buyuk rahatsızlıgı eskı sevgılıler vermıyor etraftakı potansıyel kadınlar daha urkutucu :)) ama hıcbırının ustunde durmamak lazım ustunde durulan sey degere bıner ben bunu bılır bunu soylerım o yuzden eskı sevgılı de bana sorun olmaz ha kısılıgını sevmıyorsam o ayrı ama ıllakı eskı sevgılı dıye sorun yaratmam
Olurdum tabi ama aramızda gercek bir arkadaşlık olabileceğini sanmam. Sırf aralarında bişey olmaması ve yakından takip etmek için olurdum. Ama sevgilimin eski sevgilisiyle dost olmasını istemezdım böyle bir şeyi kabul etmezdim.
Cevap
4Cevap
aslaa aslaa..çünkü kendimi o kızla kıyaslarım ya da kızın tavırlarını incelerim acaba erkeğimin içini mi hoplatıyor diye. yahut sevgilimin yaptığı bi espriye gülüşü bile benim için bi "acaba"dır.sonra katil olurum bakmışsın tuvalette kızın kafayı klozete falan sokmuşum :P
Onlarin bir sorunlari yoksa bana ne canim..Ister ayrilirlar ister barisirlar.Sevgili olan kisiyle de zaten dogal sartlarda gorustugum biriyse gorusmemi surdururm yoksa sevgili olup olmamasi benim o insana sempati ve arkadaslik duymami saglamaz.Ayrilmalari da etken olmayacagi gibi...
3 kez oldum..rahatsız edici bir şeyi olmuyor ama beğeniler farklı olduğu için çok da sıkı kanka olamıyorsunuz..orta şekerli bir arkadaşlık oluyor
tanışırdım ama arada bi seviye koyardım devamlı görüşmek yerine rast geldiğinde bi selamlaşma olabilir...
Kuytuda sıkıştırır, o kızı bir daha görmeyeceksin derim.
Kendisi bilir. Ben uyardım.
yanımda beraberken yaşadığı anılarını anlatmadığı sürece sorun yok
olmam, olmadığım gibi onun da dost kalmasına müsade etmem :)
grup mu yapacaz derim..
Bu yorum esaslı olmuş :))
"Bas git ulen" demekle aynı kapıya çıkıyor :))
Sevgilimin eski sevgilisiyle arkadaş olmayı geçtim. sevgilimin adını ağzına almasını bile istemem ne o öyle çok sınır bi durum.
böyle birşeyin imkanı yokkkkkkk!
o kadar medeniyet bana fazla
Evet olabilirim.
kırmamak için olurum
hayır tabikide olmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar