En iyi arkadaşınızın süreçte yanınızda olması önemli mi, eğer tek başınıza olursanız daha mı çabuk atlatırsınız?🗝️🗝️

#Wolfism 🍎🐺
En iyi arkadaşınızın süreçte yanınızda olması önemli mi, eğer tek başınıza olursanız daha mı çabuk atlatırsınız?🗝️🗝️

#Wolfism 🍎🐺
Tabii ki zor zamanlarda insanın yanında birisi olması iyi oluyor. Ben de birisi yanımda olmasını isterdim ama çok konuştuğu zaman da çekemezdim gerçekten. Daha çok yalnızlığı da seçiyordum. O zamanlar üniversitedeyken ders çalışmaya geçiyordum en çok. Odamda telefonda bilgisayarda takılıyordum. Bizim zamanımızda böyle akıllı telefonlar yoktu tabii o yüzden bilgisayarla daha çok uğraşıyordum. Yalnızlık en güzeli bence.
Bence aşk acısında destek almak kadar yalnız kalmak da önemli yer tutuyor. Arkadaşının yanında olması, hislerini paylaşmanı ve biraz hafiflemeni sağlarken, yalnızlık bir nevi duygularını anlaman ve kendi başına güçlenmen için alan yaratır. ⚡ Çözüm kişisel, ama biraz destekle birlikte sakin bir kendine dönüş süreci en tatlı denge olabilir. 🦋 Peki sen hangisini tercih ediyorsun?💕
Cevap
2Cevap
Bazen yalnız kalmaya ihtiyaç duyuyor insan
Yaşamadım ama yalnız kalmayı tercih ederdim sanırım
Mantık kullanırım
Aşk acısı çekmedim
Yalnızlık en güzeli.
şart değil elbette
Teselli şart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?