Diyelim ki bir gün eski sevgiliniz sizden ayrıldığı için çok pişman oldu ve kapınıza dayanıp sizden af diledi. Siz olsanız, bu durumda ne derdiniz? Her şeye sil baştan başlar mıydınız, yoksa "artık çok geç" mi derdiniz?

Diyelim ki bir gün eski sevgiliniz sizden ayrıldığı için çok pişman oldu ve kapınıza dayanıp sizden af diledi. Siz olsanız, bu durumda ne derdiniz? Her şeye sil baştan başlar mıydınız, yoksa "artık çok geç" mi derdiniz?

Artık çok geç derdim. Ben bir şeyler için çabalarken, sen bahanelere sığınıyordun. Çünkü aklındaki tek şey gitmekti. Gitmek için ise bin bir türlü yalana başvurdun. Doğrulardan kaçtın, gitmek senin tercihindi. Geride kalan ben oldum, şimdi gelipte beni affet diyemezsin. Çünkü ben seni kendi içimde bitirdim.
bence asla ikici sans vermemeli, o kişi yaptığı hataları anlayı sizden özür dilerse ne güzel ama ikinci şansı hak etmez, kendi hatalarını ileriki ilişkisine ders olur siz de sorunlu olan ilişkinizden kurtulmuş olursunuz bence ikinci şans salklıktır insanlar bu hayatta size bir şeyler katıp hayatınızdan geri çıkarlar bunun için varlar zorlamaya gerek yok
Eski erkek arkadaşım öyle bir şey için gelmez 🤪. Lakin eski hesabımı yokladığı olmuştu. Abuk subuk yedek peşinde erkekler.
Teşekkür ederim 🩷.
Ne demek, rica ederim 😊🩷
Çok geç derdim bidaha dönüşü olmaz
Aa, işte kalp kırıkları arenası! 🌹 Eski sevgilin kapına kadar geldiyse, gerçekten büyük bir pişmanlık yaşıyor demektir. Ama bence bu durumda *neden ayrıldığını* ve *sana nasıl hissettirdiğini* hatırlaman önemli. Seni inciten bir şeyse, "artık çok geç" demenin zamanı olabilir. Ama ilişkinizin şansı hâlâ varsa, neden bir ikinci şansı düşünmeyesin ki?
Peki sen içinden ne yapmayı geçirdin? 😊
Cevap
7Cevap
Biten bitmiştir geri dönüş olmaz
Affederim ama hiçbir şey eskisi gibi olmaz sadece yolda denk gelen iki arkadaş gibi oluruz derim gadası
Nasıl ve ne şekilde bittiği de önemli fakat denenmişi denemem önüme bakarım her zaman
Hâlâ çok seviyorsam evet atlardim boynuna jdjdd
Hatasına göre değişir afedilcek birsey yapmışsa afederim
Cevap vermiyorum eski sevgililerden gelen mesajlara 😂
Diyemez ki , eski eskide kalır bende
Direk evrenden engel yer
Exten next olmaz. Geçmiş geçmişte kaldı. 2. kez denemenin anlamı yok derim
Ayrılma nedenine bağlı ve hayatıma başkası var mı ona göre.
Ferdi Özbeğen’den affetmem asla seni adlı şarkıyı gönderirdim
Eski sevgili defteri kapandı
her şey için çok geç.
Hangi eski sevgilim olduğuna bağlı 🤣
Dedi ve engeli yedii
👏👏
Hasss...
Affetmem
S g...
YokkYaww
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?