• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Erkekler ayrılık sonrası niye bu kadar mutlu?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
918
Yapay Zekaya Sor

Ben bu kadar çok acı çekerken o gayete mutlu.
Lütfen saçma cevaplar yazmayın

Ayrılık Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
27 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • furkanbghdhdsh
    furkanbghdhdsh Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 77%
    10 ay

Az çok yorumları okudum ama sürekli şunlardan bahsediliyor bitirmişti bilmem ne oldu falan bence bana göre hepsi yalan ya gerçekten sevmeden bir ilişkiye başladı bitirdikten sonra ki hayatında hemen yeni birisi oluyor o yüzden mutludur diyebilirim ya da gerçekten yalan atıyor çünkü niye biliyor musun Bir reels izledim orada şunu söylüyor insanlar mesajla konuşarak veya yüz yüze ayrılabilir ama hiçbir zaman içindekinden vazgeçemezler ve emin ol Bir erkek için şunu söylüyorum gerçekten sevmişse dışarıya güçlük gözükmek zorunda çünkü insanlar alışmış ki bizleri sırtından vurmaya ve insanların ağzı çuvalda iki kaparsın O yüzden güçlü durmaktan başka bir çaremiz yok ama emin ol içimizi fırtınalarda kopuyor olabilir belki fark ettirmiyoruz ama yaşıyoruz yıkılmadık ama ayaktayız

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Onun öyle olduğunu düşünmüyorum o mutluluğu gördüm hisettim

Yorumla
    • furkanbghdhdsh
      furkanbghdhdsh
      10 ay

O zaman demek ki hayatında başka birisi var diyebilirim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

E o zaman yaşattığıni yaşamadan ölmesin

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Antalyaligenc13
    Antalyaligenc13 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    10 ay

Sürekli baskıcı bir yapınız varsa ya da sizden örnek vermeyeyim genelleme yapacağım
    Birini çok sikarsan işte şunu yapma buraya gitme vay kıskançlık tripleri vb
    Ayrılık sonrasında erkekler kendini özgür hissediyor istediği ile gezmeyi istediği ile herşeyi yapmayı falan çünkü kısıtlama yok hesap soran yok
    Ama tabi şimdilik böyle belli bir yerden sonra oda pişman olacak herşeyin bos olduğunu düşünüp bunalıma girecek
    Yani demem o ki kizlar ayrılığın ilk günlerinde veya haftalarında bunalıma girer ama biz erkekler sonradan anlıyoruz o acıyı ( tabi işin içinde öncesinde kafasında seni bitirip başka birisi yoksa ) 🙂

1
    1 Yorumla
    • gülnihal2525
      gülnihal2525
      10 ay

Ayrılmadık sadece takip ediyor

Yorumla
  • Skylineoem
    Skylineoem Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı.

bir çoğu hatta ben mutlu olmak da haklı derine inmeme gerek yok kendim ne yaşadıysam ne gördüysem o hayatıma giren de çıkan insanları izledim hep hepsi gurur yaptığı için duygularını açık etmek yerine bir maskenin arkasına saklanmayı doğru buldular baktım onların umrun da değil benim neden olsun ki dedim yani o saat den sonra da hayatıma alacağım insanlara dikkat ediyorum çıkan çıkar veya ben çıkarım kalanın ne yaşadığı benim umrumda değil işi o raddeye kadar getiriyorsa sorun onda dır sorunun cevabı tamamen gurur kaskaktan ibaret veya gerçekten de umrunda değilsin senin ne yaşadığın yaşayacağın

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Bende böyle olmak istiyorum ya

Yorumla
  • Lotusmina
    Lotusmina Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    10 ay

Yorumlarda ilişki 5 yıldan fazla sürdü dedin, eğer 5 yıl içinde ondan kibirli, narsist veya bencillik gibi özellikleri gördüysen, ve her yıl sürekli kafanı karıştırmaya çalışması veya tarıştışıp bir süre sonra beklenmedik hiçbir şey yokmuş gibi normale dönüyorsa böyle kafanı çok kurcalayacak, sürekli şüpheli konuşması gibi oluyorsa

Demek ki zaten sevmiyordu sadece vakit geçirmek için kullanmış olabilir, tabi her erkek aynı değildir sadece hem kendi yaşadığım hem de gördüklerime göre tecrübelerime göre konuşuyorum..

Umarım en kısa sürede ondan çok daha mutlu olursun.

1
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
10 ay
  • Ah İsraa, ayrılık acısı gerçekten çok zor ve herkes bu acıyı farklı yaşıyor. Erkekler genelde hislerini bastırma eğiliminde olabilir, bu yüzden dışarıdan mutlu gibi görünebilirler. Ama aslında içeride ne yaşadıklarını bilemezsin. Bu, onun gerçekten mutlu olduğu anlamına gelmez.

Senin şu an kendine yönelmen, kendi mutluluğunu bulman çok daha önemli. Belki biraz zaman alacak ama eminim sen de yeniden güçleneceksin! Peki sence ayrılığı atlatmak için neler yapman iyi gelir? ❤️

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

83

Cevap

96

Cevap

• Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Merhaba,
    Ben değilim. Üstünden bir yıl iki ay geçti...

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Oha peki ne zaman ayrıldınız ayrılma sevebi neydi ve ne kadar süredir konuşuyordunuz

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      10 ay

1 Temmuz 2024. Ailesi uzak mesafe istemediler biz de görücü usulü oluyor sevgili olmuyor yok meleğin motorlu kurye falan filan yaptılar 4 sene ama başlangıçta 6 ay da isteme düşünüyorduk söz yüzük ben öyle başladım pandemi deprem babası kanser kalp krizi annesi tümör derken erteledi durdu en son sattı beni...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Çok kötü olmuş ya

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      10 ay

Hem de nasıl bir sene çalışmadım Ben ondan sonra şimdi öylesine yaşıyorum nefes alıyorum

Yorumla
  • 27esmerim u
    27esmerim Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Çünkü duygu yok onlarda düz mantık

1
    1 Yorumla
    • hakanyrl
      hakanyrl
      10 ay

hepsi öyle değil

Yorumla
  • skarlet1997
    skarlet1997 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.

Böyle olması sizi önceden kafasında zaten bitirdiği için eğer ayrılan erkek hemen mutlu oluyorsa buda demek oluyor ki sizi sevmemiş ve sadece ayrılık gününe kadar beklemiştir bu yüzden aslında o neden mutlu diye bakmayın sizi sevmemiş aslında eğer sizi seviyor olsaydı zaten aldatma gibi haklı bir sebep harici bir ayrılık olmazdı kesinlikle ama şu an sizsiz mutsuz olması bir yandan da sizi asla sevmediğini aslında ve siz yokkende mutlu olan birisiymiş her erkek böyle değil her kızda böyle değil iki tarafıda kusurlu bulmak hata olur bu karaktere bağlıdır şu an günümüzde aşk ilişkilerinde her nekadar sahte insanlar daha fazla rol oynuyorsa bir okadar da gerçekler var asla her insan ayrılık sonrası mutlu olur diyemeyiz.

5
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Cevapn çok güzel bence önceden kafasında bitirmiş bu yıl istiyorudu çünkü ben sadece kendimi toplamak hayatıma bakmak istiyorum nasıl olacak bilmiyorum yapamıyorum bir türlü

Yorumla
    • sigaradumanı3
      sigaradumanı3
      10 ay

Bir şey sorucam peki ciddi olan erkek yani kız tamam evlenelim dese gerçekten de evlenecek olan erkek böyle istemeye gelecek olan erkek erkek ayrıldıktan sonra hemen başka kızla sevgili oluyorsa bak ayrıldıktan hemen sonra anında kendine kız bulmuş çalışıyorsa ve 1 ay sonra da geri döndüyse o zaman bu erkekte mi hiç sevmemiş? Bu arada

Yorumla
    • skarlet1997
      skarlet1997
      10 ay

@isrraaa Kendinizi toplamak kendinizde bulmak huzuru tamamen sizdedir inanmanız bir okadar önemlidir @sigaradumanı3 hemen başkasıyla sevgili olan biri hemen aslında sonra değişen bu kişi daha çok hemen evlenecek birini arıyordur ve hangisi iyise hangisi hemen pas veriyorsa ona gidiyordur değişmekten vazgeçmez İQ Seviye eksikliğini net şekilde belli ediyor.

Yorumla
    • Ragnar25
      Ragnar25
      10 ay

@sigaradumanı3 en büyük sebeb kötü bir geçmişin var ya da kötü bir geçmişin olduğu bir sinyal verilmiş ona bir kişi bile olsa bizde kötü geçmiş sayılıyor şimdi bana siz de temiz kalın gibi bir sürü ıvır zıvır söyleme sadece soruna cevap veriyorum seni sevme ihtimali yüksek ama bu verilen sinyal engel oluyor boşlukta dolanıyor bir sana geliyor bir başkasına bence bu ilişkiden hayır gelmez o düşünce temiz olsan bile o kafaya kazınmış evlendikten sonra yediremez kendine bu sefer aldatır seni bence yolları kesmelisin kendin gibi birini bulmalısın ki ilerde sorun yaşamayasın temizsen temiz değilsen temiz olmayan biriyle düşün

Yorumla
    • sigaradumanı3
      sigaradumanı3
      10 ay

@Ragnar25 hayır hiç kötü geçmişim olmadı bunu o da biliyordu sevgilim bile olmamıştı ama ayrıldıktan hemen sonra birisini bulmaya çalıştı Dakikasında hani sen düşün ama cidden ben aileme söylesem istemeye gelecekler diye o da gelirdi o derece zaten isteyip duruyordu evliliği hani lafta vs değil cidden istiyordu. İşte bir ay sonra da geri yazmıştı gelmişti dediği de şuydu arkadaşlarım seni avm de başka bir erkekle görmüş doğru mu dedi hayır dedim oda zaten sana güveniyorum deyip napıyosun diye konuşmaya çalıştı. Sence neden? Ayrıca bulduğu kızlar da geçmişi iyi olmayan cepte kızlardı

Yorumla
    • Ragnar25
      Ragnar25
      10 ay

O cepte kızlar evlenmek için değil takılmalım düşünüyor ve sana dediğim gibi muhtemelen bir tane arkadaşı senin temiz olmadığını söylemiş bu düşünce kafasına kazınmış benim dediğimi yaparsa engelle sana zarar verecek cidden temiz olduğunu da söylüyorsun yazık olmasın sana ikinci defa muhtemelen cinsellik için geldi yoksa seni sevseydi evlilik konunuz açılmış zaten direk derdi kendimden emin olma aşamasındaydım veya buna benzer bir şey hatta haber bile vermeden direk istemeye gelirdi istiyorsan beni ekle seni arkadaşca yakından takip ederim zaten benim canımdan çok sevdiğim bir sevgilim var benim tek istediğim bu lanet ülkede kadınlarımız çok eziliyor gerçekten bu konuda benim canım çok sıkılıyor sana nasıl yaklaşırsa bana mesaj larını göster niyetini tamamen sana gösteririm istemesen de sorun yok keyfine bak ama seni seviyorsa sana mesaj atmakla uğraşmazdı evlilik meselesi zaten ortadaymış direk isterdi seni ailenden sadece bu konu da güven bana yazık olmasın sana

Yorumla
  • terapist888
    terapist888 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 101
    10 ay

İlişkiyi kadın bitirdiyse mutlu değildir ilişkiyi erkek bitirdiyse evet daha pozitifdir ama bir anda silip atamaz yaşanmışlıkları birde 3 aylık ilişki ile 3 yıllık ilişki bir olmaz. Sadece mutlu gibi davranır ama içinde volkanlar patlayabilir. her şey dışarıdan göründüğü gibi değildir. Erkekler yansıtmaz derin bir yalnızlık boşluk hissi hisseder. Birde ilişkinin bir erkeğe bir sürü dezavantajları vardır örneğin sürekli hesap ödemek, sürekli onu iş yerinden almak bırakmak, maddi manevi sürekli destek olmak, devamlı bir ilgi istemesi, bazen erkek kafayı bile dinleyecek zaman bulamaz üstüne yüklenen ek sorumluluklar üstüne yüklenen ekstra şeyler vb en sonunda biraz daha sakinleşip kendiyle kalabilir ama bu kez de insanoğlu işte yokluğu can sıkmaya başlar alışkanlıklar birinin seni arayıp merak etmesi soru sorması ilgilenmesi vs vs bunlar çok uzun karışık ve her ilişkide değişken olan şeyler

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    10 ay

bakma bacak aranıza odaklı hormonlarımız olmasa hadi ordan sene yaklaşmaz size. Erkekler yanlızken daha mutlu sizsiz. Hormonlar dürtüyor yaakklaaşş yakklaş diye ama uzun süreli ilişki erkeği yıpratır tek gecelik ilişkilere ihtiyacı vardır erkeğin uzun değil. Uzundan çıkmış adam zincirinden ayrılmış buza gibi mutlu ve masum hisseder 😄😂 Günümüz kadınları uzun ilişkiler de erkekleri sindirip yok ediyor başarılı olanları özellikle. O yüzden başarısızken evlenmek lazım 👌 başarısızsın evlensen en fazla 2x başarısız olabilirsin.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Kusura bakma hiçbir şey anlamadım. Erkekler uçkuruna mı düşkün ne

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Değil... Biz de ki hormon sizde olsa bizi öldürürdünüz. Senin penis niye 3 saat kalkık kalmıyor diye karısı kocasını bıçakladı habaerleriyle dünya yankılanırdı. Bakma biz nefissiz gibi durduğumuza bu hormonlarla budis gibiyiz.

İşte bu can çıkartan hormonların etkisi olmasa yanlız daha mutluyuz erkekler olarak.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Himm anladım yanlızlik güzel ya

Yorumla
  • TOKAVİÇ
    TOKAVİÇ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42 , eic 100%
    10 ay

Kesinlikle mutlu olmuyoruz. Sadece hayat devam ediyor. Daha doğrusu işe gitmek zorundayız. İşleri yapmak zorundayız ve çoğu zaman dışarı göstermemek zorundayız. Birazda belli etmek istemiyoruz. Ayrıca o mutlu gibi olanlarda sonra acısını fazlası ile çekiyor ki normal bir insan acısını çeker.

1
    0 Yorumla
  • Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Sevgili genç arkadaşım bunu genelleme yapmışsınız ama böyle bir şey yok yani Ayrılık yaşadığınız için üzgünsünüz, bu yüzden böyle Düşünmeniz çok normal. Biz ilişkinizin niye bittiğini bilemeyiz. Belki de karşı taraf bunun bitmesini istiyordu Bu yüzden mutlu bunu da bilemeyiz Hayırlısı olsun Hakkınızda. daha gençsiniz.

1
    0 Yorumla
  • mutlukurbagaa
    mutlukurbagaa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay

bir kız olarak bende çok mutluyum ayrıldığımdan beri sağlıklı beslenmeye spor yapmaya kendime bakmaya ve derslerime çalışıp hedeflerimi gerçekleştirmeye başladım. Yüzüme renk geldi be kendimi buldum neydi o öyle ilk insanla mağarada yaşar gibiydi.

1
    0 Yorumla
  • YasinTR
    YasinTR Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.

Herkes hayatına bakıyor. Yani sen belli ki sevmişsin bitti diye üzülüyor. Oda sevmemiş hayatına bakıyor. Tabii istisnalar hariç. Sen adamı hayattan bıktırmışsan oda mutluluğuna bakar çünkü bazı kızlar insanı hayattan bezdirebiliyor. Bizim ülkemizin bazı kızları maalesef ilişki konusunda tecrübesizler. Erkeklerden de sapık çok orası ayrı bir konu zaten.

1
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Bizim ki beş yıldan fazla uzun bir ilişkiydi ilk sevdiğim bende onun. Bir insan basit şeyler için kötü kalpi olup bitirir mi

• YasinTR
      YasinTR
      10 ay

Hmm sorun kimden neyden kaynaklı peki niye bitirme kararı aldı

• Gizli Üye
      Soran
      10 ay

İşte beni anlamıyorsun falan diyordu. Beni sevdiğini söyler haftalarca yazmazdi umursamazdi ilgisizdi aldattığını düşünüyordum böyle sordum yok dedi. Sonrada bitirdim ondan bir hafta öncede o bitirmişti

• Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Benim erkek ortamim yok ondan önce vardı o istemedi diye hepsini sildim. Bu devirde boylesini bulmak onun için imkansız olur umarım

• YasinTR
      YasinTR
      10 ay

Hmm ikinizin burcu nedir o ve sen

• Gizli Üye
      Soran
      10 ay

İkimiz yengeç. Ben onu yengeç huylarina benzemiyorum nedense

• YasinTR
      YasinTR
      10 ay

Kendi yükselenini biliyor musun doğum saatini biliyorsan bakarız

• Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Yok bilmiyorum ki

• YasinTR
      YasinTR
      10 ay

Annene sor bilmiyorsan. Ben genel olarak yorum yapcam. Yengeç erkekleri yengeç kadınından daha duygusal yapıda oluyor. Kendim de yengeç burcuyum. Ama sadece burcu şu diyerekte genelleme yorum yapmayız yükselen ve ay burcu ve ev konumları da önemli. O yüzden genelleme olarak şunu söyleyebilirim yengeç erkeği sevildiğini değer görmediğini hissettiği zaman orada ipler kopuyor. Tamamen sevgi burcu aslında. Ama yengeç kadını çok farklı. Yengeç kadınıyla erkeği arasında tek benzerlik geçmişe takıntılılık oluyor. Eğer o bitirmişse tamamen bitirmiştir ve bitirdiyse bu kararı verirken emin ol 50 kere düşünmüştür. Kararı verdiğinde de bitmiştir tamamen.

• YasinTR
      YasinTR
      10 ay

Kendi yükselenini bul ona karşı ne gibi bir hatalar etmişsin beraber tahmin edebiliriz

• Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Öğlen doğdum

• Denizliden1seyyah
    Denizliden1seyyah Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı.

Erkekler ayrılık sonrası üzüntülü olur kahrolur fakat bunu belli etmez aksine mutlu görünümü verir kendisine ama tabi zaman geçtikçe kadın gülümser erkek ise içten içe yanar,
    Erkeklerde gurur var böyle şeyleri herkese anlatamazlar ve inan suyun altında ağlayan erkek sayısı suyun altında ağlayan kadın sayısından fazladır

1
    0 Yorumla
  • Öylebi_İçimdengeldi
    Öylebi_İçimdengeldi Takip Et
    Guru Yaş: 92 , eic 100%
    10 ay

Yeni aşkların peşine düşme heyecanı yaşıyorlar aslında mutlulukları ondan

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Kursağında kalır İnşallah

Yorumla
  • чσlєnα u
    чσlєnα Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.

mutluymuş gibi görünebiliyor ama aslında öyle değil. Çoğu ilk başta “oh özgürüm” diye düşünüyor, dışarıya da güçlüymüş gibi yansıtıyor. Ama biraz zaman geçince yalnızlık çöküyor, o zaman asıl etkisi başlıyor. Yani kısacası biz genelde başta daha çok üzülüyoruz, onlar biraz geç yaşıyor o süreci

0
    0 Yorumla
  • AŞKLA1ADAM
    AŞKLA1ADAM Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Bak gülüm
    Sen ya da bir başkası biz erkekler için fark etmez
    Hayatin akışı biz erkekler için daha onemli
    Biten bitmiştir depresyona ya da ağlama krizine girecek halimiz yok keyfimize bakarız
    Sevdikse sevdik bittiyse de bitti
    Hayat devam ediyor

0
    0 Yorumla
  • koreanturkey
    koreanturkey Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 53%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Sonradan da söyleyeyim eğer senden gerçekten etkilenmiş biraz olsun değer vermiş bir insansa mutlu gibi görünebilir ama ileride senden daha çok acı çekecek ama sana değer vermediyse ve konuştuğu yazdığı insan sayısı çoksa mutlu olması normal çünkü bu tipler gamsız oluyor

0
    0 Yorumla
  • Asmodeusss
    Asmodeusss Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.

Nasıl hissettiğini dışardan bakarak anlayamazsınız. Arkadaşlarıyken veya başka bir şekilde gülüyorken gördüğünüzde çok mutlu sanmayın, belki eve gidince ağlıyordur. Ya da seni hiç sevmemiş, umursamamıştır.

1
    0 Yorumla
  • KaptanMagaralı
    KaptanMagaralı Takip Et
    Master Yaş: 41
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Niye üzülelim.🤨

Beni ayrılık noktasına getirdikten herşeyi yaptıktan sonra ne yapabilirim ki.

Şu kadınların şunu anlaması lazım.

Artık kimse vazgecilmez degil.

Dünyada bu kadar insan varken erkekte kadında ayrılabilir. Ayrıldıktan sonra mutlu bile olabilir.

0
    0 Yorumla
  • roseeliea
    roseeliea Takip Et
    Xper 7 Yaş: 18 , eic 100%
    10 ay

onlarin ki bir kac ay sonra basliyor ve tavsiyem boyle yapmayan biriyle ol, seni kaybetmekten korkup ilk gunden bile cabalan falan, sevinen geri döndugunde ilgi icin dönuyor senin icin degil

1
    0 Yorumla
  • Ksüyenaz
    Ksüyenaz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 96%
    10 ay

Bazıları mutlu, bazıları acı çeken oluyor.
    Ayrılık sonrasi mutluysa demekki sevememiştir, biseyler olmamıştır yani,
    Ama acı cekiyorsa vay yakınlarındakinin haline 🙂

1
    0 Yorumla
  • deennniiizzz
    deennniiizzz Takip Et
    Xper 1 Yaş: 19
    10 ay

askım erkekler ılk basta kaybettıklerı seyı anlayamıyolar ılk aylarda ozgurlermıs gıbı hıssedıyolar ama bıraz zaman sonra hevesı gecınce ne kaybettıgını anlar ve bosluga duser bızde tam tersı ılk aylar kendımıze gelmeye calısırız ve bı zamandan sonra daha ıyı hıssederız kendımızı fakat erkelerde tam tersı hayatım hıc kafana takmaa 💞💞

1
    0 Yorumla
  • KafiyeKırığı s
    KafiyeKırığı Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    10 ay

Ayrılır ayrılmaz erkekler mutlu olur kadınlar üzülür.
    İlerleyen safhalarda işler tam tersine döner.
    Bazı şeyleri geç idrak ediyoruz.

2
    0 Yorumla
  • Tengria s
    Tengria Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

1 ay sonra ağlama moduna giriyoruz assdjdk

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Gerçekten mi o zamanda gelmesin

Yorumla
  • zazani
    zazani Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 53%
    10 ay

gerçek bir beraberlik yaşamışsan araltırmalara göre ilk 3 ay erkekler mutlu olur daha sonra kadınlar mutlu verkekler mutsuz olur.

1
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Bana kadın mı yok havasina giriyorlar başta çok seven sonradan anlıyor ama bence.. Gerçekten sevmemiş olan zaten umursamiyor hiç bir zaman

1
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    10 ay

Erkekleri bilmem ama ben hayatımda "iyi ki yok" dediklerim için çok mutluyum hepsini ait oldukları esas yere "çöpe" attım.

1
    0 Yorumla
  • vatizdetşit
    vatizdetşit Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 922 cevap paylaştı.

Bizi genelde sonradan vuruyor etkisi. İlk zamanlarda özgürlüğün verdiği o rahatlık hissi durumu geç idrak etmemize sebep oluyor.

1
    0 Yorumla
  • Pamuksekerofficall
    Pamuksekerofficall Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Çünkü onlar senin gibi detaylı değil ve şu anda erkeklere çok talep olduğu için bu konuda kızları suçluyorum tabi sen olmazsan başkası olur gözüyle bakıyorlar

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Belkide öyledir

Yorumla
  • Psikolojisigidik
    Psikolojisigidik Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Soğuk havada uykunun tatlı gelmesi gibi. Ölüyorlar ama mutlular 😄😄

2
    1 Yorumla
    • AŞKLA1ADAM
      AŞKLA1ADAM
      10 ay

En doğru cevap diyebilirim

Yorumla
  • DÜNYANINsahibi777
    DÜNYANINsahibi777 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 93%
    10 ay

Yedeklemis oluyorlar aşkım zaten etkileniyorlar nasılsa bir tane daha var

1
    0 Yorumla
  • DİYKAT
    DİYKAT Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Çünkü yıllar sonra bile onun acısı onlarda kalacak.

1
    0 Yorumla
  • Lila2
    Lila2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 82%
    10 ay

Cinsiyet fark etmeksizin eğer ilişki toksikse o insana bir yükse bir çeşit esaretse o insan ayrıldıktan sonra kendine gelir hayata döner bence sağlıklı bir ilişkiniz yokmuş

1
    0 Yorumla
  • GİRDAP1903
    GİRDAP1903 Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Bekle ilk 1 ay mutluyuz sonra acı çekme süreci bekliyo

1
    0 Yorumla
  • cadılandın
    cadılandın Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 100%
    10 ay

Rol yapıyolar her kız onların üstüne atlıcak giib davranıyolar ama seneler boyu unutamıyolar

1
    0 Yorumla
  • PembeŞekerPembe
    PembeŞekerPembe Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    10 ay

Mutlu gibi görünürler ama içleri kan ağlar seven erkekse tabi

1
    0 Yorumla
  • Şeymaksu
    Şeymaksu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.

Duygularını kadınlar kadar derin yaşamıyorlar sanki
    Nadirleri var tabi de

1
    0 Yorumla
  • soruusoruyorumm
    soruusoruyorumm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 90%
    10 ay

Ne kadar doğru bilmiyorum ama erkekler başta mutlu sonradan acı çekiyormuş ama kadınlar ilk acı çekip sonradan geçiyormuş

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

İnşallah öyle olur ömür boyu acısı geçmesin. Alan sevinmesin bırakan üzülmesin

Yorumla
    • soruusoruyorumm
      soruusoruyorumm
      10 ay

Amin

Yorumla
  • hayrabaz
    hayrabaz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 99%
    10 ay

Genelleme yapma. Ayrılık sonrası ben üzgünken kız normal gülüyordu bide erkekler diye genelleme yapıyorsun.

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Genelleme değil aslında size soruyorum sadece neden böyle mutlu olanlar niye bu kadar mutlu. Benim canım yanarken o mutluydu. Yoksa gerçekten bu kadar acı çektim geneleme yapmak değil derdim kusura bakma

Yorumla
    • hayrabaz
      hayrabaz
      10 ay

Erkekler dersen sadece genelleme yapmış olursun. Sevmiyorsa üzülmez tabi ama seven gerçekten mutlu olamaz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

İlk aşkiydim ona rağmen neden mutlu

Yorumla
    • hayrabaz
      hayrabaz
      10 ay

Diyorum ya yalandır sevmemiştir veya soğumuştur ondandır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Soğumuştur artık umrumda değil

Yorumla
    • hayrabaz
      hayrabaz
      10 ay

Aynen umrunda olmasın tabi ki seni seveni sev seni sevmeyeni kafaya takma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Hıhı teşekkürler

Yorumla
    • hayrabaz
      hayrabaz
      10 ay

Rica ederim

Yorumla
  • Shiningdiamond
    Shiningdiamond Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.

Sevmemistir seni. Erkekler hayatlarında sadece bir kez aşık olur diğerleri ile ne olursa olsun sevip aşık olmazlar. O yüzden de üzülmezler

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Ben onun ilk aşkiydim aslında

Yorumla
    • Shiningdiamond
      Shiningdiamond
      10 ay

Belki duyguları zamanla azalmıştır. Çok uyumlu anlayışlı biri isen zaten dönse de barisicaginizi dusundugu için de üzülmüyor olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Bence Barışacagimiza emin olduğu için böyle. Ama benim için bir çöpte. farksız artık

Yorumla
    • Shiningdiamond
      Shiningdiamond
      10 ay

boş ver onu kendi hayatına odaklan o da ayrılık sonrası mutlu olduğunu görünce kudursun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

İnşallah öyle yapacam allah benim ahımı yerde bırakmaz İnşallah

Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 95%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.

Çünkü mutlu olmak istemeyenin , memnun olmak istemeyenin üzerimize bıraktığı ağırlıktan kurtuldukta ondan.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Yo ben öyle değildim küçücük şeylerle mutlu olan biriydim o beceriksizdi

Yorumla
    • Sarpergülsoy
      Sarpergülsoy
      10 ay

Çok özür dileyerek belirtmek isterim ki.
      Artık söze bakmıyorum.
      Çünkü herkes söze gelince mangalda kül bırakmıyor fakat ortada olan gerçeklerde maalesef nedense hiç değişmiyor.
      Herkes anlaşılmak istiyor fakat anlamak için bir çaba yok.
      Herkes sevilmek istiyor fakat sevmenın ne olduğundan bir haber

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Doğru konuştun

Yorumla
    • Sarpergülsoy
      Sarpergülsoy
      10 ay

Ah insanoğlu ah
      Bazı şeyleri anlayacaksın ama her şey için çok geç olacak.

Yorumla
  • Serendip_ce
    Serendip_ce Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    10 ay

Erkek yalnız kalamaz ve bir inanış vardır. eskiyi yenisi unutturur diye. bu inanışa uyarak böyle davranır
    acıları dindirmek için heralde

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

İstediği kadar çabalasin hayatına çok şey kattim unutamaz elbet bir gün anında aklına gelirim

Yorumla
  • mertkayaci31
    mertkayaci31 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Sevmemiş.. sadece eğlencelik takılmış ergen erkekten.. ayrılık sonrası nasıl hissetmesini bekliyorsun?

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Beş yıl kadar uzundu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

O zaman Allah belasını versin

Yorumla
    • mertkayaci31
      mertkayaci31
      10 ay

Erkek uzun ilişki içinde olduğu duruma kıymet vermez kız gibi. Ergenmiş demek. Aklı gider başkasına.. sıkılır.. terk eder.. önemsemez sizin yillarinizi. Ömrünüzün en önemli yaşlarından verdiğiniz yillarinizi. Bakireliginizi alır.. yinede o bana ait duygusu yaşamaz.. uzun ilişki.. ergen ise erkek.. siz kızlar için risktir.

Yorumla
  • prensesmerida61
    prensesmerida61 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay

Çünkü erkekler akıllı varlıklar değillerdir. Üç günlük gönül eğlemeleri ile mutlu gibi gözükürler ama asıl güzel aşkı kaçırdıklarını bilmezler.

1
    0 Yorumla
  • nzlkrs
    nzlkrs Takip Et
    Xper 4 Yaş: 19
    10 ay

bence biz kizlar ilk basta tum duygularimizi yasayip uzuluyoruz ama onlarda ilk basta gururlarina yediremeyip oh kurtuldum havasına geciyorlsr sonra yavas yavas ozlemeye uzulmeye basliyorlar ayrıldıktsn cok sonra uzuluyorlar bence

1
    9 Yorumla
    • KaradenizliBeyfendi
      KaradenizliBeyfendi
      10 ay

@nzlkrs siz mi ahaha

Yorumla
    • nzlkrs
      nzlkrs
      10 ay

aynen

Yorumla
    • KaradenizliBeyfendi
      KaradenizliBeyfendi
      10 ay

Komik olma :)

Yorumla
    • nzlkrs
      nzlkrs
      10 ay

gulmezsen olmam

Yorumla
    • KaradenizliBeyfendi
      KaradenizliBeyfendi
      10 ay

Gülersem olur musun

Yorumla
    • nzlkrs
      nzlkrs
      10 ay

gülersende olmam

Yorumla
    • KaradenizliBeyfendi
      KaradenizliBeyfendi
      10 ay

Ayıp sana :) gülerim ben bak

Yorumla
    • nzlkrs
      nzlkrs
      10 ay

dayi ne halin varsa gor smk cattik

Yorumla
    • KaradenizliBeyfendi
      KaradenizliBeyfendi
      10 ay

Ahahah :). deli

Yorumla
  • AleksBulut
    AleksBulut Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 90%
    10 ay

Ben kız arkadaşımla iki hafta önce ayrıldım, hiç mutlu değilim

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Yaz ara çabala derim vazgeçmeyin ya

Yorumla
    • AleksBulut
      AleksBulut
      10 ay

O beni terk etti. Ayrılıktan sonra bi hafta içinde her gün yazıyordum. İki kere çok uzun mesajlar bütün gece yazıyordum. Ayrılık kararını mantıklı bulmuyorum diye. Geri dönmedi. Aslında sadece iki aydır birlıkteydik ama çok aşık oldum. Üzüldüm

Dün Zafer Bayramı'yla tebrik ettim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Çabalayan biri var ve karşı taraf umursamaz değişik

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Erkeklerin uzun mesaj attığını duymak kulağa hoş geldi

Yorumla
    • AleksBulut
      AleksBulut
      10 ay

Evet, hem de ben Rus'um, Türkçe'yi 3 sene önce öğrenmeye başladım. Ben bu uzun ve derin mektupları kendime yabancı olan dilde yazdım. Bana neden hiç değer vermiyor ya...

Yorumla
  • Sılossben
    Sılossben Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 92%
    10 ay

Onların jeton köşeli aşkım gezip tozup eğlenirler sonra acı çekip dönerler

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Acı ceksinler donmesinler hep acı çeksinler

Yorumla
    • Sılossben
      Sılossben
      10 ay

Çekerler merak etme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

777 😂

Yorumla
  • özlemnur2
    özlemnur2 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    10 ay

Amaçları kullanmak oluyor işleri bitince de sepetliyorlar

1
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Benimki uzun bir iliskiydi

Yorumla
    • özlemnur2
      özlemnur2
      10 ay

O zaman işin işinde sevgi de olabilir eğer seni seviyorsa geri döner. Ama hayatında başka değişikler yeni kişiler girmişse bilemiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Geri dönsün değil acı çeksin istiyorum benim çektiklerimin hepsini çeksin

Yorumla
    • özlemnur2
      özlemnur2
      10 ay

Haklısın üzülüyorsun geçen onca yılla ama unut onu bak o seni unutmuş çoktan keyfine bakıyor sen burada soru düşünüp onu dusunuyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Evet ve canım çok yanıyor

Yorumla
    • özlemnur2
      özlemnur2
      10 ay

Bu dönemde arkadaşlarınla bol bol konuş onlardan destek al atlatırsın umarım iyi olursun kaç yillin gitti kaç yılli kurtardın diye bak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Doğru gün geçtikçe ona karşı sevgim gidiyor migdem bulanıyor

Yorumla
  • Gülbeşeker_
    Gülbeşeker_ Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    10 ay

Jeton köşeli olduğu için ayrıldığını sonradan fark ediyorlar djdj önce bi Kurtuldum özgürüm hissi

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Belkide ondan çünkü hiç yazmiyor ben ise gün geçtikçe daha çok düşünüyorum

Yorumla
  • İyiinsanlarhalavar
    İyiinsanlarhalavar Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    10 ay

Ayrılık acısı onlara geç vurur 🤣

2
    0 Yorumla
  • Asafdg
    Asafdg Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay

Nasıl kullandım diye seviniyor benim saftirik kızım aaaah ah akıllanmazsınız siz sizi sopayla uyandırmak lazım abicim abicim diye

0
    0 Yorumla
  • Kuşadali88
    Kuşadali88 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Ilişkideyken adamın yüzünü güldürmeyip hep sıkıntı çıkardıysan mutlu olması normal

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Dünyanın en mutlu adamı yaptım

Yorumla
  • Tuna8830
    Tuna8830 Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 91%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.

Acı çekmediğin nerden biliyorsun
    Hani erkekler ağlamaz ya diyoruz
    O yüzden mutlu oluyor olabilirler mi

0
    0 Yorumla
  • Mercanhatun
    Mercanhatun Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    10 ay

Bana göre erkekler tam manasıyla sevgiye aşka kendini kaptirmiyorlar kaptiranlarda ayrılık sonrası divane oluyor

0
    0 Yorumla
  • Yalandanprenses
    Yalandanprenses Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay

Sende yakında mutlu olursun merak etme bize sonradan dank ediyor

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

İnşallah

Yorumla
  • Asfira
    Asfira Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    10 ay

Yanlış tespit vallahi ben hiç mutlu değilim

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Ya herkes aynı değil işte

Yorumla
  • Blue-world
    Blue-world Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    10 ay

Seni hayatındaki bir yük, bir fazlalık olarak görmüştüt, bundan dolayı.

0
    17 Yorumla
    • Blue-world
      Blue-world
      10 ay

Ayrıca her erkeği genelleme! Karşındaki öyle diye ilişkisi biten tüm erkekleri mutlu olarak görmek bir sanrıdır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Peki sen mutlu olur musun keyfine bakar mısın

Yorumla
    • Blue-world
      Blue-world
      10 ay

Asla, hatta sevgilimden ayrıldığım ilk hafta moral olarak çok kötüydüm. Fakat baktım ki karşımdaki üzülmüyor, ben de üzülmeyi bıraktım. Değmiyor cidden.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Ben üzülmekten zayıfladım o kadar kötüyüm ama onun umrunda değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Ben ağlaya ağlaya iyi değilim dedim yemek yiyorum arama dedi ve ben sofra hazır yemek yiyemiyordum. Böyle yaşatiklarini yaşasın istiyorum

Yorumla
    • Blue-world
      Blue-world
      10 ay

Anladım. Benim durumuma benzer bir şey yaşıyorsun. Şunu söyleyeyim; sen de hayatına bak. Yemeğini ye, sevdiğin müziği dinle yani önüne bak. Çünkü karşındaki gayet mutluyken sen kendini niye harap edip yas tutasın?

Yorumla
    • Blue-world
      Blue-world
      10 ay

Yaşattıklarını yaşar umarım, aynı şeyi ben de diledim eski sevgilim için. İlahi adalet tecelli etmesini çok istiyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Doğru ben geçip giden yıllara üzülüyorum

Yorumla
    • Blue-world
      Blue-world
      10 ay

Maalesef. O kadar zamanı daha kıymet bilen bir insanla geçirmiş olmayı diliyor insan ama ne yapalım, olan oldu. Bundan sonra kendini toparlamaya çalış, lütfen üzülme. Çünkü değmez. Tecrübe konuşuyor burada :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Degmedigini biliyorum fakat kabulenemiyorum geçip giden onca yıl yaşanmışliklar

Yorumla
    • Blue-world
      Blue-world
      10 ay

Zor, biliyorum. Onca yaşanmışlık, onca söylenen güzel söz, verilen hediyeler, buluşmalar vesaire. Tüm bunların üzerine bu ayrılığı kabullenmek zor.
      Ancak ne yazık ki gerçekler acıdır.
      Hem unutma ki bu günler de geçecek ve iyi ki ayrılmışım diyeceğin günler de gelecek. Biliyorum şu an sana inandırıcı gelmeyebilir ya da ters gelebilir dediklerim ama zamanı gelince bana hak verirsin. Senin ömrünü tüketecek değil, ömrüne ömür katacak biri için yer açıldı gibi düşün bu olayı. Bı düşünce acımı biraz olsun dindirdi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Ne diyeceğimi bilemedim çok haklısın

Yorumla
    • Blue-world
      Blue-world
      10 ay

Teşekkür ederim, şimdiden haklı bulmana sevindim :)
      Hem bir şey demek için zorlama kendini. Yeter ki bu yas sürecini atlat ve toparlan. Bu yeterli :)
      Kendine iyi bak. (Lafta değil gerçekten iyi bak)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Teşekkür ederim sende kendine iyi bak. Umarım seninde değerini bilen biri çıkar karşına

Yorumla
    • Blue-world
      Blue-world
      10 ay

Rica ederim, tabi elimden geleni yapacağım.
      Sağ olasın ben de umarım diyor, aynısını diliyorum sana.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Çok sağol

Yorumla
    • Blue-world
      Blue-world
      10 ay

Sen de sağol

Yorumla
  • Princess4545
    Princess4545 Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    10 ay

Belki de mutlu değil ama mutlu gibi görünmeye çalışıyor olabilir

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Yoo gayete mutlu gördüm hisrttim tüm kalbimle umrunda değil aklına bile getirmiyor beni

Yorumla
    • Princess4545
      Princess4545
      10 ay

Seviyorsa zaten adım atar o yüzden takma kafana değmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Giden yıllarıma üzülüyorum

Yorumla
    • Princess4545
      Princess4545
      10 ay

Her işte vardır bir hayır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Aynen öyle

Yorumla
  • KumralFilinta
    KumralFilinta Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 100%
    10 ay

Erkekler sonradan üzülüyor kadınlar da erken üzülüp sonradan mutlu oluyor.

0
    21 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Umarım mutlu olurum oda yaşatiklarimi İnşallah yaşar

Yorumla
    • KumralFilinta
      KumralFilinta
      10 ay

hayırlısı olsun ne diyelim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Amin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Teşekkür ederim

Yorumla
    • KumralFilinta
      KumralFilinta
      10 ay

Uzun ilişki miydi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Evet beş yıldan fazlaydı

Yorumla
    • KumralFilinta
      KumralFilinta
      10 ay

Aldattı mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Hayır aldatma görmedim gizliden yaptıysa bilemem

Yorumla
    • KumralFilinta
      KumralFilinta
      10 ay

neden ayrıldınız?
      yaşattıklarını yaşasın demişsin de

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Yaşattığı tüm bu acıları çeksin ben ona değer verirken beni umursamayisi çeksin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Neden ayrıldı sıkıldı bitirdi yazmaz aramaz sormaz

Yorumla
    • KumralFilinta
      KumralFilinta
      10 ay

O zaman boş ver gitsin. Herkes yaşattıklarını yaşar merak etme 🌹

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Amin inşaallah yaşar beş buçuk yilimda her göz yaşımın bedelini iki dünyada ödesin

Yorumla
    • KumralFilinta
      KumralFilinta
      10 ay

beddua etme geri döner derler
      sen önüne bak daha gençsin. ya evliyken çocukların varken böyle umursamaz ilgisiz olsaydı ne olacaktı diye düşün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Doğru bide evlilik hayali kurdum

Yorumla
    • KumralFilinta
      KumralFilinta
      10 ay

Her şey olacağına varır.
      Bir şey olmuyorsa ya olmaması gerektiği için ya da daha iyisi olacağı içinmiş.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Doğru ben rabbime inanıyorum beni korudu ondan sadece canı yansın istiyorum

Yorumla
    • KumralFilinta
      KumralFilinta
      10 ay

sen ah etme Allah'a havale et yeter 🌹 o senin ahını bırakmaz kimsede

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Öyle yaptım allaha havale ettim. Bazen namaz kılarken arada isyan ediyorum o canımın açıldığından off neyse

Yorumla
    • KumralFilinta
      KumralFilinta
      10 ay

Allah kabul etsin :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Allah razı olsun

Yorumla
  • Homo-Academicus
    Homo-Academicus Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    10 ay

Böyle bir genelleme yapamayız. Tam tersi de çok oluyor.

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Mesela sen mutlu olur musun oh be özgürüm dermiydin

Yorumla
    • Homo-Academicus
      Homo-Academicus
      10 ay

İlişkiye göre değişir o ama şanslıyım ki geçmişe dair hiçbir acım yok. Bunun temel sebebi de verdiğim değeri hak etmeyenleri geride bırakabiliyor olmam ve vicdanen de rahat olmam.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Keşke bende böyle olaam

Yorumla
    • Homo-Academicus
      Homo-Academicus
      10 ay

Siz nasılsınız ki? Erkekler için acı mı çekiyorsunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Erkekler için değil. Biri için ve o benim Herseydimdi evim yuva bildim onu uzun bir iliskiydi.

Yorumla
    • Homo-Academicus
      Homo-Academicus
      10 ay

Birini yuva bilmek için 24 yaş çok erken değil mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Altı yıl konuştuk sence erken mi

Yorumla
    • Homo-Academicus
      Homo-Academicus
      10 ay

Hayır ama 6 sene öncesine göre çok farklı kişiler oldunuz. 18 yaşındaki hâli severken şu anki hali sevmeyebilir de.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

şu an ki halinden nefret ediyorum

Yorumla
    • Homo-Academicus
      Homo-Academicus
      10 ay

Kafada bitirmişsiniz zaten?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

İnşallah bakalım

Yorumla
  • Maykılevdeoturuyor
    Maykılevdeoturuyor Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

İlk başlarda mutluluk sonrasında kahır başlıyor kaybettiğini anlamıyor şu an zamanla anlayacak

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Anlasin o zamanda ben onu hayatımda istemicem

Yorumla
    • Maykılevdeoturuyor
      Maykılevdeoturuyor
      10 ay

Hayatın kuralı bu işte ne yaşatırsa onu yaşayacak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Ahım tutar İnşallah çünkü ben onun için hayatımı değiştirdim ortamimi kendimi

Yorumla
    • Maykılevdeoturuyor
      Maykılevdeoturuyor
      10 ay

Değmez hiçbir şey için kendinizden ödün vermeyin, sen evlenmek için adama kızlığını verirsin sonra ayrılır herkesle yatanla işim olmaz diye

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Vermedim iyi ki vermedim. Ondan migdem bulanıyor artık dilerim yaşattığıni yaşamadan ölmez

Yorumla
    • Maykılevdeoturuyor
      Maykılevdeoturuyor
      10 ay

Dertleşmek istersen yaz

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    10 ay

Bende bilemiyorum ben ex aynısıydı. Kader tersine döner bir gün elbet.

1
    0 Yorumla
  • superisi806
    superisi806 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    10 ay

Kafalarında bitirdikten sonra ayrıldıkları için olabilir mi 😅 kadınlarda mutlu ki artık gidenin arkasından ağlamaya gerek yok bence seni umursamayan biri için üzülmeye de değmez

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (119)
Devamını Gör(164)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler ayrılık sonrası niye bu kadar mutlu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden ayrıldıktan sonra mutlu gözükmeye çalışır? 18 cevap verildi
Erkekler ayrılınca neden cok mutluymus gibi gorunurler? gercekten mutlu oldukları icin mi yoksa... 5 cevap verildi
Ayrılık sonrası mutlu erkek davranışı? 8 cevap verildi
Erkekler neden ilk ayrıldıklarında mutlu olur sonra dönmeye çalışır pişmanlık yaşar? 9 cevap verildi
Erkekler ayrılık sonrası neden merak etmez? 8 cevap verildi
Ayrılık sonrası çok iyi ve mutlu görünmek her zaman işe yarar mı? Özellikle erkeklerde? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨