Ben bu kadar çok acı çekerken o gayete mutlu.
Lütfen saçma cevaplar yazmayın
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
10 ayAz çok yorumları okudum ama sürekli şunlardan bahsediliyor bitirmişti bilmem ne oldu falan bence bana göre hepsi yalan ya gerçekten sevmeden bir ilişkiye başladı bitirdikten sonra ki hayatında hemen yeni birisi oluyor o yüzden mutludur diyebilirim ya da gerçekten yalan atıyor çünkü niye biliyor musun Bir reels izledim orada şunu söylüyor insanlar mesajla konuşarak veya yüz yüze ayrılabilir ama hiçbir zaman içindekinden vazgeçemezler ve emin ol Bir erkek için şunu söylüyorum gerçekten sevmişse dışarıya güçlük gözükmek zorunda çünkü insanlar alışmış ki bizleri sırtından vurmaya ve insanların ağzı çuvalda iki kaparsın O yüzden güçlü durmaktan başka bir çaremiz yok ama emin ol içimizi fırtınalarda kopuyor olabilir belki fark ettirmiyoruz ama yaşıyoruz yıkılmadık ama ayaktayız
03 Yorumla
Soran10 ayOnun öyle olduğunu düşünmüyorum o mutluluğu gördüm hisettim
- 10 ay
O zaman demek ki hayatında başka birisi var diyebilirim
Soran10 ayE o zaman yaşattığıni yaşamadan ölmesin
En İyi Cevaplar
10 aySürekli baskıcı bir yapınız varsa ya da sizden örnek vermeyeyim genelleme yapacağım
Birini çok sikarsan işte şunu yapma buraya gitme vay kıskançlık tripleri vb
Ayrılık sonrasında erkekler kendini özgür hissediyor istediği ile gezmeyi istediği ile herşeyi yapmayı falan çünkü kısıtlama yok hesap soran yok
Ama tabi şimdilik böyle belli bir yerden sonra oda pişman olacak herşeyin bos olduğunu düşünüp bunalıma girecek
Yani demem o ki kizlar ayrılığın ilk günlerinde veya haftalarında bunalıma girer ama biz erkekler sonradan anlıyoruz o acıyı ( tabi işin içinde öncesinde kafasında seni bitirip başka birisi yoksa ) 🙂11 Yorumla- 10 ay
Ayrılmadık sadece takip ediyor
- Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı.
10 aybir çoğu hatta ben mutlu olmak da haklı derine inmeme gerek yok kendim ne yaşadıysam ne gördüysem o hayatıma giren de çıkan insanları izledim hep hepsi gurur yaptığı için duygularını açık etmek yerine bir maskenin arkasına saklanmayı doğru buldular baktım onların umrun da değil benim neden olsun ki dedim yani o saat den sonra da hayatıma alacağım insanlara dikkat ediyorum çıkan çıkar veya ben çıkarım kalanın ne yaşadığı benim umrumda değil işi o raddeye kadar getiriyorsa sorun onda dır sorunun cevabı tamamen gurur kaskaktan ibaret veya gerçekten de umrunda değilsin senin ne yaşadığın yaşayacağın
01 Yorumla
Soran10 ayBende böyle olmak istiyorum ya
Yorumlarda ilişki 5 yıldan fazla sürdü dedin, eğer 5 yıl içinde ondan kibirli, narsist veya bencillik gibi özellikleri gördüysen, ve her yıl sürekli kafanı karıştırmaya çalışması veya tarıştışıp bir süre sonra beklenmedik hiçbir şey yokmuş gibi normale dönüyorsa böyle kafanı çok kurcalayacak, sürekli şüpheli konuşması gibi oluyorsa
Demek ki zaten sevmiyordu sadece vakit geçirmek için kullanmış olabilir, tabi her erkek aynı değildir sadece hem kendi yaşadığım hem de gördüklerime göre tecrübelerime göre konuşuyorum..
Umarım en kısa sürede ondan çok daha mutlu olursun.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
10 ay
Ah İsraa, ayrılık acısı gerçekten çok zor ve herkes bu acıyı farklı yaşıyor. Erkekler genelde hislerini bastırma eğiliminde olabilir, bu yüzden dışarıdan mutlu gibi görünebilirler. Ama aslında içeride ne yaşadıklarını bilemezsin. Bu, onun gerçekten mutlu olduğu anlamına gelmez.
Senin şu an kendine yönelmen, kendi mutluluğunu bulman çok daha önemli. Belki biraz zaman alacak ama eminim sen de yeniden güçleneceksin! Peki sence ayrılığı atlatmak için neler yapman iyi gelir? ❤️10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
83
Cevap
96Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
10 ayMerhaba,
Ben değilim. Üstünden bir yıl iki ay geçti...04 Yorumla
Soran10 ayOha peki ne zaman ayrıldınız ayrılma sevebi neydi ve ne kadar süredir konuşuyordunuz
- 10 ay
1 Temmuz 2024. Ailesi uzak mesafe istemediler biz de görücü usulü oluyor sevgili olmuyor yok meleğin motorlu kurye falan filan yaptılar 4 sene ama başlangıçta 6 ay da isteme düşünüyorduk söz yüzük ben öyle başladım pandemi deprem babası kanser kalp krizi annesi tümör derken erteledi durdu en son sattı beni...
Soran10 ayÇok kötü olmuş ya
- 10 ay
Hem de nasıl bir sene çalışmadım Ben ondan sonra şimdi öylesine yaşıyorum nefes alıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Çünkü duygu yok onlarda düz mantık
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
10 ayBöyle olması sizi önceden kafasında zaten bitirdiği için eğer ayrılan erkek hemen mutlu oluyorsa buda demek oluyor ki sizi sevmemiş ve sadece ayrılık gününe kadar beklemiştir bu yüzden aslında o neden mutlu diye bakmayın sizi sevmemiş aslında eğer sizi seviyor olsaydı zaten aldatma gibi haklı bir sebep harici bir ayrılık olmazdı kesinlikle ama şu an sizsiz mutsuz olması bir yandan da sizi asla sevmediğini aslında ve siz yokkende mutlu olan birisiymiş her erkek böyle değil her kızda böyle değil iki tarafıda kusurlu bulmak hata olur bu karaktere bağlıdır şu an günümüzde aşk ilişkilerinde her nekadar sahte insanlar daha fazla rol oynuyorsa bir okadar da gerçekler var asla her insan ayrılık sonrası mutlu olur diyemeyiz.
56 Yorumla
Soran10 ayCevapn çok güzel bence önceden kafasında bitirmiş bu yıl istiyorudu çünkü ben sadece kendimi toplamak hayatıma bakmak istiyorum nasıl olacak bilmiyorum yapamıyorum bir türlü
- 10 ay
Bir şey sorucam peki ciddi olan erkek yani kız tamam evlenelim dese gerçekten de evlenecek olan erkek böyle istemeye gelecek olan erkek erkek ayrıldıktan sonra hemen başka kızla sevgili oluyorsa bak ayrıldıktan hemen sonra anında kendine kız bulmuş çalışıyorsa ve 1 ay sonra da geri döndüyse o zaman bu erkekte mi hiç sevmemiş? Bu arada
- 10 ay
@isrraaa Kendinizi toplamak kendinizde bulmak huzuru tamamen sizdedir inanmanız bir okadar önemlidir @sigaradumanı3 hemen başkasıyla sevgili olan biri hemen aslında sonra değişen bu kişi daha çok hemen evlenecek birini arıyordur ve hangisi iyise hangisi hemen pas veriyorsa ona gidiyordur değişmekten vazgeçmez İQ Seviye eksikliğini net şekilde belli ediyor.
- 10 ay
@sigaradumanı3 en büyük sebeb kötü bir geçmişin var ya da kötü bir geçmişin olduğu bir sinyal verilmiş ona bir kişi bile olsa bizde kötü geçmiş sayılıyor şimdi bana siz de temiz kalın gibi bir sürü ıvır zıvır söyleme sadece soruna cevap veriyorum seni sevme ihtimali yüksek ama bu verilen sinyal engel oluyor boşlukta dolanıyor bir sana geliyor bir başkasına bence bu ilişkiden hayır gelmez o düşünce temiz olsan bile o kafaya kazınmış evlendikten sonra yediremez kendine bu sefer aldatır seni bence yolları kesmelisin kendin gibi birini bulmalısın ki ilerde sorun yaşamayasın temizsen temiz değilsen temiz olmayan biriyle düşün
- 10 ay
@Ragnar25 hayır hiç kötü geçmişim olmadı bunu o da biliyordu sevgilim bile olmamıştı ama ayrıldıktan hemen sonra birisini bulmaya çalıştı Dakikasında hani sen düşün ama cidden ben aileme söylesem istemeye gelecekler diye o da gelirdi o derece zaten isteyip duruyordu evliliği hani lafta vs değil cidden istiyordu. İşte bir ay sonra da geri yazmıştı gelmişti dediği de şuydu arkadaşlarım seni avm de başka bir erkekle görmüş doğru mu dedi hayır dedim oda zaten sana güveniyorum deyip napıyosun diye konuşmaya çalıştı. Sence neden? Ayrıca bulduğu kızlar da geçmişi iyi olmayan cepte kızlardı
- 10 ay
O cepte kızlar evlenmek için değil takılmalım düşünüyor ve sana dediğim gibi muhtemelen bir tane arkadaşı senin temiz olmadığını söylemiş bu düşünce kafasına kazınmış benim dediğimi yaparsa engelle sana zarar verecek cidden temiz olduğunu da söylüyorsun yazık olmasın sana ikinci defa muhtemelen cinsellik için geldi yoksa seni sevseydi evlilik konunuz açılmış zaten direk derdi kendimden emin olma aşamasındaydım veya buna benzer bir şey hatta haber bile vermeden direk istemeye gelirdi istiyorsan beni ekle seni arkadaşca yakından takip ederim zaten benim canımdan çok sevdiğim bir sevgilim var benim tek istediğim bu lanet ülkede kadınlarımız çok eziliyor gerçekten bu konuda benim canım çok sıkılıyor sana nasıl yaklaşırsa bana mesaj larını göster niyetini tamamen sana gösteririm istemesen de sorun yok keyfine bak ama seni seviyorsa sana mesaj atmakla uğraşmazdı evlilik meselesi zaten ortadaymış direk isterdi seni ailenden sadece bu konu da güven bana yazık olmasın sana
10 ayİlişkiyi kadın bitirdiyse mutlu değildir ilişkiyi erkek bitirdiyse evet daha pozitifdir ama bir anda silip atamaz yaşanmışlıkları birde 3 aylık ilişki ile 3 yıllık ilişki bir olmaz. Sadece mutlu gibi davranır ama içinde volkanlar patlayabilir. her şey dışarıdan göründüğü gibi değildir. Erkekler yansıtmaz derin bir yalnızlık boşluk hissi hisseder. Birde ilişkinin bir erkeğe bir sürü dezavantajları vardır örneğin sürekli hesap ödemek, sürekli onu iş yerinden almak bırakmak, maddi manevi sürekli destek olmak, devamlı bir ilgi istemesi, bazen erkek kafayı bile dinleyecek zaman bulamaz üstüne yüklenen ek sorumluluklar üstüne yüklenen ekstra şeyler vb en sonunda biraz daha sakinleşip kendiyle kalabilir ama bu kez de insanoğlu işte yokluğu can sıkmaya başlar alışkanlıklar birinin seni arayıp merak etmesi soru sorması ilgilenmesi vs vs bunlar çok uzun karışık ve her ilişkide değişken olan şeyler
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 aybakma bacak aranıza odaklı hormonlarımız olmasa hadi ordan sene yaklaşmaz size. Erkekler yanlızken daha mutlu sizsiz. Hormonlar dürtüyor yaakklaaşş yakklaş diye ama uzun süreli ilişki erkeği yıpratır tek gecelik ilişkilere ihtiyacı vardır erkeğin uzun değil. Uzundan çıkmış adam zincirinden ayrılmış buza gibi mutlu ve masum hisseder 😄😂 Günümüz kadınları uzun ilişkiler de erkekleri sindirip yok ediyor başarılı olanları özellikle. O yüzden başarısızken evlenmek lazım 👌 başarısızsın evlensen en fazla 2x başarısız olabilirsin.
03 Yorumla
Soran10 ayKusura bakma hiçbir şey anlamadım. Erkekler uçkuruna mı düşkün ne
Cevap sahibi10 ayDeğil... Biz de ki hormon sizde olsa bizi öldürürdünüz. Senin penis niye 3 saat kalkık kalmıyor diye karısı kocasını bıçakladı habaerleriyle dünya yankılanırdı. Bakma biz nefissiz gibi durduğumuza bu hormonlarla budis gibiyiz.
İşte bu can çıkartan hormonların etkisi olmasa yanlız daha mutluyuz erkekler olarak.
Soran10 ayHimm anladım yanlızlik güzel ya
Kesinlikle mutlu olmuyoruz. Sadece hayat devam ediyor. Daha doğrusu işe gitmek zorundayız. İşleri yapmak zorundayız ve çoğu zaman dışarı göstermemek zorundayız. Birazda belli etmek istemiyoruz. Ayrıca o mutlu gibi olanlarda sonra acısını fazlası ile çekiyor ki normal bir insan acısını çeker.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 aySevgili genç arkadaşım bunu genelleme yapmışsınız ama böyle bir şey yok yani Ayrılık yaşadığınız için üzgünsünüz, bu yüzden böyle Düşünmeniz çok normal. Biz ilişkinizin niye bittiğini bilemeyiz. Belki de karşı taraf bunun bitmesini istiyordu Bu yüzden mutlu bunu da bilemeyiz Hayırlısı olsun Hakkınızda. daha gençsiniz.
10 Yorumla
10 aybir kız olarak bende çok mutluyum ayrıldığımdan beri sağlıklı beslenmeye spor yapmaya kendime bakmaya ve derslerime çalışıp hedeflerimi gerçekleştirmeye başladım. Yüzüme renk geldi be kendimi buldum neydi o öyle ilk insanla mağarada yaşar gibiydi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Herkes hayatına bakıyor. Yani sen belli ki sevmişsin bitti diye üzülüyor. Oda sevmemiş hayatına bakıyor. Tabii istisnalar hariç. Sen adamı hayattan bıktırmışsan oda mutluluğuna bakar çünkü bazı kızlar insanı hayattan bezdirebiliyor. Bizim ülkemizin bazı kızları maalesef ilişki konusunda tecrübesizler. Erkeklerden de sapık çok orası ayrı bir konu zaten.
111 Yorumla
Soran10 ayBizim ki beş yıldan fazla uzun bir ilişkiydi ilk sevdiğim bende onun. Bir insan basit şeyler için kötü kalpi olup bitirir mi
- 10 ay
Hmm sorun kimden neyden kaynaklı peki niye bitirme kararı aldı
Soran10 ayİşte beni anlamıyorsun falan diyordu. Beni sevdiğini söyler haftalarca yazmazdi umursamazdi ilgisizdi aldattığını düşünüyordum böyle sordum yok dedi. Sonrada bitirdim ondan bir hafta öncede o bitirmişti
Soran10 ayBenim erkek ortamim yok ondan önce vardı o istemedi diye hepsini sildim. Bu devirde boylesini bulmak onun için imkansız olur umarım
- 10 ay
Hmm ikinizin burcu nedir o ve sen
Soran10 ayİkimiz yengeç. Ben onu yengeç huylarina benzemiyorum nedense
- 10 ay
Kendi yükselenini biliyor musun doğum saatini biliyorsan bakarız
Soran10 ayYok bilmiyorum ki
- 10 ay
Annene sor bilmiyorsan. Ben genel olarak yorum yapcam. Yengeç erkekleri yengeç kadınından daha duygusal yapıda oluyor. Kendim de yengeç burcuyum. Ama sadece burcu şu diyerekte genelleme yorum yapmayız yükselen ve ay burcu ve ev konumları da önemli. O yüzden genelleme olarak şunu söyleyebilirim yengeç erkeği sevildiğini değer görmediğini hissettiği zaman orada ipler kopuyor. Tamamen sevgi burcu aslında. Ama yengeç kadını çok farklı. Yengeç kadınıyla erkeği arasında tek benzerlik geçmişe takıntılılık oluyor. Eğer o bitirmişse tamamen bitirmiştir ve bitirdiyse bu kararı verirken emin ol 50 kere düşünmüştür. Kararı verdiğinde de bitmiştir tamamen.
- 10 ay
Kendi yükselenini bul ona karşı ne gibi bir hatalar etmişsin beraber tahmin edebiliriz
Soran10 ayÖğlen doğdum
- Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı.
10 ayErkekler ayrılık sonrası üzüntülü olur kahrolur fakat bunu belli etmez aksine mutlu görünümü verir kendisine ama tabi zaman geçtikçe kadın gülümser erkek ise içten içe yanar,
Erkeklerde gurur var böyle şeyleri herkese anlatamazlar ve inan suyun altında ağlayan erkek sayısı suyun altında ağlayan kadın sayısından fazladır10 Yorumla
10 ayYeni aşkların peşine düşme heyecanı yaşıyorlar aslında mutlulukları ondan
21 Yorumla
Soran10 ayKursağında kalır İnşallah
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. mutluymuş gibi görünebiliyor ama aslında öyle değil. Çoğu ilk başta “oh özgürüm” diye düşünüyor, dışarıya da güçlüymüş gibi yansıtıyor. Ama biraz zaman geçince yalnızlık çöküyor, o zaman asıl etkisi başlıyor. Yani kısacası biz genelde başta daha çok üzülüyoruz, onlar biraz geç yaşıyor o süreci
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
10 ayBak gülüm
Sen ya da bir başkası biz erkekler için fark etmez
Hayatin akışı biz erkekler için daha onemli
Biten bitmiştir depresyona ya da ağlama krizine girecek halimiz yok keyfimize bakarız
Sevdikse sevdik bittiyse de bitti
Hayat devam ediyor00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
10 aySonradan da söyleyeyim eğer senden gerçekten etkilenmiş biraz olsun değer vermiş bir insansa mutlu gibi görünebilir ama ileride senden daha çok acı çekecek ama sana değer vermediyse ve konuştuğu yazdığı insan sayısı çoksa mutlu olması normal çünkü bu tipler gamsız oluyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
10 ayNasıl hissettiğini dışardan bakarak anlayamazsınız. Arkadaşlarıyken veya başka bir şekilde gülüyorken gördüğünüzde çok mutlu sanmayın, belki eve gidince ağlıyordur. Ya da seni hiç sevmemiş, umursamamıştır.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
10 ayNiye üzülelim.🤨
Beni ayrılık noktasına getirdikten herşeyi yaptıktan sonra ne yapabilirim ki.
Şu kadınların şunu anlaması lazım.
Artık kimse vazgecilmez degil.
Dünyada bu kadar insan varken erkekte kadında ayrılabilir. Ayrıldıktan sonra mutlu bile olabilir.
00 Yorumla onlarin ki bir kac ay sonra basliyor ve tavsiyem boyle yapmayan biriyle ol, seni kaybetmekten korkup ilk gunden bile cabalan falan, sevinen geri döndugunde ilgi icin dönuyor senin icin degil
10 YorumlaBazıları mutlu, bazıları acı çeken oluyor.
Ayrılık sonrasi mutluysa demekki sevememiştir, biseyler olmamıştır yani,
Ama acı cekiyorsa vay yakınlarındakinin haline 🙂10 Yorumla
10 ayaskım erkekler ılk basta kaybettıklerı seyı anlayamıyolar ılk aylarda ozgurlermıs gıbı hıssedıyolar ama bıraz zaman sonra hevesı gecınce ne kaybettıgını anlar ve bosluga duser bızde tam tersı ılk aylar kendımıze gelmeye calısırız ve bı zamandan sonra daha ıyı hıssederız kendımızı fakat erkelerde tam tersı hayatım hıc kafana takmaa 💞💞
10 Yorumla
s 10 ayAyrılır ayrılmaz erkekler mutlu olur kadınlar üzülür.
İlerleyen safhalarda işler tam tersine döner.
Bazı şeyleri geç idrak ediyoruz.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. 1 ay sonra ağlama moduna giriyoruz assdjdk
01 Yorumla
Soran10 ayGerçekten mi o zamanda gelmesin
gerçek bir beraberlik yaşamışsan araltırmalara göre ilk 3 ay erkekler mutlu olur daha sonra kadınlar mutlu verkekler mutsuz olur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bana kadın mı yok havasina giriyorlar başta çok seven sonradan anlıyor ama bence.. Gerçekten sevmemiş olan zaten umursamiyor hiç bir zaman
10 Yorumla
10 ayErkekleri bilmem ama ben hayatımda "iyi ki yok" dediklerim için çok mutluyum hepsini ait oldukları esas yere "çöpe" attım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 922 cevap paylaştı.
10 ayBizi genelde sonradan vuruyor etkisi. İlk zamanlarda özgürlüğün verdiği o rahatlık hissi durumu geç idrak etmemize sebep oluyor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayÇünkü onlar senin gibi detaylı değil ve şu anda erkeklere çok talep olduğu için bu konuda kızları suçluyorum tabi sen olmazsan başkası olur gözüyle bakıyorlar
11 Yorumla
Soran10 ayBelkide öyledir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 aySoğuk havada uykunun tatlı gelmesi gibi. Ölüyorlar ama mutlular 😄😄
21 Yorumla- 10 ay
En doğru cevap diyebilirim
10 ayYedeklemis oluyorlar aşkım zaten etkileniyorlar nasılsa bir tane daha var
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çünkü yıllar sonra bile onun acısı onlarda kalacak.
10 YorumlaCinsiyet fark etmeksizin eğer ilişki toksikse o insana bir yükse bir çeşit esaretse o insan ayrıldıktan sonra kendine gelir hayata döner bence sağlıklı bir ilişkiniz yokmuş
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayBekle ilk 1 ay mutluyuz sonra acı çekme süreci bekliyo
10 Yorumla
10 ayRol yapıyolar her kız onların üstüne atlıcak giib davranıyolar ama seneler boyu unutamıyolar
10 Yorumla
10 ayMutlu gibi görünürler ama içleri kan ağlar seven erkekse tabi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Duygularını kadınlar kadar derin yaşamıyorlar sanki
Nadirleri var tabi de10 Yorumla
10 ayNe kadar doğru bilmiyorum ama erkekler başta mutlu sonradan acı çekiyormuş ama kadınlar ilk acı çekip sonradan geçiyormuş
12 Yorumla
Soran10 ayİnşallah öyle olur ömür boyu acısı geçmesin. Alan sevinmesin bırakan üzülmesin
- 10 ay
Amin
Genelleme yapma. Ayrılık sonrası ben üzgünken kız normal gülüyordu bide erkekler diye genelleme yapıyorsun.
08 Yorumla
Soran10 ayGenelleme değil aslında size soruyorum sadece neden böyle mutlu olanlar niye bu kadar mutlu. Benim canım yanarken o mutluydu. Yoksa gerçekten bu kadar acı çektim geneleme yapmak değil derdim kusura bakma
Soran10 ayİlk aşkiydim ona rağmen neden mutlu
Soran10 aySoğumuştur artık umrumda değil
Soran10 ayHıhı teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
10 aySevmemistir seni. Erkekler hayatlarında sadece bir kez aşık olur diğerleri ile ne olursa olsun sevip aşık olmazlar. O yüzden de üzülmezler
05 Yorumla
Soran10 ayBen onun ilk aşkiydim aslında
- 10 ay
Belki duyguları zamanla azalmıştır. Çok uyumlu anlayışlı biri isen zaten dönse de barisicaginizi dusundugu için de üzülmüyor olabilir
Soran10 ayBence Barışacagimiza emin olduğu için böyle. Ama benim için bir çöpte. farksız artık
- 10 ay
boş ver onu kendi hayatına odaklan o da ayrılık sonrası mutlu olduğunu görünce kudursun
Soran10 ayİnşallah öyle yapacam allah benim ahımı yerde bırakmaz İnşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
10 ayÇünkü mutlu olmak istemeyenin , memnun olmak istemeyenin üzerimize bıraktığı ağırlıktan kurtuldukta ondan.
04 Yorumla
Soran10 ayYo ben öyle değildim küçücük şeylerle mutlu olan biriydim o beceriksizdi
- 10 ay
Çok özür dileyerek belirtmek isterim ki.
Artık söze bakmıyorum.
Çünkü herkes söze gelince mangalda kül bırakmıyor fakat ortada olan gerçeklerde maalesef nedense hiç değişmiyor.
Herkes anlaşılmak istiyor fakat anlamak için bir çaba yok.
Herkes sevilmek istiyor fakat sevmenın ne olduğundan bir haber
Soran10 ayDoğru konuştun
- 10 ay
Ah insanoğlu ah
Bazı şeyleri anlayacaksın ama her şey için çok geç olacak.
10 ay
Erkek yalnız kalamaz ve bir inanış vardır. eskiyi yenisi unutturur diye. bu inanışa uyarak böyle davranır
acıları dindirmek için heralde01 Yorumla
Soran10 ayİstediği kadar çabalasin hayatına çok şey kattim unutamaz elbet bir gün anında aklına gelirim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 aySevmemiş.. sadece eğlencelik takılmış ergen erkekten.. ayrılık sonrası nasıl hissetmesini bekliyorsun?
03 Yorumla
Soran10 ayBeş yıl kadar uzundu
Soran10 ayO zaman Allah belasını versin
- 10 ay
Erkek uzun ilişki içinde olduğu duruma kıymet vermez kız gibi. Ergenmiş demek. Aklı gider başkasına.. sıkılır.. terk eder.. önemsemez sizin yillarinizi. Ömrünüzün en önemli yaşlarından verdiğiniz yillarinizi. Bakireliginizi alır.. yinede o bana ait duygusu yaşamaz.. uzun ilişki.. ergen ise erkek.. siz kızlar için risktir.
10 ayÇünkü erkekler akıllı varlıklar değillerdir. Üç günlük gönül eğlemeleri ile mutlu gibi gözükürler ama asıl güzel aşkı kaçırdıklarını bilmezler.
10 Yorumlabence biz kizlar ilk basta tum duygularimizi yasayip uzuluyoruz ama onlarda ilk basta gururlarina yediremeyip oh kurtuldum havasına geciyorlsr sonra yavas yavas ozlemeye uzulmeye basliyorlar ayrıldıktsn cok sonra uzuluyorlar bence
19 Yorumla- 10 ay
@nzlkrs siz mi ahaha
- 10 ay
Komik olma :)
- 10 ay
Gülersem olur musun
- 10 ay
Ayıp sana :) gülerim ben bak
- 10 ay
Ahahah :). deli
10 ayBen kız arkadaşımla iki hafta önce ayrıldım, hiç mutlu değilim
15 Yorumla
Soran10 ayYaz ara çabala derim vazgeçmeyin ya
- 10 ay
O beni terk etti. Ayrılıktan sonra bi hafta içinde her gün yazıyordum. İki kere çok uzun mesajlar bütün gece yazıyordum. Ayrılık kararını mantıklı bulmuyorum diye. Geri dönmedi. Aslında sadece iki aydır birlıkteydik ama çok aşık oldum. Üzüldüm
Dün Zafer Bayramı'yla tebrik ettim
Soran10 ayÇabalayan biri var ve karşı taraf umursamaz değişik
Soran10 ayErkeklerin uzun mesaj attığını duymak kulağa hoş geldi
- 10 ay
Evet, hem de ben Rus'um, Türkçe'yi 3 sene önce öğrenmeye başladım. Ben bu uzun ve derin mektupları kendime yabancı olan dilde yazdım. Bana neden hiç değer vermiyor ya...
Onların jeton köşeli aşkım gezip tozup eğlenirler sonra acı çekip dönerler
13 Yorumla
Soran10 ayAcı ceksinler donmesinler hep acı çeksinler
Soran10 ay777 😂
Amaçları kullanmak oluyor işleri bitince de sepetliyorlar
17 Yorumla
Soran10 ayBenimki uzun bir iliskiydi
Soran10 ayGeri dönsün değil acı çeksin istiyorum benim çektiklerimin hepsini çeksin
Soran10 ayEvet ve canım çok yanıyor
Soran10 ayDoğru gün geçtikçe ona karşı sevgim gidiyor migdem bulanıyor
10 ayJeton köşeli olduğu için ayrıldığını sonradan fark ediyorlar djdj önce bi Kurtuldum özgürüm hissi
11 Yorumla
Soran10 ayBelkide ondan çünkü hiç yazmiyor ben ise gün geçtikçe daha çok düşünüyorum
10 ayAyrılık acısı onlara geç vurur 🤣
20 YorumlaNasıl kullandım diye seviniyor benim saftirik kızım aaaah ah akıllanmazsınız siz sizi sopayla uyandırmak lazım abicim abicim diye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
10 ayIlişkideyken adamın yüzünü güldürmeyip hep sıkıntı çıkardıysan mutlu olması normal
01 Yorumla
Soran10 ayDünyanın en mutlu adamı yaptım
Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Acı çekmediğin nerden biliyorsun
Hani erkekler ağlamaz ya diyoruz
O yüzden mutlu oluyor olabilirler mi00 Yorumla
10 ayBana göre erkekler tam manasıyla sevgiye aşka kendini kaptirmiyorlar kaptiranlarda ayrılık sonrası divane oluyor
00 Yorumla
10 aySende yakında mutlu olursun merak etme bize sonradan dank ediyor
01 Yorumla
Soran10 ayİnşallah
Yanlış tespit vallahi ben hiç mutlu değilim
01 Yorumla
Soran10 ayYa herkes aynı değil işte
10 aySeni hayatındaki bir yük, bir fazlalık olarak görmüştüt, bundan dolayı.
017 Yorumla- 10 ay
Ayrıca her erkeği genelleme! Karşındaki öyle diye ilişkisi biten tüm erkekleri mutlu olarak görmek bir sanrıdır.
Soran10 ayPeki sen mutlu olur musun keyfine bakar mısın
- 10 ay
Asla, hatta sevgilimden ayrıldığım ilk hafta moral olarak çok kötüydüm. Fakat baktım ki karşımdaki üzülmüyor, ben de üzülmeyi bıraktım. Değmiyor cidden.
Soran10 ayBen üzülmekten zayıfladım o kadar kötüyüm ama onun umrunda değil
Soran10 ayBen ağlaya ağlaya iyi değilim dedim yemek yiyorum arama dedi ve ben sofra hazır yemek yiyemiyordum. Böyle yaşatiklarini yaşasın istiyorum
- 10 ay
Anladım. Benim durumuma benzer bir şey yaşıyorsun. Şunu söyleyeyim; sen de hayatına bak. Yemeğini ye, sevdiğin müziği dinle yani önüne bak. Çünkü karşındaki gayet mutluyken sen kendini niye harap edip yas tutasın?
- 10 ay
Yaşattıklarını yaşar umarım, aynı şeyi ben de diledim eski sevgilim için. İlahi adalet tecelli etmesini çok istiyorum.
Soran10 ayDoğru ben geçip giden yıllara üzülüyorum
- 10 ay
Maalesef. O kadar zamanı daha kıymet bilen bir insanla geçirmiş olmayı diliyor insan ama ne yapalım, olan oldu. Bundan sonra kendini toparlamaya çalış, lütfen üzülme. Çünkü değmez. Tecrübe konuşuyor burada :)
Soran10 ayDegmedigini biliyorum fakat kabulenemiyorum geçip giden onca yıl yaşanmışliklar
- 10 ay
Zor, biliyorum. Onca yaşanmışlık, onca söylenen güzel söz, verilen hediyeler, buluşmalar vesaire. Tüm bunların üzerine bu ayrılığı kabullenmek zor.
Ancak ne yazık ki gerçekler acıdır.
Hem unutma ki bu günler de geçecek ve iyi ki ayrılmışım diyeceğin günler de gelecek. Biliyorum şu an sana inandırıcı gelmeyebilir ya da ters gelebilir dediklerim ama zamanı gelince bana hak verirsin. Senin ömrünü tüketecek değil, ömrüne ömür katacak biri için yer açıldı gibi düşün bu olayı. Bı düşünce acımı biraz olsun dindirdi.
Soran10 ayNe diyeceğimi bilemedim çok haklısın
- 10 ay
Teşekkür ederim, şimdiden haklı bulmana sevindim :)
Hem bir şey demek için zorlama kendini. Yeter ki bu yas sürecini atlat ve toparlan. Bu yeterli :)
Kendine iyi bak. (Lafta değil gerçekten iyi bak)
Soran10 ayTeşekkür ederim sende kendine iyi bak. Umarım seninde değerini bilen biri çıkar karşına
- 10 ay
Rica ederim, tabi elimden geleni yapacağım.
Sağ olasın ben de umarım diyor, aynısını diliyorum sana.
Soran10 ayÇok sağol
- 10 ay
Sen de sağol
10 ayBelki de mutlu değil ama mutlu gibi görünmeye çalışıyor olabilir
05 Yorumla
Soran10 ayYoo gayete mutlu gördüm hisrttim tüm kalbimle umrunda değil aklına bile getirmiyor beni
- 10 ay
Seviyorsa zaten adım atar o yüzden takma kafana değmez
Soran10 ayGiden yıllarıma üzülüyorum
- 10 ay
Her işte vardır bir hayır
Soran10 ayAynen öyle
10 ayErkekler sonradan üzülüyor kadınlar da erken üzülüp sonradan mutlu oluyor.
021 Yorumla
Soran10 ayUmarım mutlu olurum oda yaşatiklarimi İnşallah yaşar
- 10 ay
hayırlısı olsun ne diyelim
Soran10 ayAmin
Soran10 ayTeşekkür ederim
- 10 ay
Uzun ilişki miydi?
Soran10 ayEvet beş yıldan fazlaydı
- 10 ay
Aldattı mı?
Soran10 ayHayır aldatma görmedim gizliden yaptıysa bilemem
- 10 ay
neden ayrıldınız?
yaşattıklarını yaşasın demişsin de
Soran10 ayYaşattığı tüm bu acıları çeksin ben ona değer verirken beni umursamayisi çeksin
Soran10 ayNeden ayrıldı sıkıldı bitirdi yazmaz aramaz sormaz
- 10 ay
O zaman boş ver gitsin. Herkes yaşattıklarını yaşar merak etme 🌹
Soran10 ayAmin inşaallah yaşar beş buçuk yilimda her göz yaşımın bedelini iki dünyada ödesin
- 10 ay
beddua etme geri döner derler
sen önüne bak daha gençsin. ya evliyken çocukların varken böyle umursamaz ilgisiz olsaydı ne olacaktı diye düşün
Soran10 ayDoğru bide evlilik hayali kurdum
- 10 ay
Her şey olacağına varır.
Bir şey olmuyorsa ya olmaması gerektiği için ya da daha iyisi olacağı içinmiş.
Soran10 ayDoğru ben rabbime inanıyorum beni korudu ondan sadece canı yansın istiyorum
- 10 ay
sen ah etme Allah'a havale et yeter 🌹 o senin ahını bırakmaz kimsede
Soran10 ayÖyle yaptım allaha havale ettim. Bazen namaz kılarken arada isyan ediyorum o canımın açıldığından off neyse
- 10 ay
Allah kabul etsin :)
Soran10 ayAllah razı olsun
10 ayBöyle bir genelleme yapamayız. Tam tersi de çok oluyor.
011 Yorumla
Soran10 ayMesela sen mutlu olur musun oh be özgürüm dermiydin
- 10 ay
İlişkiye göre değişir o ama şanslıyım ki geçmişe dair hiçbir acım yok. Bunun temel sebebi de verdiğim değeri hak etmeyenleri geride bırakabiliyor olmam ve vicdanen de rahat olmam.
Soran10 ayKeşke bende böyle olaam
- 10 ay
Siz nasılsınız ki? Erkekler için acı mı çekiyorsunuz
Soran10 ayErkekler için değil. Biri için ve o benim Herseydimdi evim yuva bildim onu uzun bir iliskiydi.
- 10 ay
Birini yuva bilmek için 24 yaş çok erken değil mi
Soran10 ayAltı yıl konuştuk sence erken mi
- 10 ay
Hayır ama 6 sene öncesine göre çok farklı kişiler oldunuz. 18 yaşındaki hâli severken şu anki hali sevmeyebilir de.
Soran10 ayşu an ki halinden nefret ediyorum
- 10 ay
Kafada bitirmişsiniz zaten?
Soran10 ayİnşallah bakalım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
10 ayİlk başlarda mutluluk sonrasında kahır başlıyor kaybettiğini anlamıyor şu an zamanla anlayacak
06 Yorumla
Soran10 ayAnlasin o zamanda ben onu hayatımda istemicem
- 10 ay
Hayatın kuralı bu işte ne yaşatırsa onu yaşayacak
Soran10 ayAhım tutar İnşallah çünkü ben onun için hayatımı değiştirdim ortamimi kendimi
- 10 ay
Değmez hiçbir şey için kendinizden ödün vermeyin, sen evlenmek için adama kızlığını verirsin sonra ayrılır herkesle yatanla işim olmaz diye
Soran10 ayVermedim iyi ki vermedim. Ondan migdem bulanıyor artık dilerim yaşattığıni yaşamadan ölmez
- 10 ay
Dertleşmek istersen yaz
Gizli Üye(36-45)10 ayBende bilemiyorum ben ex aynısıydı. Kader tersine döner bir gün elbet.
10 Yorumla
10 ayKafalarında bitirdikten sonra ayrıldıkları için olabilir mi 😅 kadınlarda mutlu ki artık gidenin arkasından ağlamaya gerek yok bence seni umursamayan biri için üzülmeye de değmez
10 Yorumla- Devamını Gör (119)
Devamını Gör(164)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem