Evet nasıl teselli edersiniz, alalım teselli cümlelerini 😌

Evet nasıl teselli edersiniz, alalım teselli cümlelerini 😌
Teselli etmiyorum, gerçeği söylüyorum. Ayrılık sonrası içi yanan birine boş ver demek içimden gelmiyor. Gözümün önünde acı çeken birisini, olumsuz şeyler ile daha çok yakmaya gerek yok. Kendimce olayı anlar ve ona göre yorum yaparım. Bazen kelimelerden çok, sessizlik iyidir.
Yanımda ağlamasına izin verir, sarılır ve sadece dinlerim. Teselli edecek bir durum yok. Ne deseniz boş. Yürek yangını, sevgisi ve takıntısıyla doğru orantılı. Yalnız bırakmayın ve aktiviteler yapın. Kafasını dağıtacak planlar yapın iş veya okul dışında eve gitmesin hemen. Ama öncelikle beraber depresyona gireceği ve ağlayacağı günler olsun. Yanında ol ve sarıl. Ağlamasına izin ver. İçini döksün bir hafta falan. Ve ilk günlerde yapacağı yanlışları engellemeye bak ki, pişman olmasın. Sağlıklı düşünemez. Sonra o moddan çıkart onu. Kafasını dağıtacak şeyler yaptır.
Ve sonra her yer bayram olsun. Başarı zahmetlidir ve asla pes etme @legalpainn
@SeeYouBaby teşekkürler
@Legalpainn Ben teşekkür ederim biliyorsun her zaman he an yanındayım güzel zamanlar geç de olsa gelecektir bunu unutma 😊
O Kaybetti, bu da geçer, değmez, önüne bak.. Gibi artık kokuşmuş cümler bir şey ifade etmiyor..
Anlamsız olduğunu bilerek başlarım önce..
Çünkü ne dersen de fayda etmiyor.. Hatta teselli cümleleri bile hakaret gibi olur.. Benim için öyle en azından.. Başkasını bilemem..
Ona yanında olduğunu hissettirmek önemli yani takma üzülme gibi klasik kelimeler kullanmam çünkü bir işe yaramaz üzülmeye devam eder illa ki en azından hafifletmek lazım acısını oda yanında olup onunla ilgilenmek onu iyi hissettirir bir nevi de olsa yani
Cevap
50Cevap
Kızım git aynaya bak onun gibi niceleri senin yolunda pas pas olur derim😂
Destek olunabilir yanında olarak
- Gündüz canı çıkarılıp - Gece dağıtmaya götürülerek
- Ünlü düşünür Firdevs Yöreoğlu'nun da dediği gibi: "Sen güçlüsün. Herkes için en iyisi bu, sen de biliyorsun, aslında. Ağlayacağına ucuz kurtuldum diye sevin. Bak, geçecek, toparlanacaksın. Biliyorum, zor. Şimdi ağır geliyor belki, taşıyamıyorsun, ama güçlü olan sensin. O, zaman içinde dağılıp savrulsa bile sen sağlam basacaksın yere. O yıkılsa bile sen hep ayakta kalacaksın."
Boş ver kanka gel hamburger yiyek dediğin anda zaten o an unutur 😃
Teselli edilmez, ters teper veya acısını arttırır. Söylenecek tek şey, "yaşayacaksan acını yaşa ama geride bırak". Ne eksik, ne fazla.
Sevenin, sevdiğini unutması için acısını yaşaması gerekir.
Sözlerinden neleri içerlediğini tespit etmek sureti ile onun içini dökmesini sağlamak ve burdaki amaçta hatalarının farkına varmasını sağlamak sonraki adım ise dikkatini başka yöne çekmek gerek mesleki gerekse eğlence türünden konular açarak
Teselli deyil sahşi gördüğüm hakikati söylerim o an içi yanabilir belki bana düşman bile olabilir yaşadığı duruma göre değişen bir konu acı ya da tatlı toparlamaya calışırım
Ben şey diyorum ‘ sana başka manita mı yok ya da o kız zaten senınle nasıl sevgılı hala anlamıyorum sen hayvanın tekısın ‘
İkna oluyorlar , başka teselli cümlesi kurmam
Ben muhatap olmam öyle durumdaysa genelde hınçlarını benden çıkartıyorlar
Ayrıca benim onu rahatlatmak içinsöyleyeceğim samimiyetsiz anlamsız sözlerime ihtiyacı yok
Ayrılmışsa onun için hayırlısı buymuş niye teselliye ihtiyaç duyuyorki mutlu olmalı hayatına devam etmeli👍🏿
Erkeklerin tesellisi malumdur, dul kadınsın yaklaşımı sergileriz. Varsa birşeye ihtiyacın, emrindeyim. Ne bileyim yoğurt, yumurta felan
Dinlerim sadece, derdini anlatana akıl teselli vermeyin zira onların teselliye değil dinlememize ihtiyaçları var
Derdini dinlersin sonra yüzünü güldürürsün yanında olmak bile yeter en önemlisi zaten yanında olmak
Kek bile kalıbından çıkıyor pişince sende pistin işte dersin 😪
Tesellilik Bi durum yok çok meraklıysa ayrılmasaydı.
Yalan değil benim kankam kız sevgilisinden ayrıldı gece sevişerek teselli oldu
Hic birsey dememek.. sadece dinlemek gerekir.
fırsattan istifade edip teselli edilebilir :D
Beş on yıl sonra bunu kafana takacağını, gerçekten düşünüyor musun?
Çok mızmızlanıyorsa hiç uğraşılmaz bizim ki beni yıldırdı.
Senden sonra kuşu uçmasın Allahın blasi pislk mikrop...
Dinler yol gösteririm ama teselli edemem çünkü bu konuda gerçekten kötüyüm. 🙄
Ben genelde alıp içmeye götürüyorum. Çünkü teselli olmuyor müptezel 😅
Ayrıldıysa düşünüp karar vermiştır teselliye ihtiyacı yoktur.
Bırak ağlaya ağlaya uyusun onun tesellisi zaman sen yanında ol
Üzülme geçecek dök içini ağla derim. Ama kendini bu kadar yıpratma derim. Söylerim birşeyler işte.
tesellisi yok.. dışarı çıkarıp kafa dağıtmak isterim. belki bi konser, biraz alışveriş, biraz arkadaş ortamı... öyle şeyler.
Sana kız/erkek mi yok bunun üstüne tutan teselli yok
Aptal mısın kızım niye üzülüyorsun geçen gördüğümüz yakışıklı çocuk seni sordu bence unut şu malı yeni aşklar seni bekliyor
Otur onla üzül kdjdjjd
Hiç bir şey söylemiyorum çünkü zaten her şey ortada ve acısını çekmeden bundan asla kurtulamayacak. Sadece onunla dertleşerek ve onunla vakit geçirerek acısına ortak oluyorum😊
Teselli edilmez onunla oturulup dert dinlenilir gerekirse içilir
Bi 70 lik rakı alıyoruz gerisi kendiliğinden halloluyor şişenin dibine görene kadar
Ne söylesen boş o yüzden ne başını ağrıt neden kendini yor..
Tekrar gelecek merak etme. Hep gelirler tekrar.
Hep aynı yalanlarla
Sana kız mı yok, sana erkek mi yok
Teselli etmem. Acısını kendi içinde yaşayıp zaman vermesini söylerim sadece.
Biz genelde rakıya gidiyoruz gecenin ilerleyen saatlerinde ne olacağı belli olmuyo
O zaten bana sarkıyordu
Öyle ölmez füze atsaydik djdjdjjd
😅 oda olur ama daha masraflı
Doğanın kanunu bu yapacak bir şey yok biri gider biri gelir bugün çok acı çekeceksin yeni biri gelecek belki onunla da aynı şeyi yaşayacaksın ya da o gelen kişiyle ömür boyu yaşayacaksın bu genelde hep kısır döngü
Teselli etmek yerine bir şeylerle vakit geçirmek daha iyi gelir başka türlü unutamaz
Teselli etmek için merhamet li olmak gerekir
Yanında olarak teselli edilir
Valla ne kadar teselli edersen et, en sonunda yine kendi bildiğini yapcak o kadar teselli de boşa gitcek 😂😂😂
Cinsiyeti nedir ona göre yol belirlenir
boş ver knk zaten orspuydu
Arkadaşım kız ise "boş ver bee sana erkek yokmu" derim, erkek ise de "boş ver bee sana kız yokmu" derim ne deyim başka yani 😊
Bence bir tatile çıkartmak gerekir
Taş gibi hatunsun o kaybetti derim
Vardır bunda da bir hayır, yoluna bak derim
ah ne Romanlar yazdım 😀
boş ver knk sana kız/erkek mı/mi yok
Düşüncelerini değil, modunu değiştir.
dinlerim o şekilde konuşurum
Yenisini bulursun üzülme denebilir 🙄
boş ver kanka senden iyisini mi bulacak de
Azer Bülbül açarım yanında beraber dertleniriz. Mutlu etmeye çalışılmaz çünkü mutlu olamaz bir süre.
Maden ocağını değil işlenmesine koşmuş boş ver derim
Uzulme be kanka elini sallasan ellisi dersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?