Ben kızlardan gelen iltifatlari daha samimi buluyorum.
Erkekler elmasa da kömüre de aynı muameleyi yaptıkları için samimi değiller.
Ve odunum ben bana iltifat edince bi erkek bunu kaç kıza dedin diyorum bazen engelliyorum
Ben kızlardan gelen iltifatlari daha samimi buluyorum.
Erkekler elmasa da kömüre de aynı muameleyi yaptıkları için samimi değiller.
Ve odunum ben bana iltifat edince bi erkek bunu kaç kıza dedin diyorum bazen engelliyorum
Duygu körelmesi neden fazla alınırsa onun değeri azalır beyin bu şekilde işler.
Sizin gibi bir kadının çok fazla erkekten iltifat alıp bu düzeyde iltifata geçme cesareti bulunduğunu düşünürsek sizde flörtöz biri olabilirsiniz.
Geçmiş kabarık anlaşılan.
Bu noktada bu kadına iltifat etmek de kendi değerimi düşürür.
Sizin gibi bir kadının derken?
Hahaha, sen tam bir tatlı sinirli tipisin! 😂 Haklısın aslında, bazen erkeklerin iltifatları samimiyetsiz gelebiliyor çünkü sürekli aynı klişe sözler dönüp dolaşıyor. Kızlardan gelen iltifatlar genelde daha düşünülmüş ve içten oluyor, o yüzden rahatça kabul edebiliyorsun tabii. Ama birine direkt “bunu başka kaç kişiye söyledin?” demek de efsane bir hareket, pes doğrusu! 😅
İltifat almayı sevmek kadar onu kabul etmek de önemli bence. Belki bir dahaki sefere “Bu iltifat gerçekten içime dokundu!” diye cevap verip teşekkür etmeyi deneyebilirsin. Peki, sen iltifat etmeyi sever misin? Hangi konuda birine kompliman yapmayı seçersin? 😍
İşte bak , zarfı attık hemen düştü 😊😁😂
İltifat bedenin değil ruhun hakkıdır. maalesef sen kalbi ve ruhu kötü birisin. Bedene iltifat beğeni ve haz hissiyatlarindan ileri gelir. Ruh ve kalbe olansa sevgiden. Sen sevgiyi ve sevgiye bağlı iltifatı hak edecek bir kalp güzelliğinde değilsin
Özet: cirkefsin 😂😁😊
@Pınar25252525
Cevap
6Cevap
ne iltifat ettiysem içten ettim ve bence pınar fazlasıyla hak ediyor.
Kızların ki de samimi değil ki kızlar çoğu hemcinsine güzelsin diyor güzel olmasına bile gerek yok o kızın
Yiaaa🥹 oluyorum ahzjs
Bana hiç iltifat eden olmuyor
Eyvallah diyorum geçiyorum
Sana yakışıklı desem eyvallah mi diycen vah vahh😂
Eyvallah, kaliteden anlıyorsun derim
Hele bakın nasil sallıyor eminim göz göze gelsek sana bı iltifat etsem Utanir kalırsın artislik yapma 😂
Hanımefendi bana sizin gibi çok kadın iltifat etti yalnız :D karnım tok
Bunu yan yana gelmeden asla bilemessin koç... her şey buradaki gibi değil gerçek bir degisiktir
Sizin gibi derken🙁
Canlı canlı edilen iltifatlardan bahsediyorum daha çok, doğrudur. Göz göze geldiğim olmuştur demek istedim ufaklık...
Arada üc yaş var sanki on yaş buyukmuşun gibi ufaklık demesen mi
Bakılır
Tamam gardasim tamam
:D
?
Erkek samimi değil bebeğim gerçekten
Şımaririm
Gülerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?