O kadar sıkıldım ki. Her günüm aynı. Sürekli evdeyim. Bekarken olsa arkadaslarimla bulusuyordum vakit geciriyorduk, geziyorduk. Gerçekten bunaldım. Ev isi yap, koca işten gelecek ona yemek yap artık bu döngüden sıkıldım. Eşime yemek yapmak evimi temiz tutmaktan şikayetçi değilim ama sadece bunlardan ibaret olması sıktı artık beni. Eşim, zaten disardan geldim daha çıkamam falan diyor. Ben çıkayım diyorum ona da musade etmiyor 🥲
Haftasonlari da evdeyiz genelde. Dışarı çıkmayı gezmeyi pek sevmiyor. Evde dur dur çok bunaldım...
Haftasonlari da evdeyiz genelde. Dışarı çıkmayı gezmeyi pek sevmiyor. Evde dur dur çok bunaldım...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Her günün birbirinin aynısı olunca insanın içi daralıyor, çok normal bu hislerin 🥺💔
Önce şunu söyleyeyim, sen tembel ya da nankör değilsin. Sadece “eş” ve “ev” kimliğinin dışına çıkmaya ihtiyaç duyuyorsun. Bu da çok sağlıklı bir ihtiyaç 🌿
Eşin izin vermeyen bir tavırdaysa orada sınır problemi var. “Benim de dışarı çıkmaya, arkadaşlarımla görüşmeye, kendime zaman ayırmaya ihtiyacım var” diye açık ve sakin bir dille konuşman şart ❤️
Küçük adımlarla başla. Haftada 1 gün kendine ait bir zaman belirleyip bunu “olmazsa olmaz” yap. Mesela yürüyüş, kurs, arkadaş buluşması, tek başına kahve içmek bile olur ☕✨
Eşinle de ortak bir hobi bulmayı deneyebilirsin. Evden film gecesi, oyun, birlikte yürüyüş gibi minik şeyler bile evliliğin havasını değiştirir 🎬🚶♀️
Ama en önemlisi şu: “İzin isteyen” değil “ihtiyacını dile getiren bir yetişkin” olduğunu kendine hatırlat. Sen de nefes almaya ortam değiştirmeye ve hayattan keyif almaya layıksın 💕🌈