https://youtu.be/vZemVZ3y2Rk
Aşk acısı çeken arkadaşınızı nasıl teselli edersiniz?
https://youtu.be/vZemVZ3y2Rk

Hayat herşeye rağmen devam ediyor. Seni üzeni veya senin değerini bilmeyeni niye bu kadar dert ediyorsun. Hayatta daha önemli sıkıntılar çıkacak karşına. Tabi üzüleceksin sıkılacaksn. Gerçekler bunlar ama yelkenler suya inmeyecek.
Cevap
28Cevap
Biliyorum şu an kendini çok kötü hissediyorsun ama geçecek emin ol geçmeyecek aslında daha çok alışacaksın
Teselli etmem. Bana mı sormuşlar aşık olurken.
Çok teselli ettim. Düzelen evlendi
Büyüdüğünde geçer, önce aşkın gerçek olmadığını sonra da yaşadığın şeyin takıntı olduğunu anlamalısın. öyle ya da böyle zaten geçecek yenisi bul işte
Bu ilk değil ki son olsun. Belki aylar sonra unutup bir yenisini seveceksin. Çünkü sen böylesin.
Değmez o şspşala, iyi bir halt olsaydı şimdi yanında olurdu derim 😄
Hiç çekemem aşk acısı falan. Teselli vere vere bir hal olduk zaten.
Aşk da acısı da geçicidir diye teselli ederim..
"Üzüldüğünü değmez" diyorum. Samimiyetsiz geliyor olabilir insanlara ancak gayet de samimi şekilde söylüyorum. Üzüldüğüne değecek biri olsaydı yanında olurdu, çekip gitmezdi.
Teselli yerine kafasının dağılmasına az da olsa yardımcı olcak aktiviteler düzenlemek daha mantıklı. Söylenenler bi kulağından girip diğerinden çıkacaktır zaten.
Kalp ile Beynimizin verdiği dinmeyen, bitmeyen savaş!
Beyni durdurur onarır resetlersin bir süre belki ama Kalp kanamaya devam eder.
Yanında ol ama karışma, girme beyne sıkıştırma kalbi bırak kendisi halletsin meseleyi bence.
Aşk her durumda acı çekmektir!
Aşk acısı çekiyor sipsevdinin biri bıktım senden diyorum konuşuyorum bırak bu adamı ama takıntılı şapşal kız🤗agliyor zirliyor ertesi günü barisiyor
''kendi kaybeder çiçeğim'' en iyi arkadaş tesellisidir. ek olarak en sevdiği şeylerle şımartmak tabii ki.
Gençsin güzelsin biri gider biri gelir boşverr
Waffle yiyelim mi?
Bence mükemmel teselli
Ben bu tarz konularda arkadaşlarımı teselli edemiyorum yaa shdhw baya beceriksizim snrm
Ne desen teselli olmaz en azından bir iki gün vermen lazım o nasıl istiyorsa öyle davran
Sana bir şey yazmak için, aşk açısının nedenini de yazsaydın sana yardım edebilseydim
boş ver oooolum
Sana garı mi yok
Yenisini buluruz diyerek 🤪
Yanında olduğunu hissettir yapacak başka bir şey yok
Üzülme herkesin başına geldi aha bak benimde gelmişti bak yaşıyorum hala derim 😎😂
Saçma saçma durumlara girme. Kimsenin yokluğu seni düşürmesin de.
Acısını yaşasın ama saçma sapan şeyler yapmaya kalkmasını engellerdim
Ya biz erkekler kızlara teselli vermesek iyidir bence :D :D olay başka boyuta geçiyor
Hayatın daha korkunç acıları vardır fakat aşkın acısı olmaz.
Allah'ım çok zor 183839019173 defa ayrıl barış kus barış olduğu için beynim eror veriyor artık ve bıktım hayırlısı diyorum beynim kaldırmıyor telefonun kökten kapatıyorum
"s. ktri et sana karı mı yok la" derim hemen çevremden hatunları paslarım
Rakı içmek derim zaten ikinci kadehten sonra ağlamaya başlar iyice içini döker sızar kalır masada sabaha limonlu su ve soğuk bir duş tamamdır. Akşama kalmadan ava çıkar yine 🤣🤣🤣
Teselli edilmez zamanla anlar acısı diner herkes bir şey söyler ama kimse çektiği acıya çzöüm bulamaz sen yanında ol sarıl ona yeter
Koy g. tüne gitsin 🤣
Kimse kusura bakmasın biraz sert oldu ama
Sen daha iyilerine layıksın elini salla elli Kız gelir 😀
Etrafda daha yakışıklı erkeklerin olduğunu ve önünde uzun uzun zaman olduğunu hatırlatırım
koy g*tüne rahmet gelsin takma derim :)
O acı çekilecek başka yolu yok.
Saçma sapan bir kişi için üzülmeye değmez bence
Yaninda olarak ve dinleyerek
Teselli ile geçmez zaman onun ilacı zaman
Teselli etmem, dik dursun. Ağlak insan sevmiyorum
Aşk acısı çeken arkadaşım olmuyo genelde şükür
Aşk acısının geçmesi zor teselliyle geçmez
Koy g'ötüne derim
hadi ordan et
Kendi haline bırak. Zamanla unutur zaten
İçmeye götürüyorum