Eski sevgilim aradı , napıyosun falan filan konuştuk , niye aradın dedim , ramazanda küslük olmaz barışalım dedi , ne olarak bariscaz dedim , sevgili olarak eskisi gibi dedi , ben seni çok özledim dedi. Kimseyle konuştun mu dedim , hayır dedi , ee kızları eklemişsin dedim. Eklemem konuşmam anlamına mı geliyor dedi. Sen konuştun mu diye sordu , hayır konuşmadım dedim. Niye döneceğimden eminmiydin dedi , bende istemedim konuşmak dedim dönecegini tahmin ettim dedim. Bende sordum sen kendin dönceginden eminmiydin dedim , evet emindim dedim. Affettin mi diye sordu sürekli bi şey demedim ona , seni çok özledim dedi kapatirken , bende senin sesini çok özlemişim dedim. Ne yapmalıyım sizce bi şans daha vermelimiyim , çok seviyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
seviyorsan ve tamir edilemeyecek bir hata yapmadıysa affet
Belirsizlik vardı, bende belirsizlik olan yerde durmam dedim ve engel atmıştım heryerden, geçen engelleri kaldırdım bugün de böyle oldu. Kafandaki sorunlar bittimi dedim eminmisin dedim. Evet dedi çoktan bitti dedi , sorun belirsizlikti. Affedilir dimj
belirsizlik ne mesela? Evlilik vs gibimi
Şey demişti " seni seviyorum konuşmak istiyorum ama bir süre ilişki istemiyorum" demişti, kafası çok dalgınmış falan filan , öyle şeylerdi , bende öyle konuşmak istemedim. İşte bugünde " ben netim artık barışalım seni özledim affet " falan dedi, ben de seviyorum kaç gündür de dua ediyordum. Affedeyimmi sizce
Sevgili olarak değilde , normal konuştugi biri olarak konuşmak istedi , ama ben istememiştim
bence affet. Bir şans tanı. kötü bir şey söylememiş ki zaten sana
tamam konuşun işte. Aranızdaki sorunları konuşmadan çözemezsiniz. Birde küçük bir not, iyi arkadaş olamadığın kimseyle sevgili de olamazsın
Beni bir sinirle bırakmıştı , sonra 3 gün sonra geri döndü ilişki istemiyorum ama senle konuşmak istiyorum dedi. Yani psikolojik olarak yipranmistim , evet kötü bir şey demedi , ama sevdiğim biri tarafından bunlarla karşılaşmak yipraticiydi , çünkü bana söz vermişti ciddi ilişki falan filan diye , acaba şimdi affetsem, yine aynıları olur mu
sen aşırı detaycısın anladığım o benim. Sende kolay değilsin
Ben arakadas kalmam eski sevgilimle , konuşma biter orada
Seviyosa da seviyorum der devam ederiz
allah sabır versin çocuğa
Asıl Allah bana sabır versin , beni yarı yolda bıraktı , sonra geri dönüp belirsizlik içinde bıraktı , sen de zamanın da yaptın galiba da çocuğun yanindasin. Net olcak seven insan ya bitti
ben ikinizinde yanındayım. Bir araya gelin konuşun ki sorununuzu çözün diyorum
Ya bişey dicem yeni öğrendim
Ne diyeceksin
Benle ayrılırken psikolojim bozuldu diyordu ve bişey anlatmıyordu.. neden ilişki istemeyip bizi bitirdiğini anlattı
Bunun eski sevgilisi biz sevgiliyken buna yazmış " geri dön barışalım" diye , bu da engel atmış ilişkim var demiş. Sonra iki gün sonra kızın arkadaşları buna mesaj atmış intihar etti senin yüzünden hapları içti diye.. bununda psikolojisi bozulmuş , benimle ilişkiyi o yüzden bitirmiş. Bunun için miydi cidden dedim. Sen kendini benim yerime koy diyo , sen biriyle sevgilisin ama ben intihar ettim sen napardin o iliskine devam edebilirmiydin diyo. Ne yapcam ben şu durumda ya , böyle bir durum için bizi harcadı ya
Kız yaşıyor
Bu konulari ben cok duydum cocukluk gibi
Ben ne yapayım, böyle bir durumda affedilir mi
Empati yap kendini benim yerime koy diyo
Sizce affedilir mi bişey diyin
Etme gecmise donme hep ilerini dusun
İleriyi düşünürken , onu unutamıyorum ki
Uzulen olursun ondan diyorum karar senin tabiki
konusmak gerek affedilmeyi hak diyir mu etmiyir mu
Denenmişin denenmesi olmaz.
exten next olmax
E duygularımı napcam seviyorum :( kaç gündür de dönsün diye dua ediyordum
Sen onu sevmiyorsun sadece hissettiğin duyguları özlüyorsun başkasını bulsan o da geçer emin ol
Kimseyle konuşmak istemiyorum ki olmuyor , o aradı bi tek onunla konuşmak istedim