Toxic İlişki ama seviyorum?

Sorun şu ki birbirimizi gerçekten sevmemize rağmen sürekli kavga ediyoruz. Eskiden en fazla 2 gün kavgalı kalırdık şimdiki kavgalarda ise haftalarca hatta aylarca konuşmuyoruz. Her barıştığımızda eskisinden kat kat daha iyi oluyoruz açıkçası. İyi geldi ayrılık falan diye düşünerek kendimi kandırıyorum hatta. Normalde ben alttan alır onu hep sevdiğimi söylerdim ve o bana nefret kusardı. Kavganın sonlarına doğru yumuşardı ve güzel şekilde ayrılırdık. Sonra aylar geçer yine bana dönerdi. Saflık bu ya her defasında kabul ettim. 4 gün önce yine kavga ettik. Ama bu defa ben fazla sinirlendim ve tüm hatalarını, çabalarımı kısaca içimde kalan her şeyi döktüm. Sonuç, umursamadı, yani engel. Cevap bile vermedi. İronik olan ise onun da acı çektiğini bilmem veya beni kandırması. Ben her kavgada onunla ilgili her şeyi yok ederken o saklıyor ve bunu benden gizlemeye çalışsa bile bir şekilde öğreniyorum. Ama artık bu bile taktik gibi gelmeye başladı. Ona bağlandım. Yapmamalıyım ama yine dönse yine kabul ederim sırf 1 ay da olsa onunla tekrardan mutlu olabilmek için. Lütfen bana bir öneri verin, unut diyecekler için, unutmak gerçekten kolay değil. İlk günden ona ait her şeyi yine yok ettim numarasını bile sildim ulaşabileceğim tek yol instagram veya twitter'ı ve ben bu iki platformu da kullanmıyorum. Şimdiden vereceğini tavsiyeler için teşekkür ederim.
Toxic İlişki ama seviyorum?