Eski sevgilin, " Çok pişmanım beni affet, barışalım. " dese, sizin tepkiniz ne olur?

Eski sevgilin, " Çok pişmanım beni affet, barışalım. " dese, sizin tepkiniz ne olur?
Ben barismam. Çünkü aşk biz olmak demektir. İnsanız hata yaparız kırarız fakat kırdığını tamir edip tekrar etmemek gerekir. Konu ayrılık boyutuna geldiyse yalan ihanet şiddet ya da özensiz davranıp sıradan davranmak vardır ortada. Duyguda içinde olamyan insan sonradan olmaz. Birine aman yapısı böyle aman zamanla düzelir diyerek bahanelerle ilişkiye devam etmek fedakarlık değil aptallıktır.
Ya bu durum ayrılık şeklinde göre değişir neden ayrılıklar aldatma ise affetmem ama böyle süt kavga ne bileyim ya da anlaşmazlık durumu ise belki bir şans daha olabilir.
Öhöm öhömm. Diyeceğim çok şey var da burada söylenmez. Kısacası yazdığına pişman olur ki gerçi bana yazma cesareti bile gösterebileceğini düşünmüyorum kendisinin. İyi benzettim de.
Kâlbimde en ufak bir varlığı kalmışsa ilk ve son kez olmak üzere konuşurum ama çok kötü bitişler varsa boşuna onu cehennemden çıkartıp yeniden cennete almamı beklemesin..
Teşekkürler..💗🌾
Cevap
6Cevap
Eski sevgilim yok olsa da affetmem hiç bir şekilde.. giden gitmiştir.
Benim eski sevgilim olabilen biri gururludur gidipte böyle küçük düşürmez kendini pişman bile olsa pişmanım demez yaptıgının arkasında durur.🔪
Mümkün değil.. Bazı kırgınlıkların geçmesi kolay değil..
Reçetesine yol yazarım istediği kadar alsın
arkadas ortamimda dalga gecerim
Diyemez.
Hiçbir şey söylemem yüzüne bile bakmam
bencede dalga geçerim ciddiye almam
boş ver git derim
ikile der gecerimm
Bilmiyorum ama galiba kabul ederim..
Banane mk olurdu
Ret yer
Sg derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?