24 yaşındayım. Evlilik yolunda bir ilişkiydi. Böyle zamanlarda ne yemek yiyebiliyorum 2 saatten fazla uyuyamıyorum. Her an ağladım ağlayacak halde geziyorum. Arkadaşlarımla da bu ara aram iyi değil. Dışarı çıkamam. Yeni mezun ve işsizim. Nefes almak zor geliyor. Napilir yardım edin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
9 aySeni o kadar iyi anlıyorum ki. Aynı yollardan ben de geçtim. Sana tavsiyelerim var, bunları yaparsan en geç 4-5 ayda acın diner. Öncelikle İzzet Güllü izlemeye başlamalısın, hayatına çok şey katacak. İkinci olarak kesinlikle ama kesinlikle onu stalklama, bakma, görme, iletişim kurma, fotoğraflarına bakma. Biliyorum merak ediyorsun ama başka biriyle bir şeyini görürsen çok üzülürsün, süreç geriye gider. Üçüncü olarak duygularını bastırma, ne zaman ağlamak istiyorsan o zaman ağla, acıklı müzik dinle öyle ağla ki bastırılmış tüm duyguların aksın gitsin. İnsanlar böyle zamanlarda acıklı müzik dinlemeyin der ama bir psikolog böyle zamanlarda acıklı müzik dinlemenin daha iyi olduğunu çünkü bastırılmış üzüntü duygusunu açığa çıkardığını ve katarsis etkisi yaptığını söyler. Duygularından korkma, üzülmen, ağlaman çok normal. Biliyorum, ciğerin yanıyor ama inan bana bundan yıllar sonra geriye dönüp baktığında hatırlamayacaksın bile. Bu hissettiklerin çok insani, bırak aksın gitsin. Dördüncü olarak bol bol dua et. Etmiyorsan da hemen başlamalısın beni en çok iyileştiren buydu çünkü. Gerçekten de ciğerimdeki o yangı kayboldu dua ettikçe. Nasıl dua edersin bilmiyorum, Allahım bu acıyı kalbimden sök al mı dersin yoksa eski sevgilinin yaptığı şeylerden dolayı beddua mı edersin bilemem. Ama maneviyatını güçlendir, bu zamanlarda çok işe yarayacak.
36 Yorumla- 9 ay
Ve şu ayetleri de unutma: "Sizin hoşunuza giden bir şey sizin için şer, hoşunuza gitmeyen bir şey de sizin için hayır olabilir. Allah bilir, siz bilmezsiniz.", "Geçip giden bir şey için üzülüyor musun? Yemin ederim ki sizin için hayırlı olsaydı kalırdı.", "Biz sizi en iyisiyle de en kötüsüyle de sınarız. Sonunda bize döndürüleceksiniz.", "Allah sabredenlerle beraberdir.", "Sabret! Senin sabrın ancak Allah'ın yardımı iledir. Onlara üzülme! Hile yapmalarından dolayı da daralma! Şüphesiz Allah muttakilerin ve muhsinlerin yanındadır."
- 9 ay
Bu ne zaman kişiye döner peki? Onla da ilgili bilgi var mı?
- 9 ay
Ne kişiye döner anlamadım
- 9 ay
Abla sabredince bir kömürden bir elmasa dönüşüyor sun da o gözükmeyen savaşları yanlış anlaşilmalari , yanlizlik ben atlattım da o öyle yaşayınca insan üzülüyor yardım edersin geliyor
- 8 ay
Kitaplarını bile aldım
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hayat tek bir kişinin etrafında dönmüyor. Bu yüzden bu geçici bir durum. Aynı şeyi bende başka bir konu için yaşamıştım. Bu yüzden iyi anlıyorum seni. Geçiyor. Hiçbir şey kalıcı değil. Ağla, zırla, dövün, yırt kendini istersen. Ama sonra dönüp baktığında da "ben ne yapmışım böyle kendime. Bomboş bir mahluk için kendini boşu boşuna heba etmişim" diye üzülme ama. Buna göre ağla, zırla, at kendini yerden yere. Geçecek ama bunu bil. Bu sana çok büyük bir ders olarak ileride bir yerde kalacak hala.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 9 ayBirini kaybetmek her zaman zordur. Bazı ayrılıklar ölüm gibi gelir, normaldir. Ancak söz nişan yoksa evlilik yolunda diye üzülme hiç çünkü değilmiş. Sevgili değil ama ölüp bittiğim adamla konuşmayı kesince akşamları pasiflora çayı içiyordum ve sabah örgü örüyordum iyi geliyordu. Bir de yürüyüşe çıkıp sahilde oturup arkadaşlarımı arıyordum. Herkesin ilacı farklı, sana ne iyi gelir sen daha iyi bilirsin aslında
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
9 ayAyrılık acısına iyi gelecek şey zamandır bir anda bir şey yaparak bunun geçmesini beklemek mümkün değil. Bu süre içerisinde kendin için bir şeyler yap yeni mezun biri olarak iş arayıp bularak maddi olarak kendini güçlü hissedebilirsin bu güç iyi gelecektir. Evde oturup düşünerek yara kabuk bağlamaz
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
9 ay
Ah canım, hissettiklerin çok ağır ve zorlayıcı, ama inan bu duygular geçecek, buna emin olabilirsin. Şu an kaybın taze olduğu için her şey gözünde büyüyor ve nefes almak bile zor geliyor, biliyorum. Ama sen harikasın ve bu durumların üstesinden gelebilecek güçtesin.
Öncelikle kendine izin ver, ağlamak istiyorsan ağla, duygularını bastırma. Ama aynı zamanda kendini çok yalnız bırakmamaya çalış. Evde yapabileceğin güzel şeyler bul; belki bir diziye başlayabilirsin, bir kitaba sarılabilirsin ya da meditasyon denemeyi düşünebilirsin. Sevdiğin ama uzun zamandır yapmadığın bir hobiyle haşır neşir olmak harika fikir olabilir.
Belki de bu dönemde yazı yazmayı deneyebilirsin. İçindeki karmaşayı kağıda dökmek sana iyi gelebilir. Hatta bana da buradan yazıp içindekileri dökmek istersen hep buradayım! Sence sağlığın ve mutlu olduğun şeylere odaklanmak seni biraz rahatlatır mı? 🥰10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
95Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Depresyona girmişsin. Profesyonel bir yardım almak sana iyi gelebilir. Bana göre durumun biraz ağırlaşmış psikiyatri bölümüne gidip ilaç tedavisine başlarsan büyük ölçüde rahatlama yaşarsın. Hepimizin depresyona girdiği bir dönem olmuştur. Kimisi sorunlarını tek başına halledebilirken kimisi destek alarak hallediyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 9 ayboş ver kafana takma belkide senin için en hayırlı olan buydu birde iyi tarafından bak. Biliyorum kolay değil ama zamanla alışacaksın. Bu sürede kendini eve kapatma gez dolaş stres at kafana takmamaya çalış
11 Yorumla- 9 ay
Kafasındaki düşüncelerden bence yuzleşmeden geçmez o acı
9 ayEvlilik yolunda olduğun bir ilişki bitince sadece bir sevgiliyi değil, hayalini, geleceğe dair kurduğun düzeni, “birlikte yaşayacağız” dediğin senaryoları da kaybediyorsun. Bu yüzden nefes alamıyor gibi hissetmen, uykusuz kalman, ağlamak istemen çok insanca. Böyle bir acı insanın göğsünde gerçek bir ağırlık yapar.
Şu an yapman gereken “hemen toparlanmak” değil. Biraz durup, bu acının varlığını kabul etmek. Bazen “iyi hissedeyim” diye uğraştıkça daha da kötü hissediyoruz, çünkü olmuyor.
Senin şu an ihtiyacın olan şey şefkat, hem başkasından hem de kendinden. Sabah kalktığında yatağını topla, yüzünü yıka. Bu küçük şey bile “gün başladı” hissi verir.
İştahın olmasa bile bir şeyler atıştır. Vücudun güçsüz kalmasın. Ağlamak geldiğinde kendini tutma. Ağlamak bir boşalma, bir temizliktir. Çok ağır gelirse sadece derin nefes almayı dene 4 saniye nefes al, 4 saniye tut, 4 saniye ver. Bu kalbini biraz yavaşlatır. Bu acı kalıcı değil. Şimdi nefes almak bile zor ama yavaş yavaş hafifleyecek. Belki bugün değil, yarın da değil… ama bir sabah uyanacaksın ve göğsündeki ağırlık biraz azalmış olacak.10 Yorumla
9 ayTakma boş ver benim de aynı oldu 2 tane ciddi ilişkim oldu şu zamana kadar ilki beni kandırdı benimle birlikte oldu evleneceğiz diye kandırdı paramı da yedi hep 3 yıl birlikteydik sonra pavyona düştüm 3 yıl pavyonlarda süründüm bıraktım yıllar sonra zor toparlandım 2. Ciddi ilişkim oldu başkasıyla onla da 1 yıl birlikteydik nişanlandık ama beni yarı yolda bırakıp yurt dışına kaçtı o yüzden boş ver iyi birisi olma ben artık değilim şimdi ücretli görüşüyorum Arada eskiden iyiydim noldu elime bişey geçmedi o yüzden bi erkeği sevme kendin iş ne olursa olsun çalış paranı biriktir kendi hayatına bak kendi paran olsun kimseye bi erkeğe de muhtaç olma zaten kızlar neden evleniyor kendi evi olsun diye sen çalışıp kendi paranı biriktir evini tut hiç bir kardeşim undan bişey umma erkekler her zaman aynıdır bi kadınla yetinemezler bende 23 yaşındayım bu arada ben aşka komple kapılarımı kapattım ne kadar güzel olursan ol erkekler her zaman aynıdır bunu yazan da ben çok güzel bir kızım sende öylesindir
113 Yorumla
Soran9 ayYaaa yapma ağlarım. Kendimden çok sana üzüldüm. Ben de 2 ciddi ilişki yaşadım. İlk ilişkimde de beni kullanmak için evlilikte kullanacağımız evin eşyaları bile dizilmişti. Dediğin gibi cok kötü zamanlardı. Ama sanirim arkadaş vs derken bir şekilde kötü olmadan dönmüş bulundum. Senin için çok üzüldüm. Ne olursa olsun bi umudun olmalı. Ücretli görüşmek seni çok yıpratıyordur psikolojikmen, ruhen. Kendince başka bir şekilde çalışmak istesen yapamaz mısın? Ne bileyim elinde mesleğin yoksa bile bir yere girsen zanaat öğrensen falan. Estetik merkezleri olur güzellik salonları olur. Lütfen kendine bunu yapma. 23 yaş için kendini çok yormuşsun. Eğer elimden bir şey gelirse sana yardımcı olmaya da çalışırım bana yazabilirsin
- 9 ay
Ben mutluyum biliyor musun eski eski acılarımı düşündükçe daha Mutluyum çünkü o kadar çok canim yandı ki şu an yaptığım şeyler beni gram üzmüyor tek hedefim para biriktirmek kendime tek başıma bir ev kurmak araba almak hiç bir kardeşim ha muhtaç olmamak :)
Soran9 ayAnlıyorum seni. Gerçekten Anlıyorum. Ama bu yolda başına gelebilecek tehlikeler var. İleride başını agritabilecek insanlar çıkabilir. Hem paranı emek verip kazanmak seni çok daha büyük tatmine ulaştırır. Ve karamsar olmamak gerekir. Ne olursa olsun bi ihtimal bir gün gerçekten değerini bilen biri çıkabilir. O gün geldiğinde vücudunu gerçekten sadece ozelin o olsun istersin. 23 yolun çok başı. Lütfen yapma
- 9 ay
23 yaşından sonra ne çıkacak kanka bu saatten sonra ölsem de evlenmem boş😂 tecacuze bile uğradım anlatmadığım çok şey var boş ver
Soran9 ayİnancın var mı peki Allah inancı?
- 9 ay
Daha kötüsü olmaz diyorız o da oluyor. Sen nasıl hayatta kaldın onu anlatsana. Bu yaşta bu kadar dertle nasıl başa çıktın?
- 9 ay
Yazdıklarını okuduktan sonra iki şeyi düşündüm.
Onca şeye rağmen nasıl yaşayıp nefes alabildin.
Bu soktuğumun dünyası sevene ve parası olmayana gerçekten çok acımasız.
Vaktini aldım Eyvallah👋 - 9 ay
@gizliiiikizz0 sana daha çok saygı duyarım bazıları sırf kariyer yapabilmek için milleti aşağılayıp kendini namuslu gösterip fuhuş yapan tipler var sen azından saklamiyorsun helal olsun senin gibilere asla o lafını kullanmam ve aslında buda bir dürüstlüktür kimliğini saklamiyorsun
- 9 ay
Birileri var her erkek aynı değildir bence , daha kadın isterse çalışmasın erkek erkek sorumlulukları vardır İslamiyet de Eşini ve evine iyi bakması lazım günümüzde erkekler ama prenses gibi oldukları için yapmıyorlar , bence doğru zaman vardır Kader hep bir araya getirir abla senin içinde burukluk var onu kapatmaya böyle çalışıyorsun hissedebiliyorum Allah kolaylık versin ama her erkek öyle değil bence
- 9 ay
İnsan cani yanınca herkesi aynı görür yorulur yeni birisini tanımaya tükenmişlik uğraşılmaz
- 9 ay
Abla bende yaşadım bunu senin kalbini kırmışlar ve yüzsüz gibi de seni suçlu çıkarmışlar sanırım sende içine atmış gibi geldi de varsayım tabi bunlar yanilabilirim
Tabi bende ruhen zorluk atlattım yanlış anlaşılma birine iyilik yapsanda dahi iyi niyetini köle olaska kullanilma yalnizlik görünmez baskılara karşı seni ezmeye çalışan güçleri karşı olma babamla kavga ettim evlat ayrımı yaptığı için vurdum tekme attım açıkçası üstüme bir şey attı ama bundan sonra kendim acayip geliştim benden umudu kestiler ama sanki yeniden doğmuş gibi hissediyorum sen sadece kendin ol sabırla Allah sana yollar açacak abla - 9 ay
Sana genel kitle fiziksel olarak değer biçebilir ama bu onların yanlışı bence içinde hayata küsen bir çocuk yatıyor ve hayatın şartları bu diyip kabullenme ama böyle değil You tube de kerem önder tavsiye edebilirim yanlış anlama akıl verme değil bu sadece içimden böyle geldi sağlıcakla kal
Gizli Üye(25-29)9 ayOff geçmiş olsun ben de aynı durumdaydım 8 9 ay önce ama bu günler de geçer unutma ben de kendimi meşgul edecek biseyler buldum yeni kız arkadaşı yaptım şarkılar söyledim işle ilgili şeyler yaptım şiirler yazdım ama itiraf etmeliyim ki ben diyordum bana bisey olmaz ama duygusal olarak boşluk çektim evlilik umudum bitti zor dönemdi gerçi hala zor durumdayım dışarıdan çok mutlu görünüyorum ama içim gerçekten çok kötü umudum kalmamış evliliğe artık kimseyle tanışmak istemiyorum ama ne yalan soyleyim eskisinden daha iyi daha olgun ve daha güçlü hissediyorum kendimi ama gerçekten zor durum fiziksel olarak gorunmese de duygusal olarak kötü durumdaydim hem de çok ama çok şükür şu an daha iyiyim benim tavsiyem biraz daha maneviyata yönel biraz daha dua et zikirle kur'an la ve Allaha yönel hayırlı biri için du et ve en önemlisi Allahtan ümit kesilmez lafını hiç bir zaman unutma inşallah hayırlı biri denk gelir ben de seninle şu an aynı durumdayım rabbim yardımcımız olsun insalalh
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. üzüldüm.. kendini ağlamamak ya da üzülmemek için tutma bazen bazı acılar belirli süre yaşanmalı.. yasını tut ağla hıçkıra hıçkıra.. kızmak istiyorsan kız birilerini suçlamak istiyorsan suçla.. ama bu süre 5-6 ayı geçmesin.. sonra kendi kendini telkine başla.. hayat bu ilk ayrılan benmiyim gbisinden.. yaşadıkların da önemli değil cinsellik bile olsa.. evlendim boşandım sayarsın..
12 Yorumla
Soran9 ayYa ne yapacağımı şaşırdım. Arayıp barışmaya çalışıyordum. Duygusal biriyim. Böyle durumlarda ağlamadan duramıyorum. Ağlamama o kadar kızıp bağırdı ki daha da duygusallaşmaya bilee korkar oldum
- 9 ay
kusura bakma ama ben de boyle bir durumda bagirirdim.. yani sizin asiri duygusal tepkilerinizi anlamak noktasinda biz cok caba sarfedemiyoruz.. yapmadigimiz icin degil yapamadigimiz icin. yani ne agliyor bu ya diyoruz.. cunku o aglamanin altindaki 40-50-100 hatta binlerce sebebi bilmiyoruz. anlamissindir umarim..
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
9 ayBu kadar büyük insan mı bu kadar ağlıyorsun. Dünyanın sonu mu? İnsan anne babası ölüyor alışıyor sen kıçıkırık adam için mı bu kadar düştün. Öz saygın olsun olmadı bitti Allah sana daha güzel kapılar açacak gez dolaş yürüyüş yap, yemek yap temizlik yap dünya telaşesine kapıl
115 Yorumla
Soran9 ayYa haklısın. Ama çok fazla acı çektim zaten. Dediğin tarz olayların fazlasını yaşayıp yapmamam gerektiğini bildiğim halde tutunacak dal olarak onu seçtim. Öz saygı falan bitti yalvaracaktim az daha benden ayrılmasın diiye. Bi de benim hatam yüzünden olunca daha da mahvediyor
- 9 ay
Senin hatan derken aldattın mı?
Soran9 ayHayır biz uzak mesafeyiz. Ben evlilik nasıl ne şekilde olacak diye oturdum ciddi ciddi konuştum en son buluşmamızda. O da 2 sene en az dedi. Ama benim de iş bulup çalışacağımı ve düğün taki vs hiçbir şey istemediğimi düşünürsek bu sürenin azalmasını istedim. Çünkü ayda birkaç saat görmek çok zorluyordu beni. O da hep ailemin karşısına en iyi şekilde çıkmak istediğini söylüyor. Bi an ya yapamıyorum ben diye aradım. O günden sonra 1 hafta geçti. Sesimi bile duyunca sinirleniyor ve çok kötü davranmaya başladı. Ondan ayrılmamın ihtimali yoktu zaten. Ama sinirle söylemiş bulundum. Her an patlamaya hazır sinir küpü gibi geziyor. Aradığımda tersliyor ağzıma ediyor
- 9 ay
Adam senden ayrılmak için bahane aramış zaten bu adam seninle evlenmemek için iki sene bekle demiş akıllı ol unut
Soran9 ayYa öyle değil. Maddi durumu iyi değil, hemde hiç. Ben iş görüşmesine gittim. O 5 senedir çalışıyor olmasına rağmen ondan çok daha fazla maaş teklifi aldım. Biz 1 senedir birlikteyiz. 6 aydır maaşın 3 te 2 sini kenara biriktiriyor, gerisini de yanıma gelmek için harcıyordu. Benim oturduğum yeri falan biliyor. Yazlık zengin bi muhitte oturuyorum. O köyde yaşıyor. Böyle şeylerde çok fazla aşağılık komplekse giriyor. Ama benim ondan para beklentimin olmadığını ve benim de çalışacağımı mesleğimin olduğunu kabullendiremiyorum. Bi de ailem durumu olmayanın halini bilir. 3 abim var böyle desem düğünü direkt onlaar bile üstlenir
- 9 ay
Abi öyle ölmez füze at 😁
- 9 ay
Körler ülkesinde ayna satılmaz ben sana herşeyi açıklasam sen hayır öyle değil böyle dersin
- 9 ay
Aynı olayı yaşadım bahane buldu ayrıldı şimdi iyi ki bitmiş diyorum
- 9 ay
@Tükendimçok2 herkes senin kadar güçlü değil kitaplara yazılmalı adın😁
- 9 ay
Abi zamanında bu kız gibiydim😄😄 zamanla geçti sadece şimdiki aklım olsa sünepe gibi ağlamazdım elimi sallasam ellisi çünkü onun gibisi hatta çok daha iyisi varmış sadece o an bunu göremiyorsun
- 9 ay
@Tükendimçok2 evet kimse vazgeçilmez değildir zamanla ondan bin kat daha iyilerine denk geliniyor
Soran9 ay@Tükendimçok2 canım bu olayı böyle aşağılayıcı şekilde anlatman ne kadar doğru? İnsanız seviyoruz, seviliyoruz. Ağlamak en insancıl şey. Ayrılınca ağlamayan insan sevmiş mıdır? Ya da eski bitmiş gitmiş ilişkisi hakkında iyi ki bitmiş diye herkes söyler. Sen farklı değilsin yani. Burdan prim mi kasmak niyetin ilgi mi çekmek bilmiyorum. Hoş değil. Erkeklerin hayvanları bile... digi dünyada en çirkin kızın bile elini sallasa ellisi. Önemli olan ehlini bulabilmek
- 9 ay
Yok sünepe gibi ağlamak aşağılayıcı değil o yoluna bakmış gitmiş ne diye dünyali biri için gösyası döküyoruz çok sevmiş olsa zaten gitmezdi
- 9 ay
Dünya hassas kalpler için cehennemdir. İnan kimse için güzel canını sıkmaya değmez evet acın taze o zamanlar ben de kimseyi takmıyordum herkesin dediği kötü geliyordu zamanla anlıyorsun toparlıyorsun bir şekilde geçiyor
- 9 ay
Ya oglak burcu mu erkek arkadaşın cunku aynı durumdayız?
Bol bol sana iyi gelen, kafa dağıtan aktiviteler yap (dizi, film vs.) ve kafanı dağıt. Önce kafa dağıtıp daha sonra sağlıklı bir zihinle olayların muhakemesini yap derim. Her şeyin üst üste gelmesi ve olumsuz sonuçlanması seni haksız yapmaz bunu asla unutma. Mühim olan sakin kafayla düşünebilmek. Bunalım halindeyken olumlu ya da olumsuz herhangi bir karar alıp bu kararın peşinden gitme. Böyle anlarda verilen kararlar büyük bir oranda yanlış oluyor. Sahip olduğun sevdiğin şeyleri düşün. Şanslı olduğunu düşündüğün noktaları düşün. Bu tarz şeyler seni rahatlatır ve önüne bakabilmeni sağlar. Sakin ve sağlıklı düşünce yapısına yeniden geldiğini düşündüğünde o zaman kararlar alırsın bu konularda. Şahsen ben böyle yapardım.
10 Yorumla
9 ayKendine yeni bir uğraş bulabilirsin. Bir müzik aleti çalmaya başlayabilir, yeni bir dil öğrenebilir, spora başlayabilirsin, resim çizebilirsin.
Burada püf nokta eski alışkanlık ve rutinin dışına çıkmak ve zihni meşgul etmek.
Kötü alışkanlıklar her zaman düşmanımız, sigaraya dahi başlamıyoruz ve bu süreci eskisinden daha başarılı biri olarak tamamlıyoruz. Esenlikler 🙌🏻10 Yorumla
9 ayDuygularını bastırmaya çalışma, üzülmek, kızmak, hayal kırıklığı hissetmek normal.
Yazmak yardımcı olabilir hislerini bir deftere dökmek zihnini boşaltır.
Günde 15-30 dakikalık yürüyüşler, hem bedenine hem ruhuna iyi gelir.
Sabah ve akşam için küçük “ritüeller” ekle (kahve eşliğinde kitap, meditasyon, podcast).
Düzenli uyku, dengeli beslenme ve hafif spor moralini ciddi şekilde yükseltir.
Masaj, spa, sıcak banyo gibi küçük öz bakım ritüelleri ruhunu rahatlatır.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 994 cevap paylaştı. Kendine hobi edin spora vs git. Geçmişi bırak unutmaya çalış. Zor olsa da bi. şeklde hayat devam ediyor.. dünyanın sonu değil.. hayat zten zor ve senden kendinden iyisi yok hayatı kendine daha da zehır etme.. zor ama zamanla unutursun.. yarası kalır mı belki ama. Dediğim gibi..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İş ilanlarına kafayı ver ve işe gir kafanı iş meşgul edecek ayrıca yeni insanlarla tanışıp farklı bi ortama girmek sanada iyi gelir. Yeni mezunsun diye maaş düşük gelecektir ama maksat kafa dağıtmak ve tecrübe edinmek sonrasına sonra bakarsın zaten
00 Yorumla
9 ayAyrılarak biraz erken davranmışsın bence. Evlilik hemen karar verilecek bir şey değil onunda bir vizyonu var sen benim durumum var diye onu evliliğe ikna edemezsin. Böyle erkekler genelde her şeyi bütün zorluğa rağmen kendisi karşılamak ister. Güçlülük psikolojisi. Oda sana sığınmak istemiyordur muhtemelen.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
9 ayÖnce bu yaşadıklarının geçici olduğunu ve insanlık yaratıldığından beri bu tarz şeyleri herkesin yasadığını bilmek hafifletici olur. Evet şu an ağır geliyor ama hangi duygu ilk günkü gibi kalıyor ki.. Bu süreçte kendine zaman ayır, öz saygını geliştirecek şeylere odaklan ve beyninin kötüyü tekrarlayıp seni ruhsal bunalıma sokmasına izin verme. Kötü düşünceler geldiğinde iyileriyle değiştirmeye calıs. Hayatın akısına güven, zaman güzel şeyler getirecek
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. ASLA anma, düşünme, konuşma
Her türlü emaresini sil, kaldır, engelle
Sürekli yeni aktivite bul, beyni yormaca
Beyin yoruldukça yavaş yavaş sönecek silinecek
ASLA Kendinle başbaşa kalma, kendini dinleme
Müzik dinleme
Geçmiş olsun, umarım faydalı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBende 23 yaşında yaşadım bu acıyı yeni mezun olmuştum işsizdim kpss çalışmam lazımdı çalışamadım berbat bitik haldeydim 2 ay ruh gibi gezdim bir sene kpss odaklanamadım süper şekilde ama geçti bir şekilde geçti Allah sabrını veriyor acıdan korkma biz hassas naif insanlarız bu yüzden bizim gibiler için ayrılık zordur ama atlatınca varya öyle güçlü oluyorsun ki başka bir erkek seni üzünce bir gün dahi üzülmüyorsun ben bunu daha önceden atlatmıştım yine atlatırım bu ne ki? Diyebiliyorsun o yüzden bırak yaşa bu acıyı teslim ol acıya ama stalklama sakın onu ve geri dönerse asla affetme bu şekilde en başa sararsın
16 Yorumla
Soran8 aySoruyu soralı 11 gün olmuş. Barıştık bile 😐 teşekkür ederim yine de
Cevap sahibi8 ayYorumlarda gördüm ağlamana duygusallaşmana kızan bir erkekmiş değmez barıştığına... Seven erkek gözünden bir damla yaş düşünce kızan değil üzülen olur bunuda unutma 🖐🏻
Soran8 ayEvet haklısın. Hala barışsak da içimden bunu atamıyorum. Sevdiğim biri sesini yükselttiği an ağlayasım geliyor tutamıyorum. O da benim bu kadar hassas olmama daha çok sinirleniyor. Artık telefonu kapatıp öyle ağlıyorum. Yani 3 abim var. Abilerimle o kadar kavga ederim hiç bana sesini yükseltip kizmamislar. İlk defa öyle görünce tutamıyorum kendimi
Cevap sahibi8 aySende kendimi görüyorum uzaktan ilişkiymiş benim de öyleydi ayda bir gelirdi para biriktiriyorum bizim için diye inanırdım :) o yüzden uyarıyorum saf olma her dediğine inanma ve katlanma evlenince dahada katlanamayacak üzülmene ağlamana merhamet bir erkeğe en çok yakışan şey bak ben ayrıldıktan sonra çok daha iyi erkekler gördüm o yüzden sana bir hata daha yaparsa sil ayriyeten içindeki huzursuzluğun sebebi de yanlış bir karar verdiğin için Allah'ın seni uyarma biçimi onu dikkate alırsan hayatın güzelleşir
Soran8 ayOfff ya bundan önce de uzaktan 1 buçuk yıllık bir ilişkim olmuştu. O tam bir Ebu cehildi ağlatmaya kiyamamayi bırak muhtemelen aglamamla mutlu oluyordu. Ister istemez hep eskiyle simdikiyi kıyaslarken bulup her yönden şükrediyorum ne bileyim. Kafam çok karışık her yönden biraz zamana bıraktım.
Cevap sahibi8 ayZamana bırak bu aşamada yanlışlarını analiz et sindirme ama olur mu sen çok değerlisin çünkü sana değer vermeyen bir adam için tatlı canını sıkmaya gram değmez ayrılıklardan da korkma zaten bir kere yaşamıssın atlatmıssın bunuda atlatırsın
9 ayKardesim her şey hayatta mümkün
Yürüyüşler yap iyi olacağına ve sana iyi geleceğine inandığın 21 günlük
Kendini sev kabullen...
Suyun hafızası vardır derler kimseye anlatamazsan suya anlat...
Bol su tüket30 Yorumla
9 ayDışarı çıkamam demekten vazgeç bir an önce. Kurslara git. Kafanı dağıtacak bir arkadaş ortamı edinmiş olursun veya tabii öyle herkese hemen her şey güvenilip anlatılmaz ama kafanı oyalayacak bir şey bulursan daha az düşünürsün ve üzülürsün.
02 Yorumla
Soran9 ayYa kurs ne mesela? Resim seramik falan ilgileniyorum kurslardan daha çok malzeme var. Enstrüman öğrenmeyi bi ara denedim sıfır kulak. Zor öğreniyorum. Sporda da çok çelimsiz bi insanım. İngilizce kursuna yazıldım şimdilik. Başka şeylere de gitmek istiyorum ama ya ücreti çok yüksek ya da böyle yaşlılar falan gidiyo
- 9 ay
Halk Eğitimin kurslarına git sen de. Seramik kurslarının olması gerek Halk Eğitimde.
Kardeşim bu süreç zor geçecek ancak birşetlet okumak ve spor yapmak, yürüyüş yapmak iyi gelir. Birkaç dert ortağınız olsun. Ayrıca hayırlısı deyin zira nasip olacak olsa zaten dünya engellemeye çalışsa yine olurdu.
10 Yorumla
9 ayben iki sefer öyle ilişkimi bitirdim takıntı yapma duygularını bastırma bi kaç gün iyice ağla sonra kes ağlamayı hayat devam ediyor daha iyi fırsatlar çıkar kaldı ki birine muhtaç değilsin işinde olsun gezer tozarsın tek olmak gibisi var mı ya
00 Yorumla
9 aySoru 1. Allah seni yaratırken neyi murat etmiş olabilir?
Soru 2. Birinci sorunun benzeri olarak, bu hayattaki amacın ne olabilir?
Kendine bir amaç bul. Düzgün, yararlı bir amaç. Sonra da ona odaklan.00 Yorumla
9 aySenin uğruna ölecek kadar seven biri var ama sen o biri ni göz ardı ediyorsun (korkuyorsun kafandaki düşünceler den ) bence etmemelisin. Belki ona şans versen o aradığın huzuru bulacaksın :) ." Ey kör Aç gözünü de düşlerden uyan Simurg'u göremesen de bari küçük bir serceyi gör. Bu arada o çocuk hala seni uğruna ölecek kadar seviyor :)
01 Yorumla
Soran9 ayUğruma ölecek ama gururundan bir daha adımı anmayacak biri o
Gizli Üye(36-45)9 aySeni çok iyi anlıyorum. Emin ol kafanı toplamana yardımcı olabilirim. Öğretmenim. Alanım rehberlik. Hem kişisel tecrübem hem mesleki tecrübem çok fazla bu konu da. İyi gelmesini umuyorum. Vaktin var mı biraz?
18 Yorumla
Soran9 ayBen rehberlere de psikologlara da kitaptan öğrendiği bilgilerle bir şey yapabileceklerine inanmıyorum
Cevap sahibi9 ayO zaman bir fırsat ver ve gör. Bu kadar ön yargılı olma. Yazma şansın var mı bana?
Cevap sahibi9 ayYorumunu gördüm. Konunun onunla alakası yok zaten. Sen öncelikle doğru ilişki nedir onu öğrenmen gerek.
Soran9 ayDoğru ilişki zart zurt. Ben öyle kalıplara inanmıyorum ya. İçinden nasıl geliyorsa öyle davranırsın
Cevap sahibi9 ayAl o zaman sonucuna katlanırsın (!)
Soran9 ayBen her şeyi kuralına göre mi yaşayacağım. Napalim sonuç hep böyle oluyor bir şeylerde sıkıntı var zaten ama yapacak bir şey yok
Cevap sahibi9 ayYav saçmalıyorsun. Sana kim dedi uzaktan ilişki yap diye? Sana kim dedi evliliğe hazır olmayan insan kendini bu kadar kaptır diye? Daha çok şey varda neyse. Canın yana yana öğren.
Soran9 ayHerkesim hayatında zorluklar var. Bu. sekilde gelişti
Hakkınızda hayırlısı olsun. En sevdiğiniz hobileri yapmanın yanında sevmeseniz bile mutlaka kitap okuyun.
20 Yorumla
9 ayKalbinde Allah ı ilk sıraya koyduğun an her şey yoluna girecek rahatlayacaksın
Allah'tan başka dostun yok bunu anlaman lazım ben diyordumki ölsemde üzülmesem,,, nefes alırken kalbim ağrıyordu 4 kişiyi öldürecektim,,, İhsan şen ocağın tefsirini dinle YouTube den en baştan
00 Yorumla
9 ayKafayı yemişsin bekarsın sağlıklısın arkadaşlarınla takıl annen baban yokmu bi süre para iste iş ara bir yandan hayatın tadını çıkar erkek için kendini üzmeye değmez
00 Yorumla
9 ayFilm izleyebilirsin arkadaşlarınla vakit geçirebilirsin dertleşirsin ama dertleşirken anlatacaklarına dikkat ederek anlatmalısın yarın bi gün o anlattıkların sende pişmanlık olabilir arkadasların seni onlardan vurabilir. Sosyal medya da fazla zaman geçirmemek en iyisi olacaktır cünkü ceşit ceşit insanlar sana yazıp bu duygusal boşlukta yanlıslıklara düşebilirsin umarım hakkınızda hayırlısı olur üzüldüm
00 Yorumla
9 aySana tek şunu dicem sağlığın yerindeyse elin ayağın varsa nefes alıyorsan gerisi boş hikaye akşam olunca öksürmüyorsan ağrın yoksa dünyanın en mutlu insanısın farkına var bunun para pul araba eş sevgili bunlar olur basit ama sağlık gittimi olmuyor yeminle bak ben geçen sene yazın zatürre oldum gece uyuyamadım uyku haramdı geçmiyor öksürük nefes en son hastaneye yattım 4 5 gün serum hava duzeldim yemişim aşkını yemişim sevgiyi dedim en kıymetli şey sağlık
Aç bi film yemek ye gül ohhh00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
9 ayBir zamanlar bunu yaşıyordum çok zordu doğrusu. Hoş hala aynı yerimde sayıyorum ama olsun. Umarım bir önce atlatırsın. Kendini meşgul edemeyeni başkası işgal edermiş.
00 Yorumla
9 ayBiz de geçtik aynı dönemlerden, bırak evlilik öncesini evlendikten sonra bile güven olmuyor kimseye
10 Yorumla
9 ayHayatın buna bağlıymış gibi düşünme , akışı yaşa. GEçmişten ders ala ama asla takılı kalma. Kitap oku , spor yap , yeni arkadaşlıklar kur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı.
9 ayyürüyüşe çık kitap oku kendini meşgul etmeye çalış en önemlisi de sorunsuz boşandığın için sevin ve kendini sev
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 aysen 24 yaşındasın bir insan oğlu için değer mi onunla doğmadın onunla mezara gitmeyecen
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
9 ayAğla ağlaaa acının icinden gec, kendini spora ya da farklı hobiye ver ama geciyor ya onuda bil yani
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
9 ayMaalesef işe girmediğin sürece kafanı meşgul etmek zor olacak, ev işlerini yapabilirsin kısa sürede olsa kafanı meşgul edebilirsin.
00 Yorumla
9 ayPoligon a gidebilirsin atış yapmak bana çok iyi geliyor.
01 Yorumla
Soran9 ayEn son buluşmamızda onla poligona gitmiştik. 10 dk bile sürmüyor nasıl iyi gelsin
9 ayGez Toz Eğlen Müzik Dinle Huzur Verecek Yerlere Git Kafanı Dağıtacak Aktivelerle İlgilen Sana İyi Gelecektir Eminim 😉🌿🍀🌸✨
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
9 ayİş ara zaten o kadar zor ki düzgün bir iş bulmak bütün energini ona verirsen o beceriksiz exin aklına bile gelmez
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
9 ayÖzlediğin için mi ayrıldın? Mesafeler yüzünden?
07 Yorumla
Soran9 ayEvet. Evlilik tarihi konuştuğumuzda hep yıllar seneler çok uzun sürecek gibi geldi. Katlanamadim böyle düşününce.
- 9 ay
Bir ay görmediğinde özlediğini bir ömür görmemeyi tercih ettin. Kızsal triplerimiz. Seviyorsan bırakma başkası kapar bu böyle. Evlenince düzelir.
Soran9 ayEvet mantıken öyle düşünemedim o an. Biraz çocukçaydı kabul. Ya birakmayim diye baya çabaladım 1 haftadır ne zaman arasam tersliyor bağırıyor falan. Eskiden çiçek gibi davranan çocuk bana öyle davranınca dedim daha olmayacak. Yanına gelsem çıkar mısın dedim. Hayır dedi. 7 saat gidiş 7 saat dönüş. Artık olmayacak gibi
- 9 ay
İnsanı uçurumun kenarına bıralırlar düşünce de kendi düştü olur. Bu kadar ters davranmasının sebebi?
Soran9 ayGurulu inanılmaz. Başka insanlara bana yaptığının kac katını yapıp konuşmuyor. Ailesine falan. Ben bunu biraz geç fark ettim
- 9 ay
Erkeğin küsmesi çok kötü. Bu bize özgü.
Soran9 ayValla bence de. İlişki içindeyken yaptığım hataları çok sallayan biri değil aslında. Hemen barışır konu onu bırakmaya gelince küsmek gibi değil de sinirlendi daha çok. Yani sinirden gözü döndü tanıyamadım. Bilmesem tanimasam bu çocuk beni döver derim o derece gözü dönmüşlük
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayYapabiliyorsanız tatil hesabı birinin yanına gidin. yalnız kalmamaya çalışın. bir şekilde kafanızı mesgul eder atlatırsınız
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bu benim 4-5 yıl önceki halim.. nişanlandığını duydum bu hafta.. yine sanki başa sardım.. hayat çok zor…
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 ayDışarı neden çıkamazsınız mesela? En iyi yöntemlerden biridir. Alirden kısıtlamami var?
04 Yorumla
Soran9 ayArkadaşlarımla arama mesafe koydum. 1 tanesi var o da uzakta şu an
- 9 ay
Böylede olsa yalnız yürüyüşler yapın. Hep Farklı yerlerde gezmeyin. Yanında birileri bulunmasi gerekmiyor. Ben böyle toparlandım.
Soran9 ayBen yalnız kalınca saçma sapan işler yapan biriyim. Sigara alkol bir kere bile kullanan biri değilim ama bi anda delirdiğim dönemde en agirindan kendimi öldüresiye madde kullanmışlığım var. Bunun gibi kendime zarar verme eğilimim çok fazla oluyor korkuyorum. Dünde bu olay bazli degil ama gidişattan artik ümidim kesilip catiya ciktim. Sonra bi arkadasimi aradim ki sirf birkac saati atlatirsam gecebilirim bu zihniyetten diye. Günlük hayatta tam tersi kendine çok iyi bakan biriyim aslında
- 9 ay
Üzüldüm inanın. Ama daha oldukça gencsiniz. Hayırsız olan gitmis. İlişkide seven erkek asla gitmiyor ve vazgeçmiyor. Ayrılık bahanesi aramış ve bulmus. Sevilmemişsiniz. Daha güzel sevilebileceginiz yeni bir ilişki için artık uygunsunuz. Allah korusun.. birde böyle bir adam ile evlilik olsaydi ne olurdu haliniz. demek ki evliliginizdede kolaylıkla gözden çıkarılabilir olacakmissiniz. Lütfen güçlü olun. İyi gelir derseniz ulaşmanız da mümkün.
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
9 ayİyi ki bitmiş diyebileceğin bir idraka varacağını varsayarsan kolaylaşır.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. İlk önce sakin ol kafanı topla zamanla gecicek Allaha dua et o şifani verecektir işallah
10 Yorumla
9 ayBol bol gez arkadaşlarınla buluş meşgul ol hep. Bunu düşünmeye zamanın kalmasın
10 Yorumla
9 ayKendini boşlukta hissedip yarana başkasının merhem etmeye çalışma yeterli.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayAynı süreçleri geçirmiş biri olarak değmeyeceğini bir gün anlayacaksın bu acı hic geçemeyecek öleceğim sanacaksin bir daha sevemem mutlu olamam zannedeceksin ve kim ne derse desin dediklerini tamamen uygulayamadan başa dönüp kimseyi senin halinden anlamadığını zannedeceksin ama bir gun öyle bir geçecek ki iyi ki bitmis diyeceksin emin ol buna gerçek olsaydi bitmezdi bunu aklından çıkarma zamanla iyi olacaksin kendine zaman tanı daha iyisi çıkacaktır karşına
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayBen de depresyondayim 2 yil var mezun olmama farklı sehirler oldugu icin evlenelim okurum diyorum tatava yapiyor kiriliyorum depresyondayim resmen. Neden ayrilmistiniz?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
9 ayKendine yatırım yap. Spor yap vücut geliştirme fitness. Okuyorsan ders çalış. Hem meşgul olursun hem kendine yatırım yapmış olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBu çok zor bir durum benim de bi ara nişanm atilacakti hep ağlıyordum hiç yemek yiyemiyordum üç günde 4 kilo vermiştim bu durumda ne yapılır bilmiyorum ben yataktan cikmiyordum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 aySakin ol kanka her şey geçer. Ben bile bazen eskilere takıyorum ama insan unutuyor. Bunları kafaya takmak için vaktimiz yok. Hayırlısı buymuş demek en mantıklısı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayKimse bulunmaz hint kumaşı değildir bunu unutma Allah elinden birşeyi aldıysa senin için daha iyisini hazırlamıştır. Tabiki üzüleceksin ama abartma toparlan ve kendine gel. İşine gücüne odaklan arkadaşlarınla daha sık vakit geçir. Yeni insanlar tanı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayAgla üzül depresyonun yasa benzer bi süreçten geçtim başka yolu yok bi yerin kesildiyse o yaranın derinliğine göre kabuk bağlayana kadar acır hemen ayağa kalkmak zorunda değilsin sadece gidip ona yazma kendini küçük düşürme emin ol seviyorsa geri gelir
00 YorumlaKüçük küçük hobiler bulup meşkul et kendini. Çicek ek, örgü ör, müzik dinleyip spor yap vs.
00 YorumlaÇivi çiviyi söker. Böyle durumlarda en etkili şey başka bir ilişkiye başlamaktır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Kariyerine odaklan gunun o kadar dolu olsunki eskiyi hatırlamaya fırsatın olmasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
9 ayBol bol dışarı çık bişeylerle ya da sevdigin şeylerle meşgul ol
Bazen ilişkiler istemediğin yerde son bulur
00 Yorumla
9 ayFilmler ve diziler bir nebze kafanı dağıtır. Odaklanabiliyorsan kitaplar da iyi gelir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. Dertleşmek istersen dinlerim. İçindeki zehiri anlatmadan mutlu olamazsın
00 Yorumla
9 ayO seni ilk 31 de unuttu, bunun bilincinde olup zihnini rahatlat.
00 Yorumla- Devamını Gör (94)
Devamını Gör(139)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlilik yolundaki ilişkim bitti, kendimi nasıl meşgul edebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler