Erkek arkadaşımı delirtip duruyorum, işime gelmeyen herşeyde ayrılıyorum huyumdan nasıl vazgeçerim?

Selamm🥳🥳

Ayy bu uşak ne çekti benden senelerdir be, en son 2 gün önce yine delirttim bi lafına tutuldum başladım tripler atıp olay çıkartıp sonrasında da git seni istemiyorum diyerek kışkışladım. Yarım saat sonrada buraya gel konuşcaz dedim sonra ayrılık konuşması yapıp geri barıştım sjsjs ayy bu adam ne çekti benden harbi delirticem bu gidişle az kaldı. Ne istediğini bilmiyorsun diyor o da haklı huyum kurusun böyle ayrılığı sakız ettim ama onsuzda olmuyor ama ayrılmadan da ben duramıyorum sıkışınca üff tamam ayrıldık git falan diyorum ama max 24 saati geçmiyor bizim ayrılık. Ben kendimi nasıl frenlerim sorun onda değil bayaa baya bende 😅😂

Güncellemeler
9 ay
Nasıl kendimi frenlerim derken yanlış anlaşılmasın, ayrılığı nasıl uzatırım diye sormuyorum. Şu işime gelmeyen her haltta benim böyle ayrılma huyumu nasıl törpüleriz problem bu 😂
Erkek arkadaşımı delirtip duruyorum, işime gelmeyen herşeyde ayrılıyorum huyumdan nasıl vazgeçerim?