AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
Kalitesiz sayfa açmışsın iyi güzel bir defter almalisin
E zaten işsizsen o evlilik yolunda bir ilişki değilmiş.
Hiçbir gelirin yokken nasıl evlenecektin?
Nasıl geçinecektin?
Daha 1 ay önce mezun oldum. İş aramaya da yeni başladım. İllaki olacak. Vasıfsız biri değilim
Öyle demek istemedim ama sonuçta yaşamanın da maliyeti var. Mesela "ben evlenmek istiyorum " dediğim zaman babama " Davetiye verirsen nikaha gelirim" demişti. O hesap yani...
Haklısın ama evlilik için 1 sene çalışsam yeterince bir gelir elde edebiliyorum. Ki onun ailesi destek çıkmasa bile benim babam olmadığı için 3 abim hazır her şeyimi karşılamaya. Onun da babasi yok bu kadar masrafları genc yasta yuklenmeye gerekk yok. Evimizi gecindirecek kadar gelirimiz olduktan sonra evlilik masrafları beni çok korkutmuyor.
Hmm anladım, ben daha farklı düşünmüştüm
Demek ki seni hak etmemiştim niye bu kadar üzülüyorsun
23 yaşındayım ve çok benzer durumdayız ama kendini meşgul etmen gerekiyor iyi geliyor
Puzzle yap 1000 parcalık bir puzzle al kafan cok dağılır hicbir şey dusunmezsin
Chat gpt le diyaloglara gi bakalim nasil kendine geliyorsun :) bir baska seçenek te yeni ortamlara girip yeni insanlarla tanışmak ve onlara eskiyi hiiic hic açmamak. Bu dünyada herzman yeni sayfa açılır depresyona takılma yaşın cok guzel
Çivi çiviyi söker inanmazdım ama emin ol başka insanlara şans ver bu senin hayatın ve bu ysadıgın hayat o insana endeksli değildir. Belki çok kötü bir evlilik olacaktı. O yüzden değerini bilen insanlara fırsat ver
Yani gerçekten çok üzücü bir durum ayrılık sebebiniz neydi bir iş yerinde çalışmaya başlayın çalışmak size iyi gelir
Öncelikle cok geçmiş olsun Allah nasip etse olurdu demek bi hikmet var senin şu an bilemediğin.. bir hayvan ilgisi guzel olabilirdi bunu düşünebilirsin veya tanımadığın kişilere yardım et.. ama cok yalnız kalma bu aralar
Aynılarını bende yaşadım 1 sene once. Emin ol geciyor sadece zaman ver kendine. Mümkün olduğunca evde durmayaya calis ve seni anlayan insanlarla birarada ol.
24 yaş çok güzel gencecik kızsın kız bence bu acıyı dibine kadar yaşa sonra hayata odaklanırsin içine atma yaşanması gerekiyormuş bu hayatta başımıza gelen her şey bi deneyim
Zor bir durum haklısın insan üzülüyor hayalleri mahvoluyor ama herşeye rağmen hayat devam ediyor
Güçlü ol ayağı kalk ve hayatı doyasıya yaşa bir daha gelmeyeceğiz bu hayata
çöküşü başka bi insana atmak ne kadar kolay değil mi
Odaklanman gerek şu an ihtiyacın olan tek şey insan konuşmak
Dana yardım edicem. Ama sende söz dinliceksin teslimiyetçi olcaksın. Bitmesi gerekiyordu belli ki.
Kafanı dağıtacak şeyler bulmalısın, sürekli olarak evin içerisinde oturup düşünmek sana fayda sağlamaz..
Yakın zamanda güzel bir tatile çıkmalısın iyi gelecektir
Tatildeyken ayrıldık. Tatilim zehir oldu
Simdi kendine zaman ayirma vakti
sosyal akyitivite zinciri oluştur , bu arada kendine birisisinide bulursun, herşeyden önce sktretmeyi öğren bence çok işe yarıyor.
Kanka Bunun tek bir yolu var hobiler edinmek Maddi manevi olarak kendini bu düşüncelerden uzak tutmak denendi😂
Başka birini bulabilirsin veya kursa felan yazıl
evde kalma olabildiğince dışarı at kendini rutin hayatını olabildiğince sürdürmeye çalış
Spora başla bence en iyi çözüm hem meşgul olursun hem bedenin yorulur rahat uyursun
Zamana birak acele etme dogru biri cikacaktir. yanlis kisilerden uzak dur.
Bende seninle aynı duruma düşmek üzere yim sen bana yardım eder misin
profesyonel bir destekle beraber, sokaktan kedi çalabilirsin. yaralarını sarıcak❤️
Bu süreç biraz daha devam eder ne kadar oldu bilmiyorum ama hemen atladılmıyor
Kuran oku namaz kıl canim internetten dinle
Yeni aktiveler edin yeni insanlar ile tanış kafanı dağıt illaki zor olacaktır ama başarabilirsin
boş ver ben boşandım bile 23 yasinda hayat mucizelere gebe karamsar olma
Liseden mezun olunca işsizligi bende yasadım takma kafaya senden değerli seıl hıc bısey hakkında hayırlısı olmuştur belkı iyi biri çıkar umarım karsına
Takma salla gitsin demicem öyle olmuyor çünkü bu isler.. zamana bırak eğer geçmezse de terapi al
Senin bir omuza ihtiyacın var evlilikten sogutack 🤣
Herşeyin çözümü var, bu kadar sıkma canını sakin ve mantıklı düşünmen gerek
Nedir çözümü
Uzun uzun anlatayım istersen çünkü bende yaşadım benzer şeyi
Sağlık olsun geçmiş olsun
Kafana takma, hayırlısı böyleymiş belki önüne bak yeterli
bol bol yürüyüş yap.
Zamanla geçer zamana bırak.
Geçer merak etme geçmeyen bir şey yok ki
Geçmiş olsun, maddi durumun nasıl?
Yeni bir kursa gitmek veya evi düzenlemek iyidir.
kadin olmak basli basina bir lanetle yasamaktir zaten
Birini bul vakit geçir konuş ben hep öyle atlattım
En güzeli nette vakit geçirmek bence
Yerini yurdunu değiştir sıfırla hayatı
Neden ayrıldınız reis yanlış anlamaz isen
Allah yardımcın olsun. Zor dönemler tabi.
Neden bitti belki barışırsınız
neden bitti merak ettim şimdi
dizi izleyebilirsn
çivi çiviyi söker derler
Zamanla düzelir her şey
Nasıl evlendiniz neden oldu
Lolsy değil anlıyor zamana bırak
Gel dertleşelim
spor yap. doğa da iyi gelebilir
Şehir değiştir bir süre akraba ziyaretine git
Akrabalarımla görüşmüyorum. Çevremde sıfır insan kaldı ya. Şehir dışına cikamam.
O zaman biraz için yanacak alışana kadar
Benim kimsem yok 28 yaşındayım işimde yok
Ve senelerdir acı çekiyorum geçmiyor yorumlar atlatmış ama herkesin hayat şartları farklı küçük ilçede oturuyorsan imkanların yoksa zor
Destek alabilirsin çıkış yolu bulamıyorsan
hayırlısı olsun hakkınızda
Birini bul kafa dağıt ama bağlanma