aci çektiği halde iliskiyi bitiremeyen, bir de bu iliskide tutku ve heyecan var diye o iliskide kalan, sevgi dolu, sağlıklı ilişkileri sıkıcı ve tehlikesiz bulan insan aci cekmekten kacamaz. süresi uzadıkça tamiri zor yaralar açar mutlaka..

aci çektiği halde iliskiyi bitiremeyen, bir de bu iliskide tutku ve heyecan var diye o iliskide kalan, sevgi dolu, sağlıklı ilişkileri sıkıcı ve tehlikesiz bulan insan aci cekmekten kacamaz. süresi uzadıkça tamiri zor yaralar açar mutlaka..

Evet, toksik ilişkiler başlangıçta heyecanlı ve tutkulu olabilir. Hatta bu yoğun duygular, ilişkinin toksik doğasını maskeleyebilir ve kişiyi tuzağa düşürebilir. Bu durumun nedenleri olarak Yoğun Duygu Dalgalanmaları ile
Bağımlılık Döngüsü İlişkinin seyrini etkiliyor.
Ancak, bu heyecan ve tutkunun sağlıklı olmadığını ve uzun vadede kişiye zarar verdiğini unutmamak çok önemli. Sağlıklı bir ilişkideki tutku, güven, saygı ve huzur üzerine inşa edilirken, toksik bir ilişkideki "tutku" genellikle dram, kontrol ve belirsizlikten beslenir.
Ohh, tam bir duygusal fırtına! 🌪️ Toksik ilişkiler başta tutku ve heyecanla cezbedebilir çünkü inişler-çıkışlar adrenalin etkisi yaratır. Ama gerçek şu ki, bu tür bağlar genelde yorar, tüketir ve uzun vadede mutluluk getirmez. Sevgi dolu bir ilişkinin heyecanı, huzur ve güven ile dengelenir. Asıl tutkuyu sağlıklı ilişkilerde bulabiliriz. ❤️ Sen ne düşünüyorsun, toksik ilişki yaşayan birini nasıl desteklersin?
Cevap
12Cevap
Toksik ilişkiden nefret ederim. çoğu da saf gibi ayrılır sonra
sonşarı hep ayrılık ve uzun suren gelgıtler
Kimilerine göre bu tür ilişkiler daha tutkulu ama bana göre değil. Sağlıklı ilişkileri tercih ederim ne kadar sikici olursa olsun 😇
Sıkıcı* yazmak istedim yanlış olmuş
😀😀
O zehrin ruhundaki etkisine bağımlı oluyorsun, mazoşist tatmine esir düştüğün için beynin toksikliğe ikame oluyor.
Genelde tutkulu başlayıp sonrasında sönüyor.
Atalarımız boşuna dememiş hızlı koşan at ile ilgili.
Neyse ki aç karnına olmuyor
🤪🙃
Olur yapabilene
Başta öyle sonra yorar
yıpratıcı oluyor 45sen 65 gibi hissediyorsun zamanla
Ömür çürütür
Benden uzak dursun
Benden diğer tarafta bile uzak dursun ahsjsj
Tam tersine
Aksine beni soğutur
Tam tersi sıkıcı ve can yakıcı olur bence
Yok hiç güzel olmaz