Onun yanında olup destekler misiniz? Yoksa olayları unutmasını mi istersiniz? Aşk acısı çeken arkadaşınızı nasıl teselli edersiniz?

müsade ettiği sürece ve elimden geldiğince doğrusuyla yanlışıyla yanında olurum hataları varsa da söylemekten çekinmem yapıcı bir şekilde olmak şartıyla
Ben beyazım ama şu süper ego benim bebişliğim değilse bende bişey bilmiyorum 🙊 🙊 🙊 😂😂😂😊😊😊
Olsun aşkım bizde çocuğu hastanelik ederiz sonra meyvesuyumuzu hanımellerimizi alıp ziyaretimize gideriz derim
Omzum onun olsun. Koluma da sumugunu silebilir. Nasilsa gececek. Yakar sigaralari sonrada beraber guleriz
Cevap
20Cevap
Freud üzerine caps yapmak güzel olmuş..
Teselli etmem zira her aşkın ilişkinin kendine has matemi olduğuna inanıyorum. O yüzden en tepede acısını yaşamalı ki zaman evresinde hafiflesin. Teselli ancak bu süreci baltalar. Gereksiz buluyorum.
Unutmasını isterim. Görürsun o da sana aşık olacak kıskandıralım kesin işe yarar gibi saçma umutlar vermektense unutmasını istemek daha iyi
Duruma göre. Ama her zaman gerçekçi yaklaşırım. Boş umutlara kapılmasına engel olmaya çalışırım.
Sevdiği çocuğu kızlarla toplanıp döverdik. Başka türlüsü yok bence 😂 sevecek zorla. 😂
Lan oğlum sana kizmi yok lan hadi kokoreç yemeye kah kah kah kah hadi kah yidiyoh...
bu yaşadıkları hayatının küçük bir bölümü bunlar birer tecrübedir
şu üç günlük dünyada iki gününü hüzün ve kederlemi geçirecek yazık ona umarım çabuk atlatır
sen daha iyilerine layıksın bırak bu zaten maldı :DD
-sen daha iyilerine layıksın lan
-o seni kaybetti asıl
- boşver ya geçer
Zamanla atlatır nasıl olsa o süre içinde yanında olurum.
Onunla bolca sohbet nasihat edip bir tatlıcıya götürmek sonrada sahilde yürümek onun için en iyisi olucaktır ☺
sana kız mı yok kanka derdim heryer kız kaynıyor yeterki paran olsun :D
Acısıyla bas basa bırakırım. Beni anlamaz ki
Etmem en güzel acı aşk acısıdır
etmem gebersin puşt 😀
sakıya bogalım bu gece kendimizi yarın temiz
mektebe götürüyorum ben
Ne ısmarlıyım gardaşıma diye sorarım
sen daha iyilerine layıksından girerim :D
Ne aşk acısı yaa. Ne kadar çok abartılıyor bu konu
Boşver kanka zaten o tipsizdi ne üzülüyon :D
bende aşk acisi cekiyorum zaten
Saatlerce laf anlatmisligim var ama nafile