Peki ya siz sever misiniz?

Toxic ilişki değil ama biraz daha karşı çıkan , kendi düşüncelerini güzel bir üslup ilet direten , anlatan , kabul ettirmeye çalışan ve benimle tartışan birey olmasını isterim. Sürekli her dediğimi onaylayıp bana kölelik kulluk yapar gibi yaklaşan bir hatundan soğuyorum nedense. Ne o öyle yat , kalk , sürün diyen komutan gibi hissettiriyor. :D
Cevap
29Cevap
Sevsem de sevmesem de Toxic bir ilişkinin içinde buluyorum sürekli kendimi, belki de Kaos olmadan ben de rahat edemiyorumdur 😅
Ben barış insanıyım gadası
Yorucu her ilişki de kavga olur ama bunu hobi haline getiren birisiyle olamam..
Yeri geldiğinde sakinliği yeri geldiğinde kavga etmek gerek.
Sürekli kavga sonrasi öpüşmeler sevişmeler gibi şeyler yapamam bana göre deyil, sinirlendiysem o anda hevesomhic olmaz
Evet bende kadininagzima saldırıp dice öperek, yalayarak ve ısırarak sahip olmaya çalışmasını severim
Bir kutu 1000'lik lustral at üstüne 10 kutu Efes extra vur. Bir şeyin kalmaz.
Geçmiş olsun.
Toxic ile ilgili bildiğim tek şey şu: 🙄🤭😂😂
https://www.youtube.com/embed/LOZuxwVk7TUBu yaşımda evet toksik ilişki yaşamak güzel geliyor da ilerleyen zamanlarda huzur isterim
Hayır sevmem. İlerleyen süreçte kişilerin psikolojik durumları cidden zarar görür.
Hayır bana göre değil. Artık huzur istiyorum. Yeterince negatif bir hayat sürdüm
Hiç sevmem. Stabil bir düzen severim. Seveyim sevileyim.. Kavga çıkarmayı sevmem ama kavga çıkarsa sonuna kadar da mücadele ederim.
Bsya Seviyorum kanka Sen anlat karadenizde tarık ve mercanın toxic ilişkisi çok iyiydi bi bakabilirsin
Çok çılgın birisin seninle ilişkiye girmek nasıl olırdu kiöbilir ama ömrümüzü çürütürsün be kızım
Arada olmalı
Allahini seviyorsan burcun ne
Terazi
Seninki ilişki değil sevişme fantezisi bildiğin 😂
Kavgayı severim evet 😂
Senin gang bang yapman gerek
Senin seks fantazin de bence toxic olur 🥰🥰🥰
Hayır bana uzak Allah'a yakın olsunlar.
Yok biraz, denge önemli
Hayır uzak dururum hiç sevmem
Ebenin şeyi mq daha başka 😀
BAyılırım toxic te hayat vardır. Doldur kepçe kepçe
Bende öyleydim ve en son manitayı kaybettim ayrıldı benden 😂😂😂
yok ben huzur seviyorum artık..
Bence ilişki böyle olmalı.
Ben tipsizim hiçbir şekilde bir ilişkim olamaz
Kaostan beslenmiyorum malesef
Şeytan misin hayiridr
Hard seviyorsun sen
sen sevişirken dayakda istersin
Bazen çok severim
çokmu seversin
Bazen diyorum ya
Hayır
Umrumda mı tabiki değil
Benim umrumda mı? Düşüneyim
Asla değil nxkxkdbdbdkdbd
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Ortada kavga varsa bile seks arasında olsun.
En sevdiğim 😈
Severiz
Sevmem
saçmalama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?