AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
evlilik bu devirde pişmanlık seks arkadaşı en iyisi
Cinsellik olmuşsa aranızda hevesini de aldıysa istediğim aldım düşüncesi ile mutlu olur ve başka tatlar aramaya başlar erkek milleti işte
E o zaman allah belalarını versin böylelerin. Bakireyim ama temas oldu
Aman iyi ki bakireligini vermedin. Ne kadar temas oldu ki? Ben de güvendim ilişki yaşadım meğerse evliymis sonradan öğrendim
Ayy seninki daha kötü
Aynen sende mutlu olmaya bak düşünme, hayatına daha düzgün birisi girer belki
Yok ya artık kimseyi istemiyorum
Peki canım ama senin için zor bir süreç olur. Uzun zamandır bilikteymissiniz. Biraz zamana ihtiyacın var senin
Evet kendime zaman tanimam lazım
Belki öyle görünmek istiyordur belki de bu kadar mutlu değildir
Aşk adı altında saçmalıklardan kurtuluyor lar niye olmasınlar
Bazılarının mutlu olma sebebi gerçekten çok daralmış sıkılmış olmasıdır.. ondan dolayı..
Çünkü toksik bişey, bi ayakbağı bitiyor ve denizde özgürsün
O çok önceden bitirmiş hayatına birini almış ondan mutludur
Biz de acı çekiyoruz ama siz bitirdiğiniz için biz güçlü olmak zorunda kalıyoruz bazen..
Daha güçlü olmamızı istediğiniz için
Bizi bitirmeye zorluyorsunuz bu açıdan baktın mı hiçbir kadin durduk yere bitirmez
Aradığımda acmayan yazdığımda yazmayan aşırı derecede ilgisiz umursamaz biriyle daha ne kadar bağ kurabilirdim ki altı yıl sabrettim
Bu konuda ben mi suçluyum sence
Kesinlikle sen haklısın hangi mantıkla genelleme yaptığımı bilmiyorum özür dilerim
Sevmiyorsan söyle açık açık bitir dimi ne diye soğuk yapıp zamanını çalıyorsun saçma insan demek istiyorum bende. Kız olsun erkek olsun...
Evet aynen öyle sevmiyorum de durmam zaten seviyorum diyip buz gibiydi ilgisiz aramaz sormaz bence benim ahım onun kül olmasına yeter
Bu arada özür dilediğin için de sağol böyleleri pek kalmamışta. Karakterinizden hiçbir zaman ödün vermeyin helal olsun
Hatamı telafi etme imkanı verdiğiniz için ben teşekkür ederim asıl, size de helal olsun. Çocuk değilsiniz olgun bir kişiliğiniz var. Kendi merkezinizde kalıp kendinize değer verdikçe herşeyin daha iyisine ulaşacaksınız inşallah. Rabbinize ve hayatta gerçekleşen olaylara da bir hikmeti vardır gözüyle bakınız
Kendinizi daha iyi geliştirmeye odaklanın bazen tefekkür bâzen eğlenerek bazen araştırarak...
İsminiz isra mı
Çokça dua ediyorum zikir çekiyorum çok ağlıyorum ama tevekkül ediyorum
İsra değil İsra hoşuma gidiyor
İsra çok hoş evet. Gece yürüyüşü demek. Az önce o ayeti okudum:))
Evet mealine mi baktınız
Dinle aranız iyi mi
Öyle aklıma geldi namaz kılarken birden başını ezbere biliyorum da surenin biraz
Yaa ne güzel din ile aran iyi böyle gençler lazım dünyaya valla bak. Konuştuğum kuran okumayi bilmezdi ben namaz kıl derdim hep
Dindar biri iseniz sevgili neden yapıyorsunuz ki evlenmek için mi
Dindarim elhamdülillah
Böyle şeylere uzak biriydim böyle ona evet dedim ve evlenecez falan diyordu ee bende inandım iyi biriydi öyle sandım. En çokta allaha mahcup olduğum için kendimi afedemiyorum acı çekmem en çokta bundan
Mesela lise okudum kimseyle çıkmadım falan. Sen iyi bilirsin ezberin var ayetlerde benim ahım çıkar mı
Şöyleki hakkım haram olsun desen demesen de Allah yanına bırakmaz
Bırakmasinda İnşallah amin
Önüne bak Allah'a bırak kendini iyileştir
Teşekkür ederim
Bir süre sonra sen mutlu olacaksın o acı çekecek onlara geç vuruyor.
İlk zamanlar özgür olduklarını düşünüp mutlu olurlar genelde ama sonrasından özlemeye ve acı cekmeye baslarlar
Belki de sevmemiştir ben kendimden örnek vereyim ben çok mutsuz olmuştum Mutlu olan biri ya rol yapıyordur ya da sevmemiştir
Bilmiyorum gerçekten hemen de sevgili bulan oluyor. Ben ise ağlamaktan gözlerim şişer
Ayy kız bende öyleyim biz çok değer veriyoz
Hem de nasıl değer
Allah belalarını versin ya
Kadinlar ilk bir ay erkekler ilk bir aydan sonra acı çekerler
İnşallah ömrü boyunca acı çeker
Ooo büyük beddua geldi
😂😂hak ediyor. Her gün dua ederdim şimdi beddua
Niye ne yapti
Yıllarımı çaldı yetmez mi
Yetmez , sonucta sende onun ayni yıllarını çaldın
Beni yedi yirmi dört ilgiliydim bir dediğini iki etmedim. Kimseyle muhatap olmafim buraya gitme şunu yapma yapmadim. O ne yaptı peki seviyorum diyip ilgisizdi haftalarca yazmazdi aradığımda acmazdi ağlaya ağlaya onun yanina gittiğimde işim var yanımdan giderdi. Bu kul hakkı değil mi?
Bana evlenecez az kaldı diyip kandırması kul hakkı değil mi
Yeminler edip tutmaması peki hı
Tüm herkes konuştuğumuzu bilmesine rağmen beni yarı yolda bırakmasi kul hakkı değil mi
Peki o bu kadar seni değersiz hissettirirken sen neden israrla onda kalmaya devam ettin onu anlamiyorum
Herkesi çevremi bile onun için silip aradığımda yüzüme kapatmasi mesajlarımı okumayıp direk silmesi. Bu insanlık bile değil. Ben intihar bile düşünürken o gününü gün ediyordu.
Çünkü lanet gelsin ki ona ilk sevdiğim ve yillarimi verdiğim biriydi emek verdim o kadar. Şimdi soruyom sana sence de hakkima girmedi mi şu an bile ağlama sebebim ama o gülüyor eğleniyor
Aslında çok hak sayilmaz biliyor musun , çoktan o senden gitmiş sen anlamak istememissin
Yok öyle değil işte. Sevgiliydik ayrılmamıştik bana kötü davranıyordu bitti aramiyor sormuyorum. Sevmiyorsan sevmiyorum deseydi hakkima girmeye gerek yoktu ki
Neyse sağlık olsun , kaç yaşındasın
Bide ben ilişkinin başında kendimi anlattim benimle bu yola cesaretin yoksa yolun başındayken bitsin dedim vaatler yeminler etto
24.
Çok gençsin daha iyisi kismetinde nasibinde vardir takilma
Artık korkuyorum nedense herkes bunun gibi kötü çıkar diye
Düşün yedi yirmi dört vatsapta olup bana yazmiyordu
Vardir illaki iyiside
Hayırlısı
Amin ecmain
Teşekkürler
Duygusal yaklaşmıyorlar olaylara ve soğukkanlılar
Çünkü bağlılık yok yeni kızlarla deneyebilir Türk erkekleri yâvşak işte
Türk değil ki
Onlar sonradan pişman oluyor. Sonradan jeton düşüyor
Gtlerine bişi giriyor da ondan. Hepsi o*spu çocuğu!!!
Sonrasında ağlayarak duvarlara vurmak için enerji toplamaları lazım🫶
Bir süre mutlu oluyorlar sonra çöküş kadınlarda tam tersi önce çöküş sonra yükseliş
Aynen benimki de öyle çok mutlu ne biçim ruh halleri var bu erkeklerin
Arkadaslar erkeklere bazı şeyler geç düşüyor sonradan yaşıyorlar pişmanlıklarını
Nerden baksan Ayda 10 000 TL tasarruf etmiştir.
Yemesi içmesi gezmesi 😂😂
Mutlu değildir o belli etmezler çünkü barışma durumu ihtimali düşük ise bakma mutlu göründüğüne
Yemin ederim baya mutlu yazmiyo aramiyo keyfine bakiyo özgürlüğün tadini çıkarıyor
ne zaman ayrildin
Uzun bir ilişkiydi beş yıldan fazla. Bu son aylarda iyi değildik zaten sürekli tartışma kavga anlaşmamazlik vardi. Bir hafta kadar temelli biti
Fotoğraf numara sildim
Neden bitti ki
Bıktınız mı
Benden bıktı bana çok ilgisizdi ilgi ver sevgi ver dedigimde boguyorsun diyordu
Beni anlamıyorsun falan diyordu
Benim erkek ortamim sosyal medyam yok. Kendi halimdeyim. Böyle olunca neden sevilmedim ki
Kötü durummuş ilgi vermemesi ayrılma sebebine benzer tahammülü yok olmayabilir
Beş yıl kadar vardı ama ilk yıl deseydi bitirirdik. Onunla ilk konuştuğumuz ay açık açık sordum ben zor biriyim ilgi severim diye seni çok güzel severom dedi. Hani niye hakkıma girdi ki
Neden erlekler bu kadar kötü
İlişkilerde acik konusmak lazim ilk zzmanlar mantıkla ilerlemek gerekir
dertlesmek ister misin?
Uygulamada yeniyim diğer erkekler gibi konuyu kötü yerlere götürmezsen olur
Senin varsa ben fake açayım
açtım kanka
Burdan niye olmuyo ki
Olmuyo hesabin yok görünmüyor
Ya askım söyle biraz gec düşüo onlara ilk zamanlar mutlu oluolar mal mal sonra 5 ay gecio yeni basıo kafaları üzülmeye başlıolar
Ya önceden kafasında bitirmistir ya da mutlu gozukmeye çalışıyorduk
Olabilir
Mutlu olan taraf genelde kadınlar oluyor bi kadın için yenisini bulmak 5 dakikalık iştir
Yoo biz kadınlar çok acı çekiyoruz uyuyamıyor yemek yiyemiyor sürekli ağlıyoruz. Bulmak beş dakika olsa bile birine gitmiyoruz ayrılık sonrası bile ihanet etmiyoruz
Bllllablla ulan hikaye anlatma bana senin anlattığın kadınlar bi elin parmak sayısını geçmez daha evli ya da sevgili iken aldatan tonla kadın var ne anlatıyosun eşini hasta yatağında bırakıp başkasına kaçan karılar var aç biraz sosyal medyaya bak maval okumayı kes gerçekleri gör
Öncelikle bu öfken ne. Senin şansına kötü kadın denk geldiyse hepsi öyle diyemezsin
Çünkü ben altı yıl bekledim onu ayrıldık bir gün bile başkasıyla konuşmadım sevgililigi geç. Bana o kadar fazla ilgisizdi ilgiyi başkasında aramadim. Ağlaya ağlaya onu aradim çok ilgisizin ilgi ver diye umursamadi yine aldatmadım ben. Borç batağında bir gün elini bırakmadim. Sende bana masal anlatma. Çünkü ben aldatmayı geç miletin videolarına bakip ne kadar yakışıklı bile demedim. Evet öyleleri var ama ben oylelerinden değilim. Lütfen aşırı derecede kırıcısiniz çünkü genelleme ve ofkenizi benden çıkarmaya hakkınız yok
Okuduğunu anlamıyosun galiba konu ben değilim kadınlar yüzde 90'ı aynı aldatmayan kadın azınlık burada boş konuşmak yerine hemcinslerinin yediği naneleri say kendini örnek göstererek biz kadınlar şöyleyiz böyleyiz demeyi kes bunu aklı başında kimse yemez
Kimin ne yaptığı emin ol umrumda değil herkesin kendi hayatı kendi tercihi
Şimdi erkekler iyi mi sanıyorsun değil karakter meselesi bu
Düşün saydığın şeylerde nadir kadınlar kaldı dedin ya oylelerindenim bak mutsuzum terk edildim. Bazı erkeklerde böyle benim gibi kadınlara niye bu kadar kötü sence. Hı oylelerinden değilim diye ama sözüm olsun asla öyle kadinlardan olmicam kendime söz veriyorum
aşık değilmiş, aşık insan ayrılık sonrası mutlu olur mu hiç
Aşıktı çünkü olmasaydi beş yıl kadar sürmezdi.
Valla 7 yıl sürene şahit oldum acı acı tecrübe ettim. Aşıktı diye bir şey yok aşk dediğin şey gelip geçici bir şey değil
Mutlu degildir bence ama sana aci cektirmek icin mutlu gorunuyordr
Yok baya mutlu gördüm yeni ayrıldık fotoğraflar cekinmeler takılmalar
O zmn sen de mutlu ol sktr et serefsizi
Olamıyorum fazlasıyla canım yanıyor 😭
Neladar surdu ilsknz
Beş yıldan fazla birbirimizin ilk aşkiydik
Sevse mutsuz olurdu...
Mutlu gibi görünür dgldir o
1 ay sonra sen gör bide
Neyi görcek
Duygusuz olduğu içindir
Belki hiç sevmedi belki zaten kafasında bitmişti
Onlara ayrılığın kafası sonradan geliyor bacım
Onlara sonradan dank ediyor
Mutluysa sevmemiş olabilir rol yapmıştır
sonrasında çöküyor onlar merak etme
Acısı sonradan vuruyor
Mutlu değil öyle göstermeye çalışıyor, sende yemişsin, yani amacına ulaşmış :)
Ne mutlusu yarin son kez buluşmaya çağırdım mahvedicem
İhanet iftira dolandırma kocadan çıkmaysn çocuk çirkeflik ten kurtuluyor
Onlar ilk başta özgürlük hissi duyuyorlar.
Umarım sonra acı çeker
Herkesin acısı sevgisi kadar.
Bu soze şapka çıkardım 👏
Ne alaka genelleme yapıyosun
Ya cidden geneleme değil o mu deseydim ne deseydim ki. Birden öyle yazdım işte sadece neden mutlu merak ediyorum
"bazı" diyebilirsin.
Hıhı
Özgürlüklerine düşkün oldukları için
Sonra bir pişmanlık olmaz mı peki
Kafada bitirmiştir ilişkiyi
Hım
off nerde o gunleryaa
Ayrılık sonrası mutsuz musun abi
mutlu ılurdm
belkide bezdirmişsindir soğumuştur
İlgisizdi ilgi ver diyodum hepsi bu
ver dmekle vermez kimse içinden gekmğyosa ayrılcaksın yoluna baka icasın
İşte bunu anlamam çok zamanımı aldı madem sevmiyecektin niye bu topa girdin öyle dimi. Ahim mirası olsun
olmuyorsa tez elden bitirip başka maçlara bakacaksın vakit kaybına gerek yok
Yanlız olmayı tercih ederim daha iyi iylesemiyorum sadece sorun burada
zaman ilacıdır iyileşirsin
İnşallah teşekkür ederim
rica ederim
Alıngan oluyoruz , her şey batar insana
Prenses misinjz
kurtuldum diye mi acaba ama karaktersizlik
Dimi zaten karakteriz olmasaydı ben bu halde olmazdım
evet kesinlikle
O zaman allah belasını versin
Versin ne diyelim
Amin
kim bilir neler yaptın adam ayrılınca uçmuş
Beş yildan fazladır borcunun bitmesini bekledim onu bekledim sevdim değer verdim. O özgürlüğünü özlemiş
yazık olmuş
Evet
üzülme ya deymez
Yemin ederim değmiyorda ama p kadar anı var ki
İşimiz bitti
Cünkü
Ne.
Kullan kullan at 😅
Bizim öyle değildi ilk aşk ilk heyecandi ve beş yıldan fazla uzun bir iliskiydi. Biz her boka konandan değildik
Vay canına ciddi misin şimdi ne oldu söyler misin
Biti
Ya sonuça bak
Mutlu değil öyle görünüyor
Çok mutlu ve hiç yazmiyor.
Yazmaz rolü bozulur
Fotoğrafları gördüm ve etraftan duydum aşırı mutlu
Keyfine bakıyor takılıyor ben o kadar üzülürken
Dedim ya rolünü oynayacak zayıf görünmez erkek
Yok be yok videosunu gördüm gülüyor ben onu bilirim mutsuzsa bir şekilde pot kırar ama artık ondan nefret ediyorum. Çok pişmanım onu sevdiğime onca yılımı verdigime. Ahımla mezara bile sığmasin İnşallah
Dıygusuzlar çünkü ama sonradan ağlıyolar
ayrılık sonradan koyuyor erkeklere
ayrılınca herkes sevgili adayıdır
Serbesy kimse hedap sormuyor
Sevmiyodur kurtulduğuna sevinmiştir
Ozaman niye ayrildiniz
Ne kadar oldu ayrilali